ЦСКА е създаден от комунисти и какво от това.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: ЦСКА е създаден от комунисти и какво от това.

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 06 дек 2008 18:33

CSKA ULTRAS 15 написа:
Левски-София-1914 написа:Maйка ти е Наркоманка.казах ти,отивай и си бий спринцовката,легай..изрод гаден.Немате фракция дето да не се боцкат.

az parvo 6te ti kaja 4e dori i ne pu6a a vtoro ne sam v nikakva frakcia kato sam fen na cska ne zna4i 4 trqbva da sam v nqkoq frakcia

че в коя фракция да те вземат,дори и прасетата се срамуват от травестити :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 06 дек 2008 18:46

Левски - Сливен ще дават утре по БНТ1 от 14 и 20 часа.

Иначе нито Левски Сф, нито ЦСКА са срам за България. И двата клуба са имали силни сезони и много слаби такива.
Факт е, че голяма част от успехите са по време на комунистическия режим в България, но честно казано не ми пука много, защото поне са защитавали името на моята Родина България ! По същия начин, по който го прави Левски (моят любим отбор), Ботев, Локо, Литекс и т. н. България е над всичко!!!

Срам за отборите, на които претендирате да сте привърженици, а и срам за България, сте вие - които не можете да пишете на български език, вие, на които им липсва елементарна култура, вие, които не разбрахте, че спортът е за забавление и уважението към противника е част от т. нар. фейрплей, който е присъщ на истинските и достойни отбори.

Надявам се по-малко хора да са се припознали в последното ми изказване, но се съмнявам.

Само Левски и България напред!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 дек 2008 20:04

za vseki e qsno,4e cska e komunisti4eski otbor!ne obijdaite car boris 3,neuvajaemi 4orbari!toi e velik!v na6ata strana nikoga ne e imalo fa6izam ili nacizam!zapomnete go zavinagi-CAR BORIS 3 SPASQVA BULGARSKITE VOINICI OT SIGUrNA SMART KATo NE PRA6TA NITO EDIN VOINIK NA FRONTA!TOI SE OPAL4VA NA HITLER I OTKAZVA NA FURERA VKLJU4VANETO NA BULGARIA V REALNATA VOINA!TOI E CAR-OBEDINITEL!A KOMUNISTIE MAKEDONIZIRAHA BULGARSKATA ZEMQ MAKEDONIA!no vsi4ki tezi ne6ta komunistite gi otri4at,za6toto sa s amputirana savest!te sa nai-jestokite prestapnici!poklon pred stotici milioni jertvi na 4ervenata 4uma po celiq svqt!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

10 godini vi ma4kame

Мнениеот 10 godini vi ma4kame » 07 дек 2008 01:19

cesekar4o_the best написа:
peterx написа:Левски - Сливен ще дават утре по БНТ1 от 14 и 20 часа.

Иначе нито Левски Сф, нито ЦСКА са срам за България. И двата клуба са имали силни сезони и много слаби такива.
Факт е, че голяма част от успехите са по време на комунистическия режим в България, но честно казано не ми пука много, защото поне са защитавали името на моята Родина България ! По същия начин, по който го прави Левски (моят любим отбор), Ботев, Локо, Литекс и т. н. България е над всичко!!!

Срам за отборите, на които претендирате да сте привърженици, а и срам за България, сте вие - които не можете да пишете на български език, вие, на които им липсва елементарна култура, вие, които не разбрахте, че спортът е за забавление и уважението към противника е част от т. нар. фейрплей, който е присъщ на истинските и достойни отбори.

Надявам се по-малко хора да са се припознали в последното ми изказване, но се съмнявам.

Само Левски и България напред!

Е ТВА МИ Е ЕВРОПЕЙСКОТО ГОВЕДО ДЕТО СЕ ГОРДЕЯ С НЕГО
РАБОТИ ДОБРЕ С ГЪЗА

farting-cow7.JPG

ако има и едно прасе отзад картината ще е пълна

Върни се в “ЦСКА”