Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 30 окт 2025 23:07

Каква е тази цел, светни ни!!!!!

Ние пак ли ще откриваме топлата вода?!?

До преди няколко месеца имахме човек за СД, който е специалист по ДЮШ и видимо не отговаряше за функциите, с които е натоварен СД.

После разбрахме от пресконференцията на новия СД, че всъщност главният скаут ще има последната дума по селекцията, а не той.

Междувременно втори-трети месец след уволнението на Лаптопа не е ясно кой е шеф на ДЮШ. Занев ли ще е, друг ли ще е, търсят ли, не търсят ли???

Лицето Борисов междувременно бе обявено още преди месец-два, че изпълнява функции успоредни на Златков ( не помня на каква длъжност вече) , което бе и сигнална лампа, че дните на Радо са на свършване.

Сега лицето Борисов какво ще върши и лицето Вангелов какво ще върши няма как да знаем. Аз съм пас, който иска да разсъждава.... ;)

Лицето Вангелов ще има ли правомощия в ресора на лицето БВ? Последният многократно е заявявал, че спортно-техническите решения в клуба се взимат колективно. Нищо , че той е СД.

По принцип понятието колектив е обширно понятие, а в нашия клуб още повече.

Като почнем от Томанов, минем през СД-то, после новия Вангелов, Борисов ( дето никой не го знае как изглежда) и стигнем до Папазки.

Т.е. Пента алиансът ще взима решенията в клуба.

Дано звездите се наредят някакси....ама кой знае ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 окт 2025 00:41

Очаквам скоро Трифон Попов и Величко Дихонов също да бъдат назначени на синекурни длъжности в клуба и трансформацията на клуба да бъде завършена :mrgreen: По смешен ИД няма в цялата Ефбет лига. Убеден съм че бореца не говори грам чужди езици.....

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 31 окт 2025 01:42

danko_sot написа:Каква е тази цел, светни ни!!!!!

Ние пак ли ще откриваме топлата вода?!?

До преди няколко месеца имахме човек за СД, който е специалист по ДЮШ и видимо не отговаряше за функциите, с които е натоварен СД.

После разбрахме от пресконференцията на новия СД, че всъщност главният скаут ще има последната дума по селекцията, а не той.

Междувременно втори-трети месец след уволнението на Лаптопа не е ясно кой е шеф на ДЮШ. Занев ли ще е, друг ли ще е, търсят ли, не търсят ли???

Лицето Борисов междувременно бе обявено още преди месец-два, че изпълнява функции успоредни на Златков ( не помня на каква длъжност вече) , което бе и сигнална лампа, че дните на Радо са на свършване.

Сега лицето Борисов какво ще върши и лицето Вангелов какво ще върши няма как да знаем. Аз съм пас, който иска да разсъждава.... ;)

Лицето Вангелов ще има ли правомощия в ресора на лицето БВ? Последният многократно е заявявал, че спортно-техническите решения в клуба се взимат колективно. Нищо , че той е СД.

По принцип понятието колектив е обширно понятие, а в нашия клуб още повече.

Като почнем от Томанов, минем през СД-то, после новия Вангелов, Борисов ( дето никой не го знае как изглежда) и стигнем до Папазки.

Т.е. Пента алиансът ще взима решенията в клуба.

Дано звездите се наредят някакси....ама кой знае ;)

Данко, време е да основеш фен клуб на бившия ИД.

Всички в клуба са лицето този, лицето онзи, а пък онзи интригант е "Радо". Мога да ти дам пояснения за всеки кой какво върши от изброените "лица", но няма да го приемеш, тъй като никое от тях не е миличкият златен Радо.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 окт 2025 09:19

Казвам каквото мисля!!!

Между Златков и Вангелов чисто като профил и CV разликата е от небето до земята.

Единият дойде с визитка, че е бил ИД в огромни компании, макар и извън сферата на футбола.

За другия информацията е, че е бил член на УС по борба ( нищо чудно да е близък до ГГ) и 4-5 години е бил председател на УС на Ботев Враца. Има магистърска степен в НСА ( може да е искал да става треньор на времето) и има собствен бизнес, свързан с агро сферата. През последните 1-2 месеца е бил консултант при нас и явно дотолкова е впечатлил Папазки, че реши да го направи Баш шеф. Под Баш шеф аз разбирам ИД, което при нас значи " Най-главният".

