Добрин Денев официално призна: ЦСКА ще има нов собственик и
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Добрин Денев официално призна: ЦСКА ще има нов собственик и
Човекът на почти сигурните нови босове на ЦСКА фирма "Титан АС", Добрин Денев, заяви днес в интервю за Sportal.TV, че червените ще имат нов собственик. "Не съм оторизиран да давам информация по тази тема, но съм доста запознат с преговорите. Мога само да кажа, че ЦСКА ще има нов собственик. Все още не е ясно дали ще съм в управата на клуба, но ЦСКА ще стане и шампион на България. Много ми се иска това да се случи, тъй като миналата година знаете как несправедливо отнеха лиценза на клуба. А ЦСКА имаше отбор, който щеше да влезе в групите на Шампионската лига", коментира бъдещият силен човек на "Армията", който е известен с привързаността си към червения тим още от дете.
Re: Добрин Денев официално призна: ЦСКА ще има нов собственик и
ще поживеем ще видим и на мен ми се иска да има стабилен собственик
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

- RedFanForever
- Контакти:
ДАНО ДА ИМА !!!
по-добър ЦСКА, означава по-голяма конкуренция и по-добър футбол. ако Лупи се махне по-бързо ще бъде по-добре и за Левски и за целия ни футбол защото ще има стимул за промяна и в сините
както ние се молим за нов собственик,така говедата семолят ,това да не се случи тьй,като знаят какво ги очаква.
Дано да е за добро

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
radi1949 написа:както ние се молим за нов собственик,така говедата семолят ,това да не се случи тьй,като знаят какво ги очаква.
Прасе, много си смешен!!! Та, какво казваш щяло да ни се случи?!! Малоумен, трябва да ти е ясно едно, когато играят Левски и цдна, няма значение президентите, нито парите, които се дават! Единствено има значение мотивацията, а ако не си забелязал, обикновенно ни отстъпвате по този показател!!!
tezei написа:radi1949 написа:както ние се молим за нов собственик,така говедата семолят ,това да не се случи тьй,като знаят какво ги очаква.
Прасе, много си смешен!!! Та, какво казваш щяло да ни се случи?!! Малоумен, трябва да ти е ясно едно, когато играят Левски и цдна, няма значение президентите, нито парите, които се дават! Единствено има значение мотивацията, а ако не си забелязал, обикновенно ни отстъпвате по този показател!!!
ЧИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИФУТТТТТТ
1962 написа:tezei написа:radi1949 написа:както ние се молим за нов собственик,така говедата семолят ,това да не се случи тьй,като знаят какво ги очаква.
ЧИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИФУТТТТТТ
Казах ти прасе, ама интелектуалният ти багаж е мнаго малък!!! Нищо - за тъпаци като теб повтарям!!! Та, чифут е дядо ти, баща ти е фес, а майка ти - циганка катунджийка!!! Айде поздрави на жена ти - прави страхотни свирки!!!
Дано най после да се намери този собственик да измете Глупи от Армията и да тръгнем на горе