5 Кръг/ Арда - ЦСКА /18.09.2025/ 17:30 ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 5 Кръг/ Арда - ЦСКА /18.09.2025/ 17:30 ч
Организация в ЦСКА има, но са назначени неподходящи хора. Много неща са сбъркани и е нужен рестарт. А сега ни трябва някой, който да вади кестените от огъня, т.е. да спасява положението, защото на шега на майтап, ако я караме така, ще изпаднем.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Dust написа:Mitata написа:За мен скаутското звено, уж съставено от цесекари, работи слабо.
Какви цесекари, какви пет лева, главният ви скаут явно полива вода на всеки треньор за това, че не взема зет му в ЦСКА. Онези времена отминаха и днес всеки гледа личния интерес. В такива времена е адски трудно да се изгради стабилна и работеща структура.
За Методи Томанов си прав. Наскоро имах работна среща с човек от Лудогорец и ми каза, че Томанов е много слаб специалист. . Братя Домусчиеви бързо са го разкрили
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Митата какво разбираш под рестарт?
Рестартира се нещо, на което хардуера му е добре, но операционна система се е омазала.
При Вас хардуера добре ли е?
Рестартира се нещо, на което хардуера му е добре, но операционна система се е омазала.
При Вас хардуера добре ли е?
Последна промяна от Dust на 18 сеп 2025 23:09, променено общо 2 пъти.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
При условия ,че не си подава оставката, предлагам Керкез да си изкара договора като бъде преместен във втория отбор, а от там Вальо Илиев във първия. Спестяваме си неустойката :).
Шегата настрана, но Величков го изчаква и призовава сам да си подаде оставката, явно това има значение за размера на неустойката която биха му платили в сравнение с това да го уволнят. Затова Керкеза предпочита да го уволнят. Каквото и да си говорят става дума за пари.
Шегата настрана, но Величков го изчаква и призовава сам да си подаде оставката, явно това има значение за размера на неустойката която биха му платили в сравнение с това да го уволнят. Затова Керкеза предпочита да го уволнят. Каквото и да си говорят става дума за пари.
Рестарт означава уволнение на онези, които докараха ЦСКА до това дередже и поставяне на нови хора - скаутите и най-вече треньорския щаб. Освен това трябва да се разкарат от клуба онези, които подвеждат шефовете и създават интригантска обстановка в клуба.
За мен правилното решение е да се вземат специалисти от доказано футболни държави. Другият вариант е да се види кои по-малки български Ф.К. се справят прилично за бюджетите, с които разполагат, отборите им играят атрактивен футбол, съответно да поканят футболните хора, постигнали позитивните резултати с тях, в ЦСКА. Но се иска сериозно проучване, защото нямаме право на повече грешки.
А за момента имаме нужда от спешно, на пожар решение, за да не се излага повече този отбор на ЦСКА, имаме нужда от някой който да вади кестените от огъня.
За мен правилното решение е да се вземат специалисти от доказано футболни държави. Другият вариант е да се види кои по-малки български Ф.К. се справят прилично за бюджетите, с които разполагат, отборите им играят атрактивен футбол, съответно да поканят футболните хора, постигнали позитивните резултати с тях, в ЦСКА. Но се иска сериозно проучване, защото нямаме право на повече грешки.
А за момента имаме нужда от спешно, на пожар решение, за да не се излага повече този отбор на ЦСКА, имаме нужда от някой който да вади кестените от огъня.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
Чета статия на Линдарев, че в ЦСКА всъщност било сбъркано управлението, трябвало рестарт, нови принципи, а-у. Керкез и той вика, аз знам какво не е наред, ама няма да кажа.
Е що бе? Като кажеш А, кажи и Б. Какво точно не е наред в управлението? То е близко до акъла, че щом вече година и половина не можем да направим отбор, а се сменят треньори, футболисти, директори и все нищо, значи има нещо генерално сбъркано.
Но какво точно?
Е що бе? Като кажеш А, кажи и Б. Какво точно не е наред в управлението? То е близко до акъла, че щом вече година и половина не можем да направим отбор, а се сменят треньори, футболисти, директори и все нищо, значи има нещо генерално сбъркано.
Но какво точно?
За мен единственото правилно решение в момента е Любо Пенев. Принципно съм доста против този порочен цикъл отборът се осира-идват Любо и Стойчо-оправят положението-махат ги и пак наново, но в момента няма кой друг да оправи нещата, особено ако вътре в отбора има толкова гнили круши.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Mitata написа:Но се иска сериозно проучване, защото нямаме право на повече грешки.
Тук идва съществения въпрос, кой да проучва тези хора?
Все пак нещата тръгват от шефа, а не от чистачката
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Mitata написа:Но се иска сериозно проучване, защото нямаме право на повече грешки.
Тук идва съществения въпрос, лой да проучва тези хора?
Все пак нещата тръгват от шефа, а не от чистачката
Ясен си ми. Отдавна ровиш в посока да настройваш феновете срещу шефа, но засега не ти се получава
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/prvo-v ... 73997.html
Подаде я, малко доброзорно.:)
Подаде я, малко доброзорно.:)