soilwork
А ти позна с хирургическа точност кога ще бъде сменен Керкез. Каза 7 кръг :shock:
Започвам да играеш тото :twisted:
5 Кръг/ Арда - ЦСКА /18.09.2025/ 17:30 ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 5 Кръг/ Арда - ЦСКА /18.09.2025/ 17:30 ч
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Mitata написа:Щом в малки клубове със символични бюджети се справят, защо и в ЦСКА да не го направят?
В не един от по-малките ФК играят футболисти с прилични умения, взети без трансферни суми или с малки такива, Някой е зябелязял тези момчета, оценил е качествата им. Скаутите в България не са милион, знаят се във футболните среди, знае се кой от тях разбира.
Когато един клуб е с ограничен бюджет се изстисква максимума от всичко, защото те други пари нямат за сезона. При вас текат реки от пари и сте на принципа точно като при богатите, ако това не става ще вземем друго и не се изстисква максимума от нищо. Поради естеството на работата съм влизал в богати хора и съм се хващал за главата как са купувани какви ли боклуци, защото те знаят, че ако не става ще купят друго.
Както се казва не е лесно да си богат, пък и богатите също плачат.
Последна промяна от Dust на 19 сеп 2025 09:53, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
danko_sot написа:Може би Янев е най-добрата алтернатива в момента. Поне до края на сезона. После вече ще го мислим.
Защо до края на сезона? Значи да дойде да вади горещите кестени, а след това айде по живо, по-здраво върви си.
Този който дойде след Керкез трябва да остане и следващия сезон независимо от резултатите през настоящия.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Не виждам какво трябва да се случи, за да не изпаднем. Може би да започнем да купуваме мачове :roll: ? Нито Янев, нито Тунчев, нито Вальо Илиев са подготвени да се справят в такава ситуация.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Папазки дано си е научил урока. Види ли треньор, че пуска Турицов, Бусато или Санянг - веднага да го уволнява и да го насочва за хоспитализиране в клиника за лица със специфични дефицити ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
ivo55 написа:Папазки дано си е научил урока. Види ли треньор, че пуска Турицов, Бусато или Санянг - веднага да го уволнява и да го насочва за хоспитализиране в клиника за лица със специфични дефицити ...
Аз мисля, че си го е научил. Снощната проява на сектор Г е красноречива.
Неустойки ама друг път - ОСТАВКА давай тук и сега !
MASTER_COOL написа:Aronaks написа:
Не, че нещо ама така говорехте когато идваше Томаш, чакаха го на базата репортери все едно идва Гуардиола. После плюене и гонене. Така говорехте и за Керкез, надежди големи, сега плюене, най-голямия срам и т.н.
Да не стане и Янев некадърник след някой месец?
Пич,
Томаш е като Клоп, ако го сравнявам с този.
Иначе да. В началото всички мислихме, че Керкез е добър избор ( успешен сезон в Ботев и купа, познаващ първенството, тукашната култура и манталитет) Обаче при нас доказа, че всичко е било късмет. Знам от мой източник, че тренировките му са пълен ташак и това се вижда на терена вече в 8 кръга!!!
Тези от гонг те четат, да знаеш хахахха Велики журналисти си имаме.
- MASTER_COOL
- Контакти:
"Уникални са" :oops: :lol:
Dust написа:danko_sot написа:Може би Янев е най-добрата алтернатива в момента. Поне до края на сезона. После вече ще го мислим.
Защо до края на сезона? Значи да дойде да вади горещите кестени, а след това айде по живо, по-здраво върви си.
Този който дойде след Керкез трябва да остане и следващия сезон независимо от резултатите през настоящия.
Няма такова нещо като "независимо от резултатите". Треньорите не са работници във фабрика. Всеки треньор и човек като цяло си има лимит, който трудно може да премине, и е най-добре за всички когато той е достигнат да си тръгне и да дойде нов на по-високо ниво, който да надгради. Не обичам да давам Левски за пример, но решението им за Генчев беше абсолютно правилно. Натрупа едни стабилни резултати, една основа, оправи атмосферата след Костов и толкова- повече нямаше с какво да развие Левски и стигна лимита си. Янев би могъл да направи за нас абсолютно същото, всъщност всеки български треньор като цяло. За съжаление, не виждам какво повече от това. Смяната с Веласкес беше нечестна спрямо Генчев, но изключително правилна за Левски и затова те в момента са първи. Дали те ще се развият още или това ще е краткосрочно и ще се върнат към баражите- зависи от това дали ще успеят да махнат Веласкес, когато пък той стигне лимита си и дали ще намерят кой да ги доразвие след Веласкес.
Ама нашите като гледам как избират треньори и какви нищожни контакти имат направо е излишно да коментираме каквото и да било.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз пък съм напълно убеден, че всичко ще е наред ! В момента всичко това изглежда като "утопия" - но след известно време пак ще си говорим тук.
Или вие ще сте прави или ние ( в частност АЗ)
Или вие ще сте прави или ние ( в частност АЗ)