Никъде не пише, че ЦСКА трябва да загуби служебно - мачът мо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Никъде не пише, че ЦСКА трябва да загуби служебно - мачът мо

Мнениеот защо » 22 мар 2010 15:02

red_fan написа:В Англия огромната част от хората по стадионите е с карти, т.е. присъствието на стадиона не е анонимно, както героите от вчера бяха.

Знам от един приятел, който живее в Лондон, че и билетите се продават срещу документ за самоличност, в тях е записано името ти и мястото на стадиона, а ако някой седне на чуждо място, стюардите го предават на полицията, превантивно, с идеята, че може би се опитва да заблуди камерите. Просто нищо не става лесно и с малко пари, както се опитваме да го правиме тука, хората са си същите, охраняват ги по друг начин...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Xanko
Контакти:

Re: Какво казва дисциплинарният правилник?

Мнениеот Xanko » 22 мар 2010 15:11

Гадно мие бях в сектора в Мездра, но независимо какво решат за дисциплинарното наказанието едно трябва да стане ясно каквото и да пише в правилника на БФС и както и да се тълкува това е въпрос на кръв и с него не трябва БФС да се заиграва ЗАЩОТ ВСЯКО РЕШЕНИЕ РАЗЛИЧНО ОТ СЛУЖЕБНА ЗАГУБА ЗА НАС ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ТАМ ЧЕ ВСЯКА ГОСТУВАЩА АГИТКА ПРИ НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТА ЩЕ ВЛИЗА НА ТЕРЕНА И ЩЕ ПРЕКРАТЯВА МАЧА И ТОГАВА НАИСТИНА МОЖЕ И КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 22 мар 2010 15:13

Първото което трябва да направят феновете на ЦСКА е да разкарат дебелия олигофрен, на който му беше много смешно вчера, след това съвсем ясно се виждат лица , това не са анонимни хора , то стига 10 да приберат и осъдят като начало. А относно служебна загуба на ЦСКА това е ясно че ще се приложи, доколкото наблюдавам нравите в БФС, наказанието ще е минималното възможно . Презумпцията че не е рецидив щото не било това първенство а миналото е доста голяма глупост, но явно това е първия намек да не се чака особено наказание.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 мар 2010 15:14

Ако трябва да бъдем съвсем точни, шефовете на ЦСКА носят изцяло вината, че този мач изобщо се игра. Ако те наистина бяха толкова загрижени за сигурността на феновете и играчите си, ИМАТ ПРАВОТО ДА ПОИСКАТ ОТЛАГАНЕ НА МАЧА, поради лошите мерки за сигурност. Ще ви дам един пример. През 2001-а година, когато Левски игра с Галатасарай в Истанбул, турците правеха някакви номере и пускаха много бавно агитката към трибуните. Имаше опасност голяма част от феновете да изпуснат началото. Тогава Наско Сираков отиде при делегата и му каза: "Мача няма да започне, ако ЦЯЛАТА агитка на Левски не е на трибуните." Това го пише в наредбите на УЕФА. Делегатът се спече и да видиш как турците набързо пуснаха агитката. Така че не ми разправяйте тук глупости - охраната била зле, стадионът не отговорял на изискванията. Ако наистина е било така, Караиванов и Живков за какво са там?????????????
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
giorgi
Контакти:

Мнениеот giorgi » 22 мар 2010 15:18

Ами вижте добре това http://football.sportal.bg/news.php?id=228053 ,ако и това не е бутане и бой на Св. Петров , Андоне и К Стоянов,тогава какво е ?

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 22 мар 2010 15:22

Xanko написа:Гадно мие бях в сектора в Мездра, но независимо какво решат за дисциплинарното наказанието едно трябва да стане ясно каквото и да пише в правилника на БФС и както и да се тълкува това е въпрос на кръв и с него не трябва БФС да се заиграва ЗАЩОТ ВСЯКО РЕШЕНИЕ РАЗЛИЧНО ОТ СЛУЖЕБНА ЗАГУБА ЗА НАС ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ТАМ ЧЕ ВСЯКА ГОСТУВАЩА АГИТКА ПРИ НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТА ЩЕ ВЛИЗА НА ТЕРЕНА И ЩЕ ПРЕКРАТЯВА МАЧА И ТОГАВА НАИСТИНА МОЖЕ И КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ.

евла пич! браво. най-накрая някой се сети за какво иде рея.

А вашият водач, така нареченото Дуче, го скрийте някъде, че е срам за вас.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 мар 2010 15:26

Мерси но е кофти за това което ми казваш евала, а за Дучето съм си казъл мнението в темата за него малко погоре

Потребителски аватар
red_fan
Контакти:

Мнениеот red_fan » 22 мар 2010 15:26

Не съм съгласен, че хората са същите, там знаят, че има правила. Ако нахлуеш, 80% са те сбарали, полежаваш малко в панделата, вадят ти от джоба няколко стотин паунда и др. път се замисляш, струва ли си да съм лумпен. Колко от тези вчера са се замислили какво следва след геройската проява. Нямат и повод да се притесняват. Цецко вчера за малко да ме разплаче, казал на Диков, че полицията искала да охранява,ама не им дали и 60 полицаи чакали до стадиона. Видяхте ли колко време юнаците си скитаха по терена, минимум 10тина минутки, и о Боже, дойде патрулка с 2ма униформени, а след нея - бус, станаха 10тина, ама арестуваха ли някого, на мен ми се стори,че учтиво молеха "окупаторите" да напуснат. Та затова тия вчерашните пак някъде ще се изявят...

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 22 мар 2010 15:42

Xanko написа:Мерси но е кофти за това което ми казваш евала, а за Дучето съм си казъл мнението в темата за него малко погоре

прав си не е за евала. Но това е истината.
Довечера след 7 ще дискутираме като излезе решението на дисциплинарната комисия.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 мар 2010 15:46

XTaz написа:
Xanko написа:Мерси но е кофти за това което ми казваш евала, а за Дучето съм си казъл мнението в темата за него малко погоре

прав си не е за евала. Но това е истината.
Довечера след 7 ще дискутираме като излезе решението на дисциплинарната комисия.

Ей сега чета отложили решението за резултата за утре да не вземат утре да измътят някоя глупост за която стна въпрос по горе ще бъде началото на края на футбола в България.

Върни се в “ЦСКА”