А кой ще потърси отговорност на БФС???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: А кой ще потърси отговорност на БФС???

Мнениеот msm » 22 мар 2010 02:25

Кашчей написа:ти май търчиш подире ми като хрътка :mrgreen:
Аз не питах дали са ви наказали и защо са ви наказали, а защо тогава мачът не се охраняваше от полиция.Надявам се, че схващаш разликата?
При положение, че и вие сте използвали за охрана частна фирма , а не полицията е леко несъстоятелно да имате претенции към друг отбор, че е направил същото.За това, че на вашите фенове им липсва елементарна култура на поведение надали е оправдание липсата на полиция.

И.. поне веднъж погледни отстрани любимият си клуб, с всичките му изцепки-на шефове, на треньори, на публика-харесва ли ти?Защото на мен -не.Защото съм гледал и друг ЦСКА, но преди много години, когато беше удоволствие да гледаш играта, не само на ЦСКА.

Да , защото ти си един от хората , които внасяш омраза, където и да се появиш.Ти винаги си в опозиция на всеки и на всичко. И друг път съм ти казвал, покажими едно твое мнение, което да е позитивно или възхваляващо.
А, разликата в мача за купата е тази, че тогава не сме били ние домакин. Купата на България се организира от Про лигата, и те са домакини на мероприятието. ЦСКА няма никаква мешания , че за финал е избран ст.Васил Левски. Разбра ли разликата? А дали на мен ми харесва любимия ми отбор от страни, си е лично моя работа. Но страшно много се съмнявам, че на теб някога в тоя живот ти е харесвал, който и да е отбор на ЦСКА.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 10:47

Кашчей написа:
POPCORN написа:
blue magic написа:Отново слушаме как целият свят е виновен само не и последователите на Дучето.

След като на ВАСИЛ ЛЕВСКИ срещу Черно море стана побой от подобно естество, и то на финала за Купата, то причината май не е в стадиона.

След второто подобно изпълнение в Ловеч - когато пак изкъртихте и нахлухте - при наличие на полиция, значи и в полицията не е причината.

да ама на стадиона не бяха полицай а пак частна охранителна фирма!

В Ловеч ли?
А на финала, вие бяхте домакини и трябваше да осигурите охраната, защо не го направихте тогава, а сега плачете за същото?

какво?Ти братле не си запознат с правилата бе човек!Какъв финал!Финала за купата няма домакин.Валио Михов организира всичко!Прочети малко и тогава се изказвай така!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 22 мар 2010 11:32

Абе ясно е, че вината не е в липсата на полиция нито в малкия сектор за гости. Това са смешни оправдания и увъртане на нещата. Всичко стана защото Локо мездра ви поведоха и ако мача не беше прекратен най-вероятно щяха да ви бият, защото 60 минути нямахте изтрел към вратата им...Това е цялата истина и от всички ваши фенклубове само 14-ката си признава

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 22 мар 2010 15:05

xWarden написа:Абе ясно е, че вината не е в липсата на полиция нито в малкия сектор за гости. Това са смешни оправдания и увъртане на нещата. Всичко стана защото Локо мездра ви поведоха и ако мача не беше прекратен най-вероятно щяха да ви бият, защото 60 минути нямахте изтрел към вратата им...Това е цялата истина и от всички ваши фенклубове само 14-ката си признава

Липсва ти логиката пич. Локото повели и най-вероятно щели да ни бият. Ами ако не ни бият? А при прекатения мач, загубата ни е сигурна. Та кое е истина?

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 22 мар 2010 18:02

Ако сега им простят с леко наказание , тия скоро ще се издънят жестоко в ЕКТ и там вече ще ги заколят с изхвърляне за години ... А тия ако ги накажат за 4-5 години извън ЕКТ просто ще се разпаднат, никой няма да иска да ходи да рита там ..... :)
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 мар 2010 21:30

Абе вие левскарите станахте по-активни от нас в тоя форум.Та да си дойдем на думата.Първо примера,който се дава тук от някои хора с мача с Черно море не е никак уместен.Тогава фенове на моряците пробягаха не знам си колко метра до сектора на ЦСКА за да се сбият с техните фенове.Второ- на този мач нямаше полиция вътре в стадиона,но имаше около него,което позволи бърза и адекватна реакция за прекратяване на безредиците.Трето мача с Литекс е поредното доказателство за лоша организация.Когато едни фенове тръгнат да навлизат на терена,полицаите са задължени да ги спрат,а не да стоят и да гледат отстрани.Тук някои хора цесекари се опитаха 1000 пъти да обяснят,че това,което стана в Мездра не се одобрява от тях,но други само едно си знаят и едно си баят-че не сме си признавали грешката и че пак не сме наказани справедливо.Да им напомня-уважаеми колеги,ако в България имаше строго прилагане на футболни правилници досега ЦСКА можеше да е аут от А група,но и вашите отборчета също щяха да са.БФС спазва своите правилници,само в частите,в които име угодно.И да ви напомня от къде тръгна футболното хулиганство в БГ:Мачът през 99-та между Левски и ЦСКА.Гол на Димитър Иванов в първата минута.След,което Левски ни надигра,но загуби.Точно тогава техните кретени със своите действия породиха в нашия език термина футболно хулиганство.Изпочупиха над 2000 седалки.Биха се с полицаи и какво ли още не.Заради тях сега има клетки.От там тръгна тази вражда.След това цесекарите на свой ред погромиха Герена,онези пък пак чупиха седалки на Армията.Дори се стиган до там да чупят националния стадион,да се раняват полицаи.Но когато организацията на охраната е перфектна такива навлизания не могат да се случат.Пак ще дам един пример,за който се сещам сега.Спомняте ли си преди няколко години на един мач на Левски на националния стадион какво стана?Когато публиката им строши оградата на сектора си и аха да влезе на стадиона ама там бяха вече чичковците с каските и палките.Спомняте ли си как ги избутаха обратно в сектора и колко реда беше кордона?Аз си спомням-минимум 3.Спомням си и коментара на Баждека след мача-оградата била като вафлена коричка,а техните фенове нямали вина.Така че не говорете за нагли и смешни изказвания,когато хора от вашия лагер са правили също такива.Да попитам още какви бяха мерките,които БФС предприе след мелето в Пловдив през есента?Нима там нямаше нахлуване на публиката?Нима нямаше вандалски прояви?Защо не присъдиха служебна победа за Локо или Ботев?Не си спомням да имаше и лишаване от домакинство.Абе какво да говоря.На всички ЦСКА им е виновен за нещо.Вие от БФС-Изхвърлете ни от А група бе!!!Изхвърлете ни!!!Дано тогава отбора от Подуяне миряса за година две.Ама после като се върнем в професионалния футбол да не вземат пак да реват,че някой им пречи.На тях все някой друг им е виновен.За всяко нарушение от ЦСКА искат изхвърляне.За всяко нарушение от тяхна страна искат милост и най-малкото наказание.Чак тръгнали да ми говорят,че било глупаво да се твърди,че тези идиоти дето направиха зулимите в Мездра не са фенове на ЦСКА.Толкова ли бързо забравиха какво каза Сираков след мача със Сиони:"Това не бяха фенове на Левски, а бяха хора,които желаят Левски да бъде наказан сурово с лишаване от домакинство или изхвърляне от ЕКТ".Така,че като искате нещо да не се прави от нас цесекарите не го правете и вие.

Върни се в “ЦСКА”