Стоичков има едно старо интервю, в което казва, че Томанов е перфектен скаут, най-добрият в България и т.н... Вероятно е само един от съветниците на шефа, което не е проблем. Проблемът е, че другите са Цеката, Лъчо Танев и Стойне Манолов. Скаут на Цеката имаше още миналото лято с Филипов и преди Мето Томанов изобщо да дойде, чието име едва ли Стоичков изобщо е чувал.
Обаче, поради тоталната морална разруха на много от четвъртите в света вече нямам доверие на никого. Не бъдете наивни- човек колкото и пари да има винаги иска повече. Даже колкото повече има- толкова повече иска. Стойчо Младенов поспря с работата преди десетина години, но дотогава винаги е работил, и то на доста добре платени места. Но ето- Цеката предлага и Стойчо при всяка възможност си кешира. Лечков, който си притежава областен град, също не мисля, че брои стотинки за баничка и кафе сутрин, но до последно не пускаше кокала в БФС все едно от това живота му зависи...
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
https://temasport.com/%d1%87%d0%b5%d1%8 ... %bd%d0%b8/
Ситуацията е отчайваща на всички нива в клуба!
Видяхме вчера и Първия отбор, където за пореден път започваме от нулата. Нов треньор, нови изисквания, вероятно нови и подменени играчи!!!
Нямам обяснение за случващото се в ЦСКА. Хората без пари буквално правят чудеса в някои отбори.
Ние тук пишем от две години как строим стадиона и другите бази и това е единственото позитивно нещо в клуба!
Ситуацията е отчайваща на всички нива в клуба!
Видяхме вчера и Първия отбор, където за пореден път започваме от нулата. Нов треньор, нови изисквания, вероятно нови и подменени играчи!!!
Нямам обяснение за случващото се в ЦСКА. Хората без пари буквално правят чудеса в някои отбори.
Ние тук пишем от две години как строим стадиона и другите бази и това е единственото позитивно нещо в клуба!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
MASTER_COOL написа:Засега голям длъжник е и Годой, който е кръгла НУЛА при нас!
На това отгоре дадохте не малка сума за него.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Да. Пълно безумие е този трансфер. Годой за мен е прехвален със спорни качества.
Нямам идея до кога Папазки ще търпи така нагло да го източват с трансферите.
Нямам идея до кога Папазки ще търпи така нагло да го източват с трансферите.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Годой е добър футболист, но сумата платена за него наистина е абсурдна. За тези пари се очаква играч от класата на някой като Жуниор Мораеш. Но дори да оставим Годой настрана, има ли някой в сегашния отбор, който да се отличава? Аз за нито един не се сещам. Всички в момента са толкова смачкани психически, че реално няма как да покажат на какво са способни. Друг е въпросът, че има и играчи, които просто са си слаби.
Да, съгласен съм, че Годой не е лош играч и дори вчера игра прилично за мен.
Като цяло очаквах Питас да е по-опасен и ефективен, когато играе като втори по-раздвижен нападател зад типичната 9-ка, но се оказа май, че Годой се справя по-добре и в тази роля от Питас.
Поне Питас вкара и някой друг гол, че иначе ..... ;)
Но най-големият проблем за мен лично продължава да е липсата на лидер и изобщо лидери в този тим. Някой който може да направи нещо различно, когато нещата не вървят, да запали искрата в отбора и момчетата, да покаже воля и непримиримост и отказ да се предаде.
Просто нашите играят все едно са натровени и то вече от близо 2 години. Липсва Армейският дух, липсва жаждата и желанието за победа, липсва, ако щеш твърдостта и мъжката сила.
Меки сме в много аспекти от играта. Първа топка, Втора топка— борба до последно за всяка топка. Тези двамата в средата- Ето'о и Жордао трябва да изядат тревата. Лапеня— като капитан трябва да е безупречен и най-стабилният в защита, а той не е.
Крилата трябва да бягат два пъти, даже три пъти повече, ама то ги няма почти. Влиза единия, той не може да си поеме топката.
Много неща трябва да се променят, ама Г- н Папазки и той трябва да се стегне и вземе правилните и точни решения, като делегира правата на правилните хора, а не да слуша някви шматки кво му приказват и изземат функциите на преките отговорници.
