КОЙ Е НАЙ-СЛАБИЯТ ОТБОР ИГРАЛ НЯКОГА В ЕКТ? (АНКЕТА)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КОЙ Е НАЙ-СЛАБИЯТ ОТБОР ИГРАЛ НЯКОГА В ЕКТ? (АНКЕТА)
този с темата --я ми прати една твоя снимка да те видя
LEVSKI SOFIA-TORCIDA KUSTENDIL
Той ако ти прати ще бъде разкрит.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
-
i dvata otbora ste sme6ni koito igrae bez podpirane v smr6notoni parvenstvo toi igrae nai dobre /kato naprimer 4erno more/ levski bez sadiqta go vijdame zagoba sled zagoba palni idioti. cska ma4at se ama i samo za na6to parvenstvo stavat palen ta6ak sa
Момчета успокойте топката. Когато червен фен коментира Европеиски турнири е същото като прадядо ми гледа XXL и след това обеснява колко е готина френската любов (всички асоциации с Тулуза са случайни) по ТВ-то и как той си спомня, че го е правил преди 50 години.
-
levski s tova podpirane ot sadiite vinagi 6te sa evro idioti cska i tye gorkite za ni6to ne stavat /4erno more s istinska igra taq godina sa nai dobre v evropa .levski dokato kupuva sadii 6te sa evro idiotite na bulgariq zamisletese levskar4eta
Говедата са най-желания отбор в ЕКТ от отбори като тампере и там подобни
Незнам да ли е лефски, но щом са на 1 със най-много мачове без победа в ЕКТ.(13)значи доказва че са ЕВРОИДИОТИТЕ.
Сърдете се говеда ама има класация и факт.говорят
Незнам да ли е лефски, но щом са на 1 със най-много мачове без победа в ЕКТ.(13)значи доказва че са ЕВРОИДИОТИТЕ.
Сърдете се говеда ама има класация и факт.говорят

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
- cesekar4o_the best
koi4i написа:Той ако ти прати ще бъде разкрит.Сега тука свирки му праим ала бала бие ни всички с 1 ръка ама ....
МАЩАЙ ГО ТОЯ КУЦ КОН ГРОЗНЬО ОТ ТУКА БЕ ГОВЕДО
-
koi4i написа:Той ако ти прати ще бъде разкрит.Сега тука свирки му праим ала бала бие ни всички с 1 ръка ама ....
mani go toq ot tuk kompa zasi4a

- slavia_forever
- Контакти:
army_boy написа:КОЙ Е НАЙ-СЛАБИЯТ ОТБОР ИГРАЛ НЯКОГА В Европейските Клубни Турнири?
А. ТАМПЕРЕ ЮНАЙТЕД
Б. БАТЕ БОРИСОВ
В. ЖИЛИНА
Г. ЛЕФСКИ-СПАРТАК
АМИ АКО МЕ ПИТАШ МЕН, ЛЕВСКИ НАДИГРАХА И ЖИЛИНА, И БАТЕ БОРИСОВ! АКО ТЕМАТА ТИ Е СЕРИОЗНА, ЩЯХ ДА ТИ ОТГОВОРЯ! ТИ ПИТАШ КОЙ Е "НАЙ-СЛАБИЯ", А ЗА МЕН ЛЕВСКИ, ПРОСТО БЯХА ПО-СИЛНИЯ, НО НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА ОТ ПОЛОЖЕНИЯТА СИ! (НЕ, ЧЕ ГИ ХАРЕСВАМ ЛЕВСКАРИТЕ, НАПРОТИВ, НЕ ГИ ПОНАСЯМ, КАКТО И ВАС, НО ОТГОВАРЯМ В ТЕМАТА).
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
slavia_forever написа:army_boy написа:КОЙ Е НАЙ-СЛАБИЯТ ОТБОР ИГРАЛ НЯКОГА В Европейските Клубни Турнири?
А. ТАМПЕРЕ ЮНАЙТЕД
Б. БАТЕ БОРИСОВ
В. ЖИЛИНА
Г. ЛЕФСКИ-СПАРТАК
АМИ АКО МЕ ПИТАШ МЕН, ЛЕВСКИ НАДИГРАХА И ЖИЛИНА, И БАТЕ БОРИСОВ! АКО ТЕМАТА ТИ Е СЕРИОЗНА, ЩЯХ ДА ТИ ОТГОВОРЯ! ТИ ПИТАШ КОЙ Е "НАЙ-СЛАБИЯ", А ЗА МЕН ЛЕВСКИ, ПРОСТО БЯХА ПО-СИЛНИЯ, НО НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА ОТ ПОЛОЖЕНИЯТА СИ! (НЕ, ЧЕ ГИ ХАРЕСВАМ ЛЕВСКАРИТЕ, НАПРОТИВ, НЕ ГИ ПОНАСЯМ, КАКТО И ВАС, НО ОТГОВАРЯМ В ТЕМАТА).
na po lesen vapros ne sam otgovarql г/лефски-спартак забравилиса и отговор д/цСка