За или против чужд съдия за вечното дерби!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Xanko
Контакти:

Re: ЦСКА иска арбитър от чужбина за "сините"

Мнениеот Xanko » 09 мар 2010 15:56

Хан Крум написа:Прнципно съм за , при чужд съдия спекулациите и натиска ще са по-малко , футболистите ще се държат като госпожици и няма да скачат за щяло и нещяло.
Работа на ръководството е да защити интересите на клуба и да не допусне гаври.Да си правят сметката . Ако някоя рогата Пепеляшка си загуби обувчицата и принца със свирката я "уважи" , ръководство ще са толкова виновни ,колкото и мафията в БФС.

Само да те допълня и лактите нарушенията и картоните за лактите които Гонзо ги учи да раздават чужд съдия ще ги свири и това ще означава отнемане на половината игрови потенциал на Левски.

stg333
Контакти:

Re: За или против чужд съдия за вечното дерби!!!

Мнениеот stg333 » 09 мар 2010 16:16

POPCORN, хайде сега след като писка по мой адрес прочети че никога ЦСКА не е обсъждал въпрос за чужд съдия нито е искал . моля в гонг ако не знаеш къде

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Re: ЦСКА иска арбитър от чужбина за "сините"

Мнениеот etgecata1 » 09 мар 2010 16:34

mertezaker написа:Аз не искам чужд съдия, искам подуенци да си вържат връзките на обувките преди мача, за да не се спъват от тях, ако може и да не играят с два номера по-голями бутонки!

Това е патент на новия идол на подуенци: Умиращия лебед от Своге, по известен с псевдонима Пепеляшко.
Агент Тара обаче е решил да го записва на балетни курсове, трябвало по убедително да се стовари, а не като умрял кон.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 09 мар 2010 17:20

Хм, зачекна се тази омразна тема за съдийството.
Не виждам, как имат очи левскарите въобще да се обаждат, особено когато очевидно става въпрос за тенденция. Просто фолклора за даените за синявците дузпи се допълни с тази обувка. Иначе нищо по различно от рефера Кознишки и играта с глава на Ангел Йошев от Локо Пд. Ами 2008-а мача с Черно море. Ами дузпите спасени от Пифа - 2 на брой? Това е само в близките години, да не говорим за миналото, има доста добра статия с много статистика на Л. Серафимов.

Ивайло Цветков - футболист на Миньор, преди мача с ФК "Дузпа" пред "7 дни спорт":

- Кой е най-силният ви мач срещу сините?
- Беше преди три години, когато бях преотстъпен на Рилски спортист и победихме с 2:1 в Самоков. При едно центриране топката ме удари в гърба. Реферът бе встрани от ситуацията и посочи бялата точка, каза, че съм играл с ръка. Сините вкараха дузпата, но все пак Рилски спортист записа една от най-важните си победи в цялата история.

Иначе по темата, все ми е тая, кой ще свири, важното е да запишем дубъл тоя сезон над "Левски, ако е с мачкането от пролетта (Урсула го хвана шубе и се удари в гредата за да излезе), още по-добре.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 мар 2010 17:31

Много странно, когато феновете на ЦСКА говорят за феърплей. Защо е това лицемерие, бе пичове, онзи ден Боби Михайлов си призна, че ви е оставил в "А" група по милос, а вие тук говорите за някакви рефери. :) :) :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 09 мар 2010 17:37

Перуката може да си говори, каквото иска, пробва да се хареса на определени хора, но те ще му забият ножа. Колкото да съдията от чужбина аз съм за, след това, което се случи в неделя. Въпроса е кой ще го избере, защото не знам вие, на аз си спомням Флайшер, как свири: Боримиров държа 30 секунди Тиаго Силва за фланелката в наказателното, но нищо. После същия падна без Тунчев и Велизар да са го докоснали и какво последва-дузпа естествено! ДУЗПА за Левски докога!!!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 09 мар 2010 17:46

dodo7271 написа:Много странно, когато феновете на ЦСКА говорят за феърплей. Защо е това лицемерие, бе пичове, онзи ден Боби Михайлов си призна, че ви е оставил в "А" група по милос, а вие тук говорите за някакви рефери. :) :) :)

Милост към вас няма да има. И не си мисли, че сте цвете за мирисане с всичките ви агенти и националния враг Чорни. Ние ако сме за изхвърляне от "А" група, вие сте за закриване и арести...

