Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 5 Кръг/ Арда - ЦСКА /18.09.2025/ 17:30 ч
Вече съм почти убеден, че ЦСКА с Папазки няма да има добро бъдеще. Толкова некадърно управление не е имало никъде, в който и да е футболен отбор по света. Докато се съветва от хора като Стойнето и Лъчо Танев, няма как да се очаква положителен резултат. Да, ще имаме стадион и евентуално някаква база, но отборът лека-полека ще се превърне в средняшки такъв (това вече даже е факт). Аз не знам колко от феновете биха жертвали отбора за стадион. Аз лично не бих.
The_Miz написа:Вече съм почти убеден, че ЦСКА с Папазки няма да има добро бъдеще. Толкова некадърно управление не е имало никъде, в който и да е футболен отбор по света. Докато се съветва от хора като Стойнето и Лъчо Танев, няма как да се очаква положителен резултат. Да, ще имаме стадион и евентуално някаква база, но отборът лека-полека ще се превърне в средняшки такъв (това вече даже е факт). Аз не знам колко от феновете биха жертвали отбора за стадион. Аз лично не бих.
Едно малко уточнение, .... ако може.
Стадион и база ще има Папазки (или този който стои зад него) и кой ще играе/тренира там ще решава той.
Клубът има само кух капитал на книга и два рейса охранени ритнитопковци с изключително съмнителни качества.
Понякога наистина не разбирам еуфорията и сляпата вяра, че ...... "един ден Шефа все ще успее" и е ОК да троши милиони залудо при положение, че за 2 години време няма един верен ход!
Ами ако случайно го "опраскат" или направо го думнат? Какво правим тогава, защото не е като да не се е случвало .......
Но, хайде да не сме черногледи, ...... 3 прозореца ОЩЕ и сме шампиони! От другата седмица ги почваме!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:The_Miz написа:Вече съм почти убеден, че ЦСКА с Папазки няма да има добро бъдеще. Толкова некадърно управление не е имало никъде, в който и да е футболен отбор по света. Докато се съветва от хора като Стойнето и Лъчо Танев, няма как да се очаква положителен резултат. Да, ще имаме стадион и евентуално някаква база, но отборът лека-полека ще се превърне в средняшки такъв (това вече даже е факт). Аз не знам колко от феновете биха жертвали отбора за стадион. Аз лично не бих.
Едно малко уточнение, .... ако може.
Стадион и база ще има Папазки (или този който стои зад него) и кой ще играе/тренира там ще решава той.
Клубът има само кух капитал на книга и два рейса охранени ритнитопковци с изключително съмнителни качества.
Понякога наистина не разбирам еуфорията и сляпата вяра, че ...... "един ден Шефа все ще успее" и е ОК да троши милиони залудо при положение, че за 2 години време няма един верен ход!
Ами ако случайно го "опраскат" или направо го думнат? Какво правим тогава, защото не е като да не се е случвало .......
Но, хайде да не сме черногледи, ...... 3 прозореца ОЩЕ и сме шампиони! От другата седмица ги почваме!
Кой друг да играе на тази база, освен ЦСКА? А и нали има договор между ЦСКА и софийска община? По принцип у нас всичко е възможно, защото понятия като чест и морал останаха в миналото, но би било крайно нагло Папазки да прецакат ЦСКА заради някой друг клуб. При това умишлено, планомерно.
Папазки дърпат конците в ЦСКА от година и половина като в чисто футболен аспект се провалят. Но това не означава, че и в бъдеще ще е така. Може би си мислеха, че като дадат едни милиони всичко ще се разреши от само себе си. Определено са се излъгали, ако са мислили по този начин. След толкова провали би трябвало да са направили нужните изводи. Скоро ще разберем.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Това, което излиза в пресата за оставката на Г-н Керкез, докато не излезе официално от клуба, няма да коментирам. Има обаче три важни неща за ЦСКА, които трябва да се кажат сега:
1. Душан Керкез беше грешен избор на спортния директор Г-н Нога и на изпълнителния директор Г-н Златков. За това дали са се консултирали със скаутския съвет начело с Г-н Томанов, нямам информация. Всеки който е играл професионално футбол може да ви го каже.
2. Отбора на Ботев Пловдив начело с Душан Керкез играеше палеолитен футбол и резултатите, които постигаше предимно с резултат 1:0 бяха плод на наличието на отлични играчи докарани от тогавашния спортен директор на Ботев Пловдив Г-н Артур Платек, който трябваше да направим всичко възможно за да вземем в ЦСКА. Уви, на този фронт се провалиха директорите в ЦСКА.
3. Тази точка ще е за това какво трябва да се направи днес в ЦСКА. Освобождаването на треньора не подлежи на коментар, снощи спортния ни директор, който ние всички подкрепяме Г-н Бойко Величков беше категоричен. Освежаването на скаутското звено започна с назначаването на Г-н Пламен Гетов. Добавянето на Г-н Вангелов в управленския екип също е добро решение, защото е крайно време всеки в ЦСКА да тежи ПРОФЕСИОНАЛНО на мястото си и да отговаря с делата си за спортно техническото представяне на ЦСКА.
