Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2025 15:06

Dust написа: Та в този ред на мисли смятай пък Керкез що за птица е.

Ще му е много трудно да излъже някои, за да го наеме на работа.
Според мен сега се бори с зъби и нокти за неустойката си или поне за няколко заплати накуп по взаимно съгласие. :oops: :mrgreen:

Папазки е осъзнал, че с анонимници треньори няма да се получи.

1. Стипич - менте номер 1
2. Томаш - добър, но без никакъв опит в битката за върха
3. Керкез - много надценен. Симпатичен човечец, но крайно недостатъчно за големи цели.

Нормално е сега да търси ТОП треньор. Писна му на ... да губи милиони, заради разни неудачници.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 сеп 2025 15:20

За Керкез каквото съм имал за споделяне съм го споделил, а че ще направи всичко възможно да си вземе неустойка по договора го писах няколко пъти снощи, а и не само. Просто сърбин..., а и бих казал, че ще са последните със Загорчич сърби които ще водят отбори в елита в България... трудно някой ще заложи на такива.

Снощи някой колеги във форума считаха мненията ми за заяждане, а те просто следваха събитията и още снощи ми бе ясно, че Керкез е обещал, че ще си тръгне само за да мине нощта, но ето, че днес е на друго мнение https://sportal.bg/news-2025091911215937827
MASTER_COOL написа:Нормално е сега да търси ТОП треньор. Писна му на ... да губи милиони, заради разни неудачници.

Тези неудачници са намерени от хора, които шефа ви е назначил да му вършат работата. Треньора отново трябва да бъде търсен от... Томанов, Танев и Величко, а Златков само да се разпише.
Вече не е тайна първите двама как работят, ти очакваш ли различни резултати. Единствената неизвестна е Величков, а Златков е ясен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2025 15:35

Vesko85
Контакти:

Мнениеот Vesko85 » 19 сеп 2025 16:06

Няма ли начин да пратят Керкез да води втория отбор на мястото на Илиев, който пък да води първия? Както наказват футболистите, като ги пускат надолу по веригата :lol:

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 19 сеп 2025 16:26

Досега наши фенове не са събличали треньор, но вече има един много добър кандидат :roll:

Обаче, аз него самият не го виня за позицията му. Договорите не се пишат на база морални принципи. В договорите не пише, че при една победа в 8 мача си тръгва без обезщетение. Дори и на морален принцип го разбирам: Значи, аз съм си тръгнал от България и ще поемам отбор от Полша, вие сте ми обещали в последния момент повече пари и един куп звезди най-късно до началото на подготовката, само и само да подпиша с вас и да зарежа поляците. Приел съм на база обещаното. Всичко обещано изпълнено ли е? Не е! Знаете ли какво изобщо правите като отбор и какво искате? Не! Само аз ли съм виновен? Ами, не! Значи морално не се чувствам задължен да поемам цялата вина само аз и да не си искам парите след като не съм получил това, което ми е обещано. От всякаква гледна точка аз разбирам Керкез- дори и от тази, че не може да работи под напрежение, не става за ЦСКА и че се влияе от това, което иска общността- като избират треньор тези неща трябва някой в клуба да ги е проучил и преценил. Керкез не се е назначил сам...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2025 16:49

Старши треньорът на ЦСКА Душан Керкез е заявил, че ще подаде оставка веднага след като получи всички дължими заплати до края на договора си, който изтича през юни 2026 г., съобщава Gong.bg.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 19 сеп 2025 16:55

Защо ли ги нямаше тези драми при Ганчев?! Колко треньори сменихме при него, като някои бяха на 4-ри мача?! А и никой треньор при ГГ не ни е съдил! Та явно има начин/и! ;) :)
Най-лесно е да се махне треньорът и след това да се разбират с ръководството! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2025 17:11

Ще клекне..... Предизвиква си лоши случки. :oops:

Наглостта на наставника на ЦСКА Душан Керзез минава всякакви граници. Треньорът, който обещал на феновете късно снощи на базата в Панчарево, че ще подаде оставка, се отметнал пред ръководството. Неговото обяснение било много просто. “Казах им това, защото ме беше страх от тях, но не искам да подавам оставка”, заявил Керкез. Босненецът споделил тази сутрин, че категорично отказва да си тръгне от клуба, ако не получи цялата си заплата до края на договора му през юни 2026 година.

Е тоя много бой ще яде :x
Бой и Е.....Е !!!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 сеп 2025 17:29

Добре де, бахмааму! Нали има трудов договор? Няма ли вътрешен правилник в тая фирма? Като не се справя, забележка, после глоба, а най-накрая дисциплинарно уволнение.
Алоо, директорите!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 19 сеп 2025 17:31

Искате ли Руи Мота??? Без пари!!!

Върни се в “ЦСКА”