Като цяло очаквах Питас да е по-опасен и ефективен, когато играе като втори по-раздвижен нападател зад типичната 9-ка, но се оказа май, че Годой се справя по-добре и в тази роля от Питас.
Поне Питас вкара и някой друг гол, че иначе ..... ;)
Но най-големият проблем за мен лично продължава да е липсата на лидер и изобщо лидери в този тим. Някой който може да направи нещо различно, когато нещата не вървят, да запали искрата в отбора и момчетата, да покаже воля и непримиримост и отказ да се предаде.
Просто нашите играят все едно са натровени и то вече от близо 2 години. Липсва Армейският дух, липсва жаждата и желанието за победа, липсва, ако щеш твърдостта и мъжката сила.
Меки сме в много аспекти от играта. Първа топка, Втора топка— борба до последно за всяка топка. Тези двамата в средата- Ето'о и Жордао трябва да изядат тревата. Лапеня— като капитан трябва да е безупречен и най-стабилният в защита, а той не е.
Крилата трябва да бягат два пъти, даже три пъти повече, ама то ги няма почти. Влиза единия, той не може да си поеме топката.
Много неща трябва да се променят, ама Г- н Папазки и той трябва да се стегне и вземе правилните и точни решения, като делегира правата на правилните хора, а не да слуша някви шматки кво му приказват и изземат функциите на преките отговорници.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Може би Стоичков като поведение да се е държал малко, даже доста, селски през годините и със сигурност не е някакъв интелектуалец . Като треньор и ръководител също не не успешен, обаче според мен той разбира все пак футболът и процесите в него в дълбочина и има някакъв усет. Също така има връзките и позициите в целия свят, що се касае до футболните хора като треньори, мениджъри, ръководители.
Това, че не успя като треньор бе по-скоро заради характера и егото му.
Това, че не успя като треньор бе по-скоро заради характера и егото му.
bubka написа:Какви шампиони? Ние сме се запътили към Б група и не знам какво ще ни спаси.
Шампиони на Б група + купата. Ицо Янев ще е единствен в света с дубъли от 3та и 2ра дивизия.
Обаче трябва директно да изпаднем, понеже баражите той ги печели. :lol:
Станахме за смях и подигравки!
Сега видях на Милко изказването за Стоичков.
Тея хора почнаха вече да научкват: Стойнето е главният съветник, не, Танев е, сега пък е Стоичков.
В крайна сметка нали пак от Папазки си зависи в чие мнение ще се вслуша. Едва ли е толкова слабохарактерен, че като му даде някой съвет, пък било то и Стоичков, той да не може да не го изпълни.
В крайна сметка то времето си тече. Другата есен може да сме на новия стадион вече.
Аз се басирам с вас, че ако до тогава резултатите не се подобрят феновете ще започнат да скачат масово и на Папазки. Особено пък след като стадионът е завършен. Тогава и аз не знам Папазки как ще реагира.
Пък стадион, пък Панчарево, пък база на ДЮШ, той фена си е фен и такава му е природата. Той иска отборът да играе добре и да печели.
На колко хора грам не им пукаше кво става с финансовото състояние на клуба по времето на Лупи и бяха опиянени само от успехите на тима???
То това е малко като с Гладиаторите по време на Римската империя. Тълпата иска зрелище, а такова може да и осигурят само играчите на стадиона.
Тея хора почнаха вече да научкват: Стойнето е главният съветник, не, Танев е, сега пък е Стоичков.
В крайна сметка нали пак от Папазки си зависи в чие мнение ще се вслуша. Едва ли е толкова слабохарактерен, че като му даде някой съвет, пък било то и Стоичков, той да не може да не го изпълни.
В крайна сметка то времето си тече. Другата есен може да сме на новия стадион вече.
Аз се басирам с вас, че ако до тогава резултатите не се подобрят феновете ще започнат да скачат масово и на Папазки. Особено пък след като стадионът е завършен. Тогава и аз не знам Папазки как ще реагира.
Пък стадион, пък Панчарево, пък база на ДЮШ, той фена си е фен и такава му е природата. Той иска отборът да играе добре и да печели.
На колко хора грам не им пукаше кво става с финансовото състояние на клуба по времето на Лупи и бяха опиянени само от успехите на тима???
То това е малко като с Гладиаторите по време на Римската империя. Тълпата иска зрелище, а такова може да и осигурят само играчите на стадиона.