https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/dushan-kerkez-veche-ne-e-trenior-na-cska-860592
Хайде готово. Очакваме новия. ;)
5 Кръг/ Арда - ЦСКА /18.09.2025/ 17:30 ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- redhooligan
- Контакти:
Re: 5 Кръг/ Арда - ЦСКА /18.09.2025/ 17:30 ч
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Не знам дали ще се съгласите с мнението ми, но мачът със "Септември" ви хвърли прах в очите. Крайният резултат е доста подвеждащ. Сватбарски шут зад центъра и лоша преценка на вратаря. Два гола в продължението. Направо късметът си ви покри отвсякъде. Когато "Арда" отложиха мача си с ЦСКА, бяха в страхотен подем. С приятел цесекар си говорихме, че правят грешка, защото отборът ви ще се вдигне и когато дойде време да играят, "Арда" ще съжаляват, че не са отложили. И той беше на същото мнение и дори каза, че отлагането е с повече ползи за ЦСКА отколкото за "Арда". "Арда" приключи с ЕКТ и вече не са на същото ниво, ЦСКА обаче е в пъти по-зле отколкото тогава. Искате Керкез да си подаде оставката, щото било мъжкарско, достойно и т.н. Тук става дума единствено и само за пари. Навремето Хубчев не си тръгна сам, Сираков го изгони и Хубчев си взе неустойката. А той игра в "Левски" заедно със Сираков, в националния също. Предполагаше се, че все ще са останали някакви чувства поне, да седнат, да се разберат като бивши съотборници може би. Ядец! Керкез не е никакъв за ЦСКА и ЦСКА не е нищо за Керкез. Във футбола чувствата са отдавна закърнели и само вредят, поне що се отнася за нашия футбол. Нали никой не си мисли, че треньори и футболисти идват тук, без да са проучили из основи как се случват нещата? И нали никой не си мисли, че следващият треньор ще дойде да води само за чест и слава, без да си подложи стабилно една финансова изгода пред вид бъдещото гонене? Същото е и с футболистите. И то не само при ЦСКА. И ние, независимо от лидерството в групата за момента, тръпнем кога Хульо ще оплеска работата и от Осанна! ще отидем към Разпни го! Преди доста време, когато Любо Пенев за пореден път пое ЦСКА, в един коментар бях написал, че трябва да е оформен мазохист, за да го прави, игнорирайки предишните изгонвания. Ако и сега го направи, или е много гладен, или наистина е оформен мазохист. Подобно беше положението и със Стамен Белчев, и с НЕМ, и с Йешич (лека му пръст на човека). Колкото до Ицо Янев или Тунчев – ами, ако са следили внимателно какво се случи с Томаш, може би доста ще се замислят. Или може би не – зависи какво се предлага. Във вашия случай бих използвал една моя любима фраза – положението ви вместо да се влошава, става безизходно. Дано ЦСКА намери правилното решение.
- redhooligan
- Контакти:
brambar написа:Не знам дали ще се съгласите с мнението ми, но мачът със "Септември" ви хвърли прах в очите. Крайният резултат е доста подвеждащ. Сватбарски шут зад центъра и лоша преценка на вратаря. Два гола в продължението. Направо късметът си ви покри отвсякъде. Когато "Арда" отложиха мача си с ЦСКА, бяха в страхотен подем. С приятел цесекар си говорихме, че правят грешка, защото отборът ви ще се вдигне и когато дойде време да играят, "Арда" ще съжаляват, че не са отложили. И той беше на същото мнение и дори каза, че отлагането е с повече ползи за ЦСКА отколкото за "Арда". "Арда" приключи с ЕКТ и вече не са на същото ниво, ЦСКА обаче е в пъти по-зле отколкото тогава. Искате Керкез да си подаде оставката, щото било мъжкарско, достойно и т.н. Тук става дума единствено и само за пари. Навремето Хубчев не си тръгна сам, Сираков го изгони и Хубчев си взе неустойката. А той игра в "Левски" заедно със Сираков, в националния също. Предполагаше се, че все ще са останали някакви чувства поне, да седнат, да се разберат като бивши съотборници може би. Ядец! Керкез не е никакъв за ЦСКА и ЦСКА не е нищо за Керкез. Във футбола чувствата са отдавна закърнели и само вредят, поне що се отнася за нашия футбол. Нали никой не си мисли, че треньори и футболисти идват тук, без да са проучили из основи как се случват нещата? И нали никой не си мисли, че следващият треньор ще дойде да води само за чест и слава, без да си подложи стабилно една финансова изгода пред вид бъдещото гонене? Същото е и с футболистите. И то не само при ЦСКА. И ние, независимо от лидерството в групата за момента, тръпнем кога Хульо ще оплеска работата и от Осанна! ще отидем към Разпни го! Преди доста време, когато Любо Пенев за пореден път пое ЦСКА, в един коментар бях написал, че трябва да е оформен мазохист, за да го прави, игнорирайки предишните изгонвания. Ако и сега го направи, или е много гладен, или наистина е оформен мазохист. Подобно беше положението и със Стамен Белчев, и с НЕМ, и с Йешич (лека му пръст на човека). Колкото до Ицо Янев или Тунчев – ами, ако са следили внимателно какво се случи с Томаш, може би доста ще се замислят. Или може би не – зависи какво се предлага. Във вашия случай бих използвал една моя любима фраза – положението ви вместо да се влошава, става безизходно. Дано ЦСКА намери правилното решение.
Крайният резултат въобще не е подвеждащ. Ако не си гледал мача ( което според мен е така ), поне провери статистиката и ще видиш. Подвеждащо е, че бихме на късмет в самия край, а трябваше още на почивката да водим поне с 3:0. Просто играчите не мога да си обясня нарочно ли го правят или от честата смяна на позициите, но не знаят къде се намират. Вина има не само треньора, но и футболистите. Ако играем с повече български момчета, съм сигурен, че ще играем доста по добре, защото ЦСКА и Левски са марка във България и всеки български играч ще се раздава на максимум за него. Изключение прави Турицов който трябва да бъде продаден незабавно или да се даде под наем.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!