Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
И с какво е доказал ВИ, че заслужава да води отбора до края на сезона?! Може би с това, че е водил Бистрица ли?! :lol: :lol: Пенев или Янев друг БГ треньор няма да се справи! С Янев имаме КБ от В група! Освен това, когато влязохме в новата Първа лига, той имаше временен договор - на кертейкър, а не е бил уволнен! На него и всички футболисти от В група, с които играхме тогава, им беше направен нов договор! Та Янев заслужава шанс - да покаже какво може като наставник на първия отбор! Няма нищо ненормално, ако договорът му е до края на сезона, каквито са били като продължителност и на останалите треньори преди него! И ако постигне определени цели, тогава договорът му да бъде удължен! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Петев ви го поднасят на тепсия :)
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
maxi1914 написа:Петев ви го поднасят на тепсия :)
Ще бъде голям майтап, ако и нашите го накарат да се съблича. :lol:
Нищо чудно да го съблечем. Тоя нещастник далеч от ЦСКАdjd написа:maxi1914 написа:Петев ви го поднасят на тепсия :)
Ще бъде голям майтап, ако и нашите го накарат да се съблича. :lol:
Ха...
Еми ето—да идва Петев, с договор до края на сезона и опция да ни класира в ЕК, за да бъде продължен.
Еми ето—да идва Петев, с договор до края на сезона и опция да ни класира в ЕК, за да бъде продължен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
За постоянен нов треньор всички БГ варианти ми се виждат несериозни. Но в момента ни трябва само временен вариант така или иначе, така че стават и те. Самият факт, че като изключим Мъри, който се котира прекрасно в Азия и Анадола, но не е стигал дори и до централна Европа, следващият най-известен български треньор извън БГ в момента е точно Петев- това говори достатъчно за нашите треньори.
Иначе, и с Керкез сега, и със Стипич преди, та и с Томаш дори донякъде това ръководство не може да се раздели тихо и нормално с нито един треньор. На времето ГГ ги гонеше по нощите и повечето също не са си подавали оставката. Значи, тихо и мирно им е плащал или са се договаряли на 4 очи без драми. В момента много сериозно се излагаме. Папазки (и Златков) много добре знае какви са им договорите на треньорите и колко им дължи при уволнение- викаш го, договаряте се, не ми пращат кюстендилци и животни да го заплашват. В 90те ли ще се връщаме?!?!?
Иначе, и с Керкез сега, и със Стипич преди, та и с Томаш дори донякъде това ръководство не може да се раздели тихо и нормално с нито един треньор. На времето ГГ ги гонеше по нощите и повечето също не са си подавали оставката. Значи, тихо и мирно им е плащал или са се договаряли на 4 очи без драми. В момента много сериозно се излагаме. Папазки (и Златков) много добре знае какви са им договорите на треньорите и колко им дължи при уволнение- викаш го, договаряте се, не ми пращат кюстендилци и животни да го заплашват. В 90те ли ще се връщаме?!?!?
danko_sot написа:Ха...
Ако ще идва Петев, по-добре да вземат Чичо Гошо :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:danko_sot написа:Ха...
Ако ще идва Петев, по-добре да вземат Чичо Гошо :lol: .
Щом ще продължаваме с извращенията , най-подходящия в този ред на мисли е Илиян Илиев . Ще си събере със синчето и ще е приказка :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
Петев или Янев— това са двете реалистични опции сега.
Любо може да е много добра опция също, но е твърде рискована.
Стойчо ми се струва нереалистично за треньор, по-скоро за СД преди месец можеше да стане нещо, а не сега.
Между Петев и Янев ще е борбата.
Янев е по-млад, цесекар, печелил е трофеи с нас като футболист и беше лидер в ЦСКА като играч. Печелил е с нас купа на България като треньор и то от В група, амбициозен е и гори в работата си. Минус му е, че след престоя при нас кариерата му се разви предимно в отбори от долната половина, борещи се за спасение. Лично аз не мога да кажа някакви характерни негови треньорски характеристики като предпочитана схема за игра, стилови предпочитания и т.н. Нямам спомен дори по времето му при нас каква схема изповядаше основно.
При Петев предимството му е, че има доста повече опит в повече клубове, включително и такива, които се борят всяка година за титли и купи, а не просто да не изпаднат. Имам спомени, че е вадил кестени от Лудогорец в не много добри периоди за клуба, помня, че беше и с Динамо Загреб. Работил е със много играчи с голямо его и претенции, като например с Джеко в Босна и Херцеговина. И при него обаче нямам наблюдения от предпочитана схема и стил на игра и други такива чисто тактически елементи.
Любо може да е много добра опция също, но е твърде рискована.
Стойчо ми се струва нереалистично за треньор, по-скоро за СД преди месец можеше да стане нещо, а не сега.
Между Петев и Янев ще е борбата.
Янев е по-млад, цесекар, печелил е трофеи с нас като футболист и беше лидер в ЦСКА като играч. Печелил е с нас купа на България като треньор и то от В група, амбициозен е и гори в работата си. Минус му е, че след престоя при нас кариерата му се разви предимно в отбори от долната половина, борещи се за спасение. Лично аз не мога да кажа някакви характерни негови треньорски характеристики като предпочитана схема за игра, стилови предпочитания и т.н. Нямам спомен дори по времето му при нас каква схема изповядаше основно.
При Петев предимството му е, че има доста повече опит в повече клубове, включително и такива, които се борят всяка година за титли и купи, а не просто да не изпаднат. Имам спомени, че е вадил кестени от Лудогорец в не много добри периоди за клуба, помня, че беше и с Динамо Загреб. Работил е със много играчи с голямо его и претенции, като например с Джеко в Босна и Херцеговина. И при него обаче нямам наблюдения от предпочитана схема и стил на игра и други такива чисто тактически елементи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Петев само провали навсякъде, единствено спечелено нещо в Лудогорец във времената на тотален съдийски комфорт и БФС контролиран тогава от Домусчиев. Изгонен от Румъния,Полша, Хърватска,Кипър, Полша, два национални отбора, Бахрейн, Катар. Пълна нула