Не вярвам, че той ще отговаря основно за финансите в клуба, каквато е ролята по ресор на ИД. По-скоро ще бъде нещо като координатор на всички власти и звена в клуба и ще бъде главният човек на Папазки, на който ще докладва за всичко случващо се в клуба. Т е функциите му ще бъдат много хибридни— ще има думата и за селекцията, ще се меси в работата и на СД, възможно е да води преговорите и за някои от играчите на българския пазар ( за чуждия си трябва и език).

Относно формиране на договори, водене на отчет за приходи и разходи на клуба и други чисто финансови дейности аз мисля, че по-скоро тази работа ще я върши някой друг, вероятно онзи Борисов.

Защо той не бе назначен за директор, а този Вангелов това е логичен въпрос.

Факт е, че при нас всички длъжности са силно размити, т.е. няма ясно разпределение на властите и всеки да отговаря спрямо конкретната си позиция и компетентностите си.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 окт 2025 09:25

Повечето мнения за Вангелов се крепят точно на тази теза, че е бивш борец, тъпа мутра и т.н, което предполага че няма никакви способности :lol: , освен да прави измами, да краде и да участва в други престъпления и всякакви схеми.
Признавам, че тези хора имат основание да си мислят подобни неща.
Аз също бих си ги мислил, но специално за Вангел имам достатъчно информация по служебен път.
Хората, които го познават твърдят, че е много добър професионалист и много коректен като човек, но твърд и безкомпромисен, когато нещо не е наред.
Затова аз и други сме обнадеждени от това назначение.
Данко и другите имат своето право до доказване на противното.

Да сме живи и здрави и ще разберем.
Тандема Вангелов - Янев е обещаващ. Бойко Величков вече работи активно.
За мен категорично има светлина в тунела.

Като всеки нов ръководител/служител/футболист, Вангел също заслужава своя кредит на доверие от публиката.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 31 окт 2025 10:57

Моето предложение е да се отвори нова тема, която да се озаглави Магията Златков и там да се ронят крокодилските сълзи по повод изхвърчането на човекът, който на две магарета сламата не може да раздели.

СВ-то е нещо, което впечатлява на пръв поглед, но то не значи, че даден човек реално е кадърен. Мога да дам много такива примери.

Очевадните неща са следните:
Папазки е назначил Златков заради впечатляващото му СВ.
Папазки не е доволен от нивото на реална работа свършена от Златков.
Папазки е решил да постави на поста ИД човек, на когото има доверие, защото Златков го е разочаровал като резултати.
От редките изказвания на Златков пролича, че е човек, който търси оправдания вместо решения.
От изказванията му стана ясно, че дори не е в състояние да защити работата си, когато има всичкото време на света за подготовка да го направи.

Какъв ИД му трябва на Папазки си е негова работа. Той трябва да не допуска клубът да има административни проблеми. Със сигурност ще има достатъчно подчинени финансисти и юристи, които ще осигурят това да е така. Вангелов ще трябва адекватно да организира работата им. Това е нещо, което е доказал пред собственика за 2 месеца работа в ЦСКА.

Ако някой си мисли, че Златков е заравял нос в документи и сам ги е изготвял, коригирал и т.н. е в огромна заблуда.

Относно "онзи" Борисов - това е човекът, който отговаря за инфраструктурните проекти - резултатите са изключително меко казано задоволителни, дори заслужават суперлативи.

Предлагам също така, който толкова много харесва Златков да си го прибере вкъщи, свободен е!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 окт 2025 11:16

Много глупаво изказване за собственика от Лаптопа днес.
Никога не съм го харесвал и се радвам, че вече не е при нас.
Резултатите на юношите под негово ръководство са категорични за неговата работа !

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 31 окт 2025 11:49

MASTER_COOL написа:Много глупаво изказване за собственика от Лаптопа днес.
Никога не съм го харесвал и се радвам, че вече не е при нас.
Резултатите на юношите под негово ръководство са категорични за неговата работа !

Линк?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 окт 2025 15:07

Сутринта ми се мерна в Фейса.

"Собственика иска много бързо да направи ЦСКА шампион и затова прави редица грешки" :oops: :oops: :oops:

Кой е този да прави такива оценки на хора не от неговото положение !

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 31 окт 2025 17:37

MASTER_COOL написа:Сутринта ми се мерна в Фейса.

"Собственика иска много бързо да направи ЦСКА шампион и затова прави редица грешки" :oops: :oops: :oops:

Кой е този да прави такива оценки на хора не от неговото положение !

Че допуска грешки се вижда ясно, но неговото уволнение, както това на Манпев и Трифонов не са сред тях.

Върни се в “ЦСКА”