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 мар 2010 17:55

11_best написа:
dodo7271 написа:Много странно, когато феновете на ЦСКА говорят за феърплей. Защо е това лицемерие, бе пичове, онзи ден Боби Михайлов си призна, че ви е оставил в "А" група по милос, а вие тук говорите за някакви рефери. :) :) :)

Милост към вас няма да има. И не си мисли, че сте цвете за мирисане с всичките ви агенти и националния враг Чорни. Ние ако сме за изхвърляне от "А" група, вие сте за закриване и арести...

Ясно е, че ти не можеш да избягаш от комунистическия си манталитет - в главата ти са само арести, закривания. Очевидно е, че по друг начин не може да се преборите с Левски. Обаче на въпроса не ми отговаряш - за какъв феърплей говорите вие, когато вас ви крепят на най-високо ниво - БФС и държавата? Иначе за закриването не се притеснявай няма да го има, въпреки вашата неистова злоба и омраза, въпреки агент Тара, въпреки всичко.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
AC23
Контакти:

Мнениеот AC23 » 09 мар 2010 17:56

абе то е ясно който и да свири поне 2 дузпи ще има за турско сините ,поне за достойна загуба с 3-2 :mrgreen:
[url=http://img170.imageshack.us/i/document0002.jpg/]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 мар 2010 18:12

Предвид факта,че по поръчка на Левски се смени комисията съдия от чужбина е наложителен не само за мача им срещу ЦСКА,а и за всички останали.Не знам защо левскарите твърдят,че единствения облагодетелстван до момента от българските съдии е ЦСКА,а не си при помнят сезон 2006/2007,когато за тях се свиреха дузпи за неправилно дишане.Тогава Батков си осигури съдийската комисия и сега пак ще го направи.Със съдиите може да станете от 5-ти 1-ви,но Тони Велков ви го каза много точно:Лятото идва едно отборче,като Тампере,Бате,Жилина и ви показва къде сте а вие гледате ШЛ през крив макарон.Ето ви една статистика за сезон 2006/2007:
ДУЗПИ ЗА ЛЕВСКИ 14 (вкарани 9)
2 кръг, ЛЕВСКИ - Спартак (Вн) 3:0
(2 дузпи - изпуснати от Ем. Ангелов и Г. Иванов)
4 кръг, ЛЕВСКИ - Р. спортист 5:0
(1 дузпа - вкарана от Телкийски)
5 кръг, Марек - ЛЕВСКИ 0:8
(2 дузпи; 1 вкарана от Ричард, 1 изпусната от Ричард)
6 кръг, ЛЕВСКИ - ЦСКА 1:0
(1 дузпа - вкарана от Бардон)
12 кръг, ЛЕВСКИ - Берое 3:0
19 кръг, Р. спортист - ЛЕВСКИ 2:1
20 кръг, ЛЕВСКИ - Марек 8:0
(3 дузпи - вкарани от Телкийски, Бардон и Н. Димитров)
22 кръг, ЛЕВСКИ - Родопа 3:0
(1 дузпа - изпусната от Домовчийски)
26 кръг, ЛЕВСКИ - Черно море 5:0
28 кръг, Берое - ЛЕВСКИ 0:0
(1 дузпа - изпусната от Телкийски)
ДУЗПИ СРЕЩУ ЛЕВСКИ 0
Нещата почват да се повтарят.

Върни се в “ЦСКА”