Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2025 17:32

k20dan4o написа:Искате ли Руи Мота??? Без пари!!!

Искаме безработния Йовичевич
Адски ме кефи мен...Много е луд и амбициозен !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2025 17:57

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 сеп 2025 19:46

Все си мисля ,че го саботираха Керкез. Нямам как научени футболисти дори и с индивидуални проблясъци да не вземат мачове. Новите ми футболисти са добри, но дали не са келеши като хора.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2025 20:01

Вълчан написа:Все си мисля ,че го саботираха Керкез. Нямам как научени футболисти дори и с индивидуални проблясъци да не вземат мачове. Новите ми футболисти са добри, но дали не са келеши като хора.

Има и такива периоди. Помня и този на Мъри с 10 или 11 мача без победа при вас. Едва ли е саботиран ;)
Още от контролите не му се получи. Или е слаб или просто няма химия между него и клуба.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 сеп 2025 20:05

Второто е вярно според мен.Не може да се впише като авторитет в такъв клуб. Отделно не можа да намери точната схема и позиции на играчите ви. Не е за водещ клуб треньор

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 сеп 2025 21:47

Повече от 24 часа изминаха от мача, но все още ми е криво и изнервено от него.

Мнението ми за Керкез от снощи се потвърди, въпреки че и на мен ако ми кажат и ме притискат да подам оставка и аз няма да подам. Решението трябва да дойде от теб самия, ако имаш съвест и си достоен. Ники Киров в Ботев го направи между другото.... :idea:

Не знам дали съм прав или не, но за мен има нещо фалшиво от това, което виждаме като представяне и характер от Керкез за пред хората. Може и футболистите да са усетили нещо такова, въпреки че даде шанс на Петко след гола. Аз лично обаче мисля, че Петко по-скоро не трябваше да почва титуляр в този мач . Такова ми беше мнението и преди срещата.

Иначе за новия треньор най-често спряганите са Любо, Янев и Стойчо, говори се и за специалист от чужбина, но това не ми се струва много реално към този момент.

Относно Вальо нямам никакви впечатления от него като треньор, но по-скоро го виждам като пом.треньор или максимум на втория отбор.

Не знам треньор на парче ли ще взимаме или с по-постоянна перспектива???

Вальо Илиев със сигурност ще е такъв, Ицо Янев и той по-скоро. Нищо чудно, ако вземем Янев договорът да е така оформен, че да бъде продължен автоматично само при определени изпълнени условия.

При Стойчо и Любо такива опции са почти невъзможни, т.е. ако някой от тях дойде и има слаби резултати ще трябва да бъде уволнен и отново да се плащат неустойки. Това прави и едно евентуално тяхно идване по-трудно, като тук мога да добавя непредвидимият характер на Любо и резервите към Стойчо от доста фенове заради престоя в числото + "комисионерската" му слава и не на последно място отношенията на двамата спрямо Томанов.

Не знам аз миналата година преди идването на Томаш бях споделил тук за Петев. Много от феновете ни не го харесват, но .... така или иначе сега е зает.

Нямаме треньор "тип Дерменджиев" за Лудогорец, както преди години бе ползван Димитър Пенев, та дори и Люпко по-късно.

Да не забравяме, че Манчев бе сменен скоро, иначе той е бил повече в кухнята и процесите. Румен Трифонов също едва ли е вариант предвид все пак че е на третия отбор, а и там как нямаше кой знае какви резултати.

Не подготвяме наши кадри в последните години, т.е. да дадем шанс на някой талантлив наш бивш футболист например за помощник първо на няколко треньори, с идеята някой ден да е старши треньор. Изобщо пак сме неподготвени. Пак сме в супер шибана ситуация.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2025 21:57

Керкез трябваше да си замине за Полша.
Цялата му кариера се компрометира.
Беше ми симптачен и имаше образ на добър, коректен и лоялен човек.
При нас обаче показа друго и вече незнам какъв е всъщност.
Да е жив и здрав, пожелавам му успех

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 19 сеп 2025 22:14

CSKA 78 написа:Защо ли ги нямаше тези драми при Ганчев?! Колко треньори сменихме при него, като някои бяха на 4-ри мача?! А и никой треньор при ГГ не ни е съдил! Та явно има начин/и! ;) :)
Най-лесно е да се махне треньорът и след това да се разбират с ръководството! :)

Ревни за Ганьо.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 сеп 2025 22:45

MASTER_COOL написа:Керкез трябваше да си замине за Полша.
Цялата му кариера се компрометира.
Беше ми симптачен и имаше образ на добър, коректен и лоялен човек.
При нас обаче показа друго и вече незнам какъв е всъщност.
Да е жив и здрав, пожелавам му успех

Абсолютно! Компрометира е точната дума!

Много е странно положението при нас. Идват поредица от треньори, които ние почти ги намразваме в края на престоите им, включително и наш юноша като Томаш. А преди това бяха Стипич и НЕМ.

Другото интересно е, че 99 процента от червената общност се обедини при издаването на Керкез, че това е добър и правилен избор. И аз в това число. :?: :?: :?: :idea:

Нога каза, че го е избрал сред 46 кандидати май бяха. :?: :idea:

Всички обаче знаем, че почти сигурно не Нога го е избрал.

Въпреки това Нога си отиде пръв!!! :idea:

Т.е. тук виждаме, че една грешка рано или късно води до друга, тя пък от нейна страна до трета и т.н.

Футболът е процес, при който всяка грешка се наказва. Тя може и да се поправи, но при нас по-скоро се допуска следваща грешка и така че се получава един омагьосан кръг, от който излизане няма.

А как се получават грешките?????

Грешките най-често се получават от горе надолу.

Проследих дискусията ви за Папазки по-назад. Не ме разбирайте погрешно. Аз смятам, че това, което прави в ЦСКА той в момента е без аналог за българския футбол, ако щеш и държава. И се надявам, че няма някакви скрити подбуди или цели.

Но целият този срив на отбора наистина съвпада с неговото идване на власт. Т.е. трябва да признаем, че, за да стигнем дотук той просто е взел грешни решения, като например даването на пълната власт в началото на Орманджиев и Филипов. После назначение на Златков, човек, успял, но в коренно различна сфера, който пък от своя страна назначи Нога. И т.н.....

Колкото до назначението на Керкез аз лично имам сериозни съмнения, че то е било продиктувано от самия Папазки, посъветван от .....и аз не знам кой.

В момента предполагам, че управляващия конгломерат по спортно-техническите теми е съставен от Величков-Томанов- Вангелов .

Силно се надявам г-н Папазки също да е осъзнал грешките си и да е отсял правилно "съветниците", защото иначе не ми се мисли. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 сеп 2025 23:03

Между другото с Томаш сега щяхме да сме на 3-то или 4-то място и щяхме да го псуваме колко е накадърен и слаб :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”