Извинение към Гранден!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Извинение към Гранден!
Човек, смешен си. Преди кога си гледал цели мачове на Гранден та си твърдял, че не е никакъв футболист. Сега си му гледал един мач и то в отбор като ЦСКА домакин срещу последния в класирането - вкарал гол и асистенция и край тоя е велик извинявам ви се на всичките. 1-во щом е стигнал до младежите на Франция(не кой да е а Франция) значи е имало доста качества и потенциал в него. 2-ро щом беше свободен агент 4-5 месеца и дойде от Франция да обикаля Балканите като панаирджийска мечка за да си търси отбор значи не е и кой знае какъв( все пак никой не го е искал дори и без пари/трансферна сума). Така, че нека изиграе 20-30 мача за ЦСКА па тогава ще кажем добър ли е, слаб ли е. За Франция е явно че не става, но може па за България да излезе добър. Бъдещето ще покаже. Не бързайте с коментарите само и само да има какво да си коментирате.
galin56 написа:Човек, смешен си. Преди кога си гледал цели мачове на Гранден та си твърдял, че не е никакъв футболист. Сега си му гледал един мач и то в отбор като ЦСКА домакин срещу последния в класирането - вкарал гол и асистенция и край тоя е велик извинявам ви се на всичките. 1-во щом е стигнал до младежите на Франция(не кой да е а Франция) значи е имало доста качества и потенциал в него. 2-ро щом беше свободен агент 4-5 месеца и дойде от Франция да обикаля Балканите като панаирджийска мечка за да си търси отбор значи не е и кой знае какъв( все пак никой не го е искал дори и без пари/трансферна сума). Така, че нека изиграе 20-30 мача за ЦСКА па тогава ще кажем добър ли е, слаб ли е. За Франция е явно че не става, но може па за България да излезе добър. Бъдещето ще покаже. Не бързайте с коментарите само и само да има какво да си коментирате.
Според мен за българските стандарти ще се впише идеално.Все пак говорим за нашето първенство.Всички знаем какво ни е качеството.Аз от един изгледан мач на Гранден мога да заключа, че момчето знае какво е А и Б във футбола, нещо което за повечето Бг футболисти е непонятно...
- POPCORN
- Контакти:
galin56 написа:Човек, смешен си. Преди кога си гледал цели мачове на Гранден та си твърдял, че не е никакъв футболист. Сега си му гледал един мач и то в отбор като ЦСКА домакин срещу последния в класирането - вкарал гол и асистенция и край тоя е велик извинявам ви се на всичките. 1-во щом е стигнал до младежите на Франция(не кой да е а Франция) значи е имало доста качества и потенциал в него. 2-ро щом беше свободен агент 4-5 месеца и дойде от Франция да обикаля Балканите като панаирджийска мечка за да си търси отбор значи не е и кой знае какъв( все пак никой не го е искал дори и без пари/трансферна сума). Така, че нека изиграе 20-30 мача за ЦСКА па тогава ще кажем добър ли е, слаб ли е. За Франция е явно че не става, но може па за България да излезе добър. Бъдещето ще покаже. Не бързайте с коментарите само и само да има какво да си коментирате.
първо не мисля, че съм смешен.Второ никой не казва, че е роналдо, просто говориме че е с класа над всички български футболисти!Трето аз казах, че е пълен смешник, и затова се извинявам.Ако той е смешник значи всички други футболисти в България могат да се откажат от тая професия и да почнат да правят нещо друго.И защо трябва да гледам мачове?Аз си казвам мнението бе, никой не го задължавам да мисли като мене.И затова съм смешен защото си казах мнението?Някой хора не мога да ги разбера в тоя форум.Явно целта им е само да се заяждаът и да хранят!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Може и да има хляб в него , но дайте да не го величаем след първия добър мач.
напълно подкрепям Галин. Не може от мач срещу Своге да вадим заключение, че Гранден е страшна класа. Оценка трябва да му се даде догодина по това време примерно. Аз съм сигурен, че ако следващия мач срещу Мездра Гранден играе слабо, всички ще го плюят, че е пълен анонимник. Стига с тези крайни оценки. Една година кредит на доверие и тогава ще си говориме. Ако тогава цифрите са му 35 мача с 23 гола - супер, ама ако са 12 мача (7 като резерва) и 2 гола..... Иначе.... Левски - ЦСКА 0-2 (Гранден -2)

Това е ясно.Аз просто казвам, че ми направи добро впечатление като за първи мач, а момчето не е на 100% готов за цял мач. 

- POPCORN
- Контакти:
RedeviL написа:Това е ясно.Аз просто казвам, че ми направи добро впечатление като за първи мач, а момчето не е на 100% готов за цял мач.
то и аз това казвам, обаче някой хора не могат да разберат!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:Трето аз казах, че е пълен смешник, и затова се извинявам.И защо трябва да гледам мачове?Аз си казвам мнението бе, .....
И ставаш по-смешен и по-смешен и по-см...... Защо трябва да гледаш мачове на един футболист та да му коментираш качествата ли ????? Ми гледай му снимките тогава, дрехите, колата, апартамента, па каква порода му е кучето. Не се заяждам човек ама може ли да питаш въпроса: "И защо трябва да гледам мачове?Аз си казвам мнението бе,"
Е аджиба какво мнение имаш като не си му гледал мачовете!!! Много ми е интересно.
Абе,то е ясно предвид държавата и отбора от които идва,че е няколко класи над нашите футбалери,но въпроса е колко дълго ще издържи преди да усети,че в БГ алкохола,жените и полицаите са евтини...То и без това се носят слухове за дисциплината му. Най-много година преди да си съсипе кариерата и формата,както сториха доста други футболисти преди него..Предполагам помните Джон Ингълс? 1-вата година нямаше футболист,който да се блъсне в него и да не литне няколко метра назад...След 2-рата година вече приличаше на типичен застаряващ футболист,доиграващ последните си активни години. Блато е тук...
110 години любов!
Има време да си докаже класата! Но като цяло добре се представи!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!