Колкото до избора на нов треньор. Душан Керкез е прекрасен човек с добро възпитание, само че на нас не ни трябва дипломат от кариерата, който се харесва на всички, а опитен треньор с характер на победител.
Доверието и подкрепата ни в собственика на клуба е безрезервно и ще направим всичко, което е необходимо като привърженици, ЦСКА да бъде отново на върха.
САМО ЦСКА
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Това, което излиза в пресата за оставката на Г-н Керкез, докато не излезе официално от клуба, няма да коментирам. Има обаче три важни неща за ЦСКА, които трябва да се кажат сега:
1. Душан Керкез беше грешен избор на спортния директор Г-н Нога и на изпълнителния директор Г-н Златков. За това дали са се консултирали със скаутския съвет начело с Г-н Томанов, нямам информация. Всеки който е играл професионално футбол може да ви го каже.
2. Отбора на Ботев Пловдив начело с Душан Керкез играеше палеолитен футбол и резултатите, които постигаше предимно с резултат 1:0 бяха плод на наличието на отлични играчи докарани от тогавашния спортен директор на Ботев Пловдив Г-н Артур Платек, който трябваше да направим всичко възможно за да вземем в ЦСКА. Уви, на този фронт се провалиха директорите в ЦСКА.
3. Тази точка ще е за това какво трябва да се направи днес в ЦСКА. Освобождаването на треньора не подлежи на коментар, снощи спортния ни директор, който ние всички подкрепяме Г-н Бойко Величков беше категоричен. Освежаването на скаутското звено започна с назначаването на Г-н Пламен Гетов. Добавянето на Г-н Вангелов в управленския екип също е добро решение, защото е крайно време всеки в ЦСКА да тежи ПРОФЕСИОНАЛНО на мястото си и да отговаря с делата си за спортно техническото представяне на ЦСКА.
Колкото до избора на нов треньор. Душан Керкез е прекрасен човек с добро възпитание, само че на нас не ни трябва дипломат от кариерата, който се харесва на всички, а опитен треньор с характер на победител.
Доверието и подкрепата ни в собственика на клуба е безрезервно и ще направим всичко, което е необходимо като привърженици, ЦСКА да бъде отново на върха.
САМО ЦСКА
А защо доверието и подкрепата към собственика трябва да са безрезервни? Защо трябва да вярваме, че след като за 2 години сбърка почти всичко, някога ще вземе да ги уцели нещата? Към други собственици имало ли е такава безрезервна подкрепа?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ти сериозно ли задаваш въпроса "ЗАЩО" ???
Ние българите сме едно от най-неблагодарните племена !
Ако за теб нов стадион, нова школа не са важни ,за мен са по-важни от 10 титли накуп !
Ние българите сме едно от най-неблагодарните племена !
Ако за теб нов стадион, нова школа не са важни ,за мен са по-важни от 10 титли накуп !
MASTER_COOL написа:Ако за теб нов стадион, нова школа не са важни ,за мен са по-важни от 10 титли накуп !
Двете неща вървят ръка за ръка и ако си слушал коментарите от снощи на хора разбиращи от тези материи ще ти е станало ясно.
Хипотетично приеми, че следващите 10 сезона не може да станете шампион и управлението върви по същия начин, ще поискаш ли сметка от Папазки, защото нали пък стадион е изграден по негово време?
Споделих го снощи, просто недоумявам как сами успяхте да се докарате до това положение.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Нека измине още една година и пак ще коментираме. Само да сме живи и здрави.
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://blitz.bg/sport/cska/prvo-v-blits-sobstvenikt-na-tsska-dade-khod-na-speshna-operatsiya-po-trenorskiya-vpros_574023.html
Първо в БЛИЦ: Собственикът на ЦСКА даде ход на спешна операция по треньорския въпрос
Вальо Илиев временно поема тима, после го сменя име от чужбина с голяма визитка
Първо в БЛИЦ: Собственикът на ЦСКА даде ход на спешна операция по треньорския въпрос
Вальо Илиев временно поема тима, после го сменя име от чужбина с голяма визитка
Последна промяна от MASTER_COOL на 19 сеп 2025 14:02, променено общо 1 път.
- redhooligan
- Контакти:
The_Miz написа:А защо доверието и подкрепата към собственика трябва да са безрезервни? Защо трябва да вярваме, че след като за 2 години сбърка почти всичко, някога ще вземе да ги уцели нещата? Към други собственици имало ли е такава безрезервна подкрепа?
Добре! Да речем, че Папазки се махне, кой ще даде нужната сума да купи отбора и да подържа стадион, бази и т.н.
Ако имаш парите, можеш спокойно да ги дадеш.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!