кво стана със отсрочката от Уефа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskara
Контакти:

Re: кво стана със отсрочката от Уефа

Мнениеот cskara » 19 юни 2008 15:49

добре като не заслужава да играе левски в 6апионската лига за6то вс4ки абсолютно вси4ки се опитваха по някакъв на4ин да изритат цска от евротурнирите???За6то господин Ми6ков (Михайлов) и господин ВУЦОВ са изпратили донус за6то???За6тот сте паля4овци и затова ви пожелавам да го поемете големия.

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 19 юни 2008 15:55

Ами мен лично не ме е срам,че ще играем в ШЛ,дори и да бяхме не на 16 ,а на 30 точки пак нямаше да ме е срам.Не ми е приятно обаче някой като cskara да ми обижда отбора,вместо да потърси вината за случилото в управниците на неговия.
Udoji,ти си едно момче достойно за уважение,с което мога да комуникирам с удоволствие.Всички фенове и на двата отбора трябва да взимат пример от него,как трябва да се държи един истински фен на футбола.Радвам се,че и в нашия лагер има такива хора,това са apostola,ultra_blue,Mike_28,сигурно пропускам някой,но със сигурност ако повече хора мислиха като горепосочените футбола ни отдавна щеше да е на високите нива в Европа

Потребителски аватар
cskara
Контакти:

Мнениеот cskara » 19 юни 2008 15:57

А не те ли е срам 4е крадете футболсти тва не те ли е срам ми кажи ??

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 19 юни 2008 16:03

[quote="cskara"]добре като не заслужава да играе левски в 6апионската лига за6то вс4ки абсолютно вси4ки се опитваха по някакъв на4ин да изритат цска от евротурнирите???За6то господин Ми6ков (Михайлов) и господин ВУЦОВ са изпратили донус за6то???За6тот сте паля4овци и затова ви пожелавам ......[/qu
А аз мога ли да те попитам защо отбора ти още няма лиценз 15 дни след като го изхвърлиха от евротурнирите(нали това е била целта),би трябвало досега всичко да е наред и да имате лиценз поне за А група.Ама ти май още не си свалил червените очилца и да видиш че положението в любимия ти отбор е много по-тежко,отколкото си мислиш и се радвай ако се разминете само с изваждане от Европа.

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 19 юни 2008 16:09

cskara написа:А не те ли е срам 4е крадете футболсти тва не те ли е срам ми кажи ??

Точно ти не ми говори за кражба на футболисти.Ако вземеш да прочетеш малко история ще видиш кой и по какъв начин е крал футболисти 45 години.Баща ми е бивш футболист и ми е разказвал как са взимали играчите навремето,а е ЦСКА-р в кръва и не го е срам да си признае.

Потребителски аватар
cskara
Контакти:

Мнениеот cskara » 19 юни 2008 16:11

Ем незнам за преди ама за 3 4 години крадете втори футболист на Ботев

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 19 юни 2008 16:15

@cskara: твърде заслепен си за да можеш да мислиш реално! Само едно мъничко въпросче: ако примерно Локо СФ бе станал втори и бе заел вашето място в ШЛ???? Аз залагам 10 000лв че пак такива заблудени душички щяха да псуват Левски, и всичко свързано с Левски!!!

да се изразя ЯСНО: Левски НЕ заслужава да играе в ШЛ !!!!! НЕ заслужава, разбра ли ме ?? Но какво съм виновен аз че вие целувахте гъза на Томов а той се подигра с вас, че да се срамувам??? Какво съм виновен аз че това са правилата на УЕФА , че да се срамувам??? Какво съм виновен аз , че не изпитвам безпричинна злоба като теб, че да се срамувам ???

Срамувам се от Лумпени, сини, червени, оранжеви , все тая какви!!! Срамувам се от такива като теб, защото и в живота си вие сте същите злобни комплексарчета, а Левски и ЦСКА служат само за прикритие на дребните ви душици.
Да пич, срамувам се от това!!!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
cskara
Контакти:

Мнениеот cskara » 19 юни 2008 16:34

Ние не сме целували на никой гъза,но вие за6то целувахте гъза на 4орни ?

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 19 юни 2008 16:58

Да обаче Чорни не ни навря в трета глуха нали?Как не разбрахте най-накрая,че Левски няма вина за случващото се.Защо не се замислите и върху следния факт.Да предположим,както казвате вие,че Батков е в дъното и играе с БФС да изхвърлят ЦСКА от ШЛ с цел да играе Левски.А кажете ми Батков за толкова глупав ли го имате,че да не знае в какво трагично състояние му е отбора в момента.Та сега да събира ветерани и знайни и незнайни ритнитопковци само и само да сглоби нещо си за ШЛ.Тва е ядски тъпо и безсмислено.На мене ми е пределно ясно какво ще стане.Сега ще играем в трети предварителен кръг,ще ни доиде някой като Арсенал например,ще ни напълни кошницата,при което вие пак ще се надуете като пуяци и пак старата песен-"То,ако бяхме ние тва и тва".Ето защо много се надявам да ви върнат лиценза и да си играете вие.Чиста работа!Хем вие ще сте доволни и хем и ние,че после няма да има кого да храните като опитате вкуса на някой гранд.Защото каквото и да се лъжем точно това ще стане.
ИЗВОДА:Който и от двата отбора да отиде резултатът ще е един и същ-много на малко за тях,а тука ще има да се храним пак както обикновено.
Относно факта,че не приемате Udoji като един от вас говори за закърнялото ви мислене(като че ли остатък от някакво минало)!Във всеки случай това не е никак европейско.Затова и ще си ритаме тука по нашите си групички като махлески събирания,ама в малко по-голям мащаб.
Накрая едно малко сравнение,което ми направи впечатление докато гледах братушките вчера срещу Ларсон и компания.Незнам дали си спомняте как Туньо им опъна мрежичката на руснаците пред бая годинки вече.Каква им беше играта тогава и каква е сега.Тука и един въпрос,който много ми харесва как звучи:Къде са сега те,къде сме ний?!!!!
Дела трябват,а не думи!

Martin Ivanov
Контакти:

Мнениеот Martin Ivanov » 19 юни 2008 17:09

Ne stava vapros sa sloba a sa ralnostite takiva kakvito sa as kasah nekadarno rakovodstvo ne futbolisti. Vashite futbolisti sa si saslujili da igrajat v CL tova ne moga da go otreka vapreki che sam ot Levski . No vinata e v rakovodstvoto vi . Prestanete da slushate prijaskite na Ducheto toj vi lumpenisira s idiotskite si iskasvanija

Върни се в “ЦСКА”