Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 03 окт 2025 16:51

Добре де, за какво му е на Папазки да гради скъп и модерен стадион без да притежава клуба? 100+ милиона, буквално на вятъра!? Какъв бизнес е стадионът? От него няма възвръщаемост, няма печалба, поне в близките 30-40 години. Много има да чака да си върне милионите, още повече че тия пари вероятно ги изкарва от основни си бизнес в рамките броени месеци.

Ако е толкова богат, колкото разправят, много по-логично е да използва ЦСКА за реклама, за хоби ако щете, не толкова за бизнес. Поне на мен така ми се струва, така е логично.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 окт 2025 17:17

Не е сигурно, че това е стадион. Възможно е да е холограма, а зад нея да си сглобяват оръжие за Украйна и да отглеждат канабис. Видяни са Ганчев и Цецо числото да минават през холограмата с градински колички.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 окт 2025 17:39

ivo55 написа:Не е сигурно, че това е стадион. Възможно е да е холограма, а зад нея да си сглобяват оръжие за Украйна и да отглеждат канабис. Видяни са Ганчев и Цецо числото да минават през холограмата с градински колички.

След всичко, което му се наложи на червения фен да преживее през последните 16-17 години, някак нереалистично му се вижда да се случи нещо толкова позитивно. Аз също още не мога да възприема, че ЦСКА ще е домакинства на такова бижу. Нереално е. Трябва да е хологлама този стадион. Нереално е. В същото време представителният отбор е нереално слаб.

Има тука нещо, не може да няма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2025 18:06

Tony_CSKA написа:
danko_sot написа:Блиц пишат за подготвящо се обединение между над и 48 след края на сезона.

И аз не изключвам това да се случи под някаква форма.... Особено както е тръгнал този сезон...

Дано не се случва подобно нещо.

Не чета Блиц, но ако те са източника, не е ОК хавата.
Това много прилича на политически ход - пуска се уж слух за да се тества настроението. Следва затишие и след месец пак един трасиращ ...... и така докато таргет групата претръпне.....
Не е лошо да се следи реакция и поведение на Организираните. В подобни сюжети, те обикновено са лакмус, защото са част от процеса.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 окт 2025 18:16

Mitata написа:Добре де, за какво му е на Папазки да гради скъп и модерен стадион без да притежава клуба? 100+ милиона, буквално на вятъра!? Какъв бизнес е стадионът? От него няма възвръщаемост, няма печалба, поне в близките 30-40 години. Много има да чака да си върне милионите, още повече че тия пари вероятно ги изкарва от основни си бизнес в рамките броени месеци.

Ако е толкова богат, колкото разправят, много по-логично е да използва ЦСКА за реклама, за хоби ако щете, не толкова за бизнес. Поне на мен така ми се струва, така е логично.

Ще притежава стадионът и базите на 100 процента, а клубът по на 50 с Цеката.

Оттук нататък стадион и бази и клубът като марка, емблема и футболисти са две отделни неща. Неслучайно са разпределени в две отделни дружества.

Идва примерно някой богат инвеститор от чужбина и казва: "Аз искам да купя марката ЦСКА".

И Папаза и Цеката казват- ок, струва 15 млн. примерно или 20. И после Папаза взима 10 и Цеката 10.

И оня обаче казва: "Да, ама аз искам и стадионът и базите, щото иначе за кво ми е клубът?"

И Папаза казва— Ок. Купуваш моето дружество " Имоти " и кво беше там за 200 млн. и си готов, при което оня най-вероятно ще се откаже. Но ако приеме всичките пари от продажбата ще ги вземе Папазки.
Последна промяна от danko_sot на 03 окт 2025 18:26, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 окт 2025 18:25

Red_Neck написа:
Tony_CSKA написа:
danko_sot написа:Блиц пишат за подготвящо се обединение между над и 48 след края на сезона.

И аз не изключвам това да се случи под някаква форма.... Особено както е тръгнал този сезон...

Дано не се случва подобно нещо.

Не чета Блиц, но ако те са източника, не е ОК хавата.
Това много прилича на политически ход - пуска се уж слух за да се тества настроението. Следва затишие и след месец пак един трасиращ ...... и така докато таргет групата претръпне.....
Не е лошо да се следи реакция и поведение на Организираните. В подобни сюжети, те обикновено са лакмус, защото са част от процеса.

Точно, пускат димки, за да усетят настроенията сред феновете.

Реално в нашия клуб нищо не се случва.

Купуваме уж нови играчи, махаме стари, взети с пари без да вземем нищо от тях ( като свободни агенти или разтрогваме). После това се повтаря с новите, които сме взели. Дотука вече и от последната селекция двама се очертават- Брахими и Пастор.

Това до кога мислите, че ще го търпи Папазки. Богат, богат, колко да е богат.

В един момент ще му писне, ако вече не му е писнало и може да прибегне до този ход да се обединят с Цеката. Така ще играем и в евротурнирите и разходите и на двамата ще бъдат наполовина по-малко.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 окт 2025 19:26

ivo55 написа:От друга страна, ако тръгнат да правят нещо, имат моята подкрепа тази измишльотина да спре, но не виждам никаква причина да се обединяват два клуба, единият от които има бази и активи за стотици милиони, а другият няма нищо и играе на гости в село Бистрица, пред празни трибуни.

Извинявам се, че се намесвам, но какви са активите на ЦСКА? Активите на ЦСКА са футболистите на договор с фирмата стопанисваща клуба. Вероятно автобусите. Дори марката не зная дали официално е прехвърлена като актив на клуба или още е на разни фен структури.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 окт 2025 19:28

По-добре един собственик. Когато са 2+ рано или късно започват дразги, а с това и проблемите. Струва ми се освен това много от цесекарите няма да приемат Цеката като съсобственик и ще започне отдръпване.

Един собственик, а останалите донори - спонсори. Да се знае кой кара влака.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 окт 2025 19:38

Данко,
самият Папазки носи отговорнаст, че като собственик не е намерил подходящите хора, които да задвижат процесите в ЦСКА в желаната от всички нас и от самия него посока. Надяваме се БВ да свърши тази работа, но за 2 месеца няма да се получи.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 окт 2025 20:25

По принцип и аз мисля, че е по-добре един собственик, но вече почвам да губя надежди, че Папазки ще се справи, ако въобще това му е целта.

В момента съм по-скоро песимист пак за това, че нещо ще се промени с тея хора, които сега са на власт.

Кой, Вангел от Враца ли ще ни оправи?

Или Бойко ;) ?

Занев ли ще възроди школата?

Пак ви казвам, стане ли стадионът и ако това продължи, макс 1 година му давам още на Папазки и после или ще продава или някакво голямо преструктуриране ще има.

Върни се в “ЦСКА”