Неделя - 15.00ч.
ЦСКА с гостуване далеч на североизток .
Новакът Добруджа е последен в класирането , а при победа, червените ще се изтрелят в средата на таблицата.
Няма да са лесни за вземане обаче тези така жадувани 3 точки.
Добруджанци ще са пределно мотивирани пред собствена публика да покажат че и те могат да наранят разколебания гранд и да направят положението му още по - сложно.
Добруджа - ЦСКА 19.10.2025 Еfbet Лига, кръг 12
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Добруджа - ЦСКА 19.10.2025 Еfbet Лига, кръг 12
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Re: Добруджа - ЦСКА 19.10.2025 Еfbet Лига, кръг 12
С коефицент под 1.50 сме отново фаворит. Папазки ако беше залагал против собствения си отбор от началото на сезона щеше да си избие половината пари за стадиона ;-)
Шегувам се разбира се но са ми странни коефициентите преди повечето мачове бяхме изявени фаворити.
Време е веднъж и букитата да познаят.
Шегувам се разбира се но са ми странни коефициентите преди повечето мачове бяхме изявени фаворити.
Време е веднъж и букитата да познаят.
- rasputin_nk
- Контакти:
-
- Контакти:
Този мач е основополагащ, време е да изплуваме от дъното. Моята прогноза е 1:3
Do Something Different!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много важен мач. Психологически е време да обърнем негативната тенденция и инерция.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Само не знам докога този абсолютен фигурант Илиев ще е титуляр за сметка на Петко или Чорбаджийски
Второто да ги пуска и да затваряме преди да е станала пак някаква излагация че този сезон се нагледахме
Тотално изпуснахме средата на терена срещу последния.
- redhooligan
- Контакти:
Много слабо първо полувреме. Като изключим добрия пас на Етo'о и гола на Питас, друго хубаво не видях през това полувреме. Мохамед Брахими не знам какво търси в този отбор. Всяко негово отиграване е грешно или му взимат топката. Годой е доста незабелижим и само късметът засега ни покрива, последният в класирането да не ни изравни. Янев трябва да прави чудеса с тези футболисти.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Вижда се, че започваме да отстъпваме физически и ако скоро не вкараме втори гол, ще има треперене до края.