Строежът на ст. "Българска Армия"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Строежът на ст. "Българска Армия"

Мнениеот Dust » 13 окт 2025 17:57

И да има някаква промяна в капацитета, то може да е около виповете, тъй като е видимо, че там има промени спрямо първите рендъри и планове които показаха.
Вероятно е намалена височината на етажите за да може да се изгради още един такъв.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 14 окт 2025 14:38

DoSomethingDifferent написа:Явор Кръстев спомена нещо от сорта, че стадионът може и да се окаже с малко по-голям капацитет. Някаква информация?
П.П
Буквално нямам търпение да посещавам мачове на новия стадион с един от най-добрите ми приятели, който страшно много се дразнеше на мизерията, която представляваше старият и просто отказваше да идва на мачове.

Три етажа боксове, вместо пръвоначално планираните два.

Абсолютно спекулативно съм прочел и нещо друго, но да не бъде взимано за чиста монета. Това е, че би могло да се слее А сектор с Г и Б, защото в момента има дупки между тях.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 14 окт 2025 17:09

Tony_CSKA написа:
DoSomethingDifferent написа:Явор Кръстев спомена нещо от сорта, че стадионът може и да се окаже с малко по-голям капацитет. Някаква информация?
П.П
Буквално нямам търпение да посещавам мачове на новия стадион с един от най-добрите ми приятели, който страшно много се дразнеше на мизерията, която представляваше старият и просто отказваше да идва на мачове.

Три етажа боксове, вместо пръвоначално планираните два.

Абсолютно спекулативно съм прочел и нещо друго, но да не бъде взимано за чиста монета. Това е, че би могло да се слее А сектор с Г и Б, защото в момента има дупки между тях.

Благодаря за отговора!
Do Something Different!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 окт 2025 19:06

Tony_CSKA написа:Абсолютно спекулативно съм прочел и нещо друго, но да не бъде взимано за чиста монета. Това е, че би могло да се слее А сектор с Г и Б, защото в момента има дупки между тях.

Чисто конструктивно няма как да се слеят въпросните два сектори с централния. Носещите колони са различни
Последният етаж за сега няма много общо с оформяне на боксове, но това ще се разбере с отливане на последната плоча. За сега в единия край е обособен контролния център.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

SkyPoint
Контакти:

Мнениеот SkyPoint » 20 окт 2025 12:59

Ето и от мен с малко по-близки кадри към интересните места:

https://youtu.be/UH5VMCAkLz0

Приятно гледане!

Върни се в “ЦСКА”