Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Очаквах днес да има някоя и друга гръмка новина. Но уви. Пълна тишина от нашия отбор. С наличното трудно ще се доберем до бараж за евротурнирите. :roll:
- MASTER_COOL
- Контакти:
С наличното - някъде в средата на таблицата. Би трябвало да сме спокойни за оставане в А група. :lol: Но не се знае. :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
От тъжната реалност с националния отбор се връщаме на тъжната реалност с ЦСКА. Трансферния прозорец затвори, а ние по крилата сме с Тасев, 19 годишния Додай и Брахими, който е бил посредствен играч дори в Ботев. Другите са някакви българчета от школите, които са учени на футбол от тотални некадърници и са обречени да бъдат унижавани от отбори като Грузия, Косово, Черна Гора и Литва.
Дадоха се сериозни пари за играчи отново, които обаче не изглеждат по-добре от тези по "Фичово време". Пастор например лъха на страшно менте. "Звяра" от Берое не е на стойност от близо 2 милиона евро. Сегер за 6 мача има едни силни 10 минути срещу числото.
За треньорчето не ми се коментира, нямам нерви да се ядосвам. Непонятно ми е как човек записал 6 поредни мача без победа в едно от най-слабите първенства в Европа е все още треньор на ЦСКА.
Непонятно ми е и защо след като Томаш го унизи, разгроми и изнасили няколкократно през миналия сезон, защо този шумадийски клоун беше взет на негово място.
Правят се абсолютно същите грешки от миналата година. Много пари за некадърни играчи + закъсняла селекция и старт на сезона с треньор менте, при вече различни директори спрямо тогава. Или Златков и Томанов са най-големите некадърници обитаващи тази земя, или съвсем умишлено ни държат в нокаут положение (има си конспирации свързани с черно тото, че това ни е цената за стадиона и тн).
Не знам в кое от тези неща да вярвам, просто знам, че е нелепо и не е нормално с този бюджет да не се класираме за Европа в два поредни сезона, а в третия да се борим за оцеляване.
С този треньор и тези играчи ние нямаме бъдеще (пак бяха докарани тотални ментета, а малкото, които имат качества като Делова и Ето ще избягат съвсем скоро, като доста вероятно е Питас + някой евентуално добър от новите също да напуснат потъващия кораб при първа възможност).
Дадоха се сериозни пари за играчи отново, които обаче не изглеждат по-добре от тези по "Фичово време". Пастор например лъха на страшно менте. "Звяра" от Берое не е на стойност от близо 2 милиона евро. Сегер за 6 мача има едни силни 10 минути срещу числото.
За треньорчето не ми се коментира, нямам нерви да се ядосвам. Непонятно ми е как човек записал 6 поредни мача без победа в едно от най-слабите първенства в Европа е все още треньор на ЦСКА.
Непонятно ми е и защо след като Томаш го унизи, разгроми и изнасили няколкократно през миналия сезон, защо този шумадийски клоун беше взет на негово място.
Правят се абсолютно същите грешки от миналата година. Много пари за некадърни играчи + закъсняла селекция и старт на сезона с треньор менте, при вече различни директори спрямо тогава. Или Златков и Томанов са най-големите некадърници обитаващи тази земя, или съвсем умишлено ни държат в нокаут положение (има си конспирации свързани с черно тото, че това ни е цената за стадиона и тн).
Не знам в кое от тези неща да вярвам, просто знам, че е нелепо и не е нормално с този бюджет да не се класираме за Европа в два поредни сезона, а в третия да се борим за оцеляване.
С този треньор и тези играчи ние нямаме бъдеще (пак бяха докарани тотални ментета, а малкото, които имат качества като Делова и Ето ще избягат съвсем скоро, като доста вероятно е Питас + някой евентуално добър от новите също да напуснат потъващия кораб при първа възможност).
- MASTER_COOL
- Контакти:
Локило, Фаетон и Бютучи са ми като Меси, Роналдо и Салах - сравнени с Брахими, Тасев и Илиев :lol:
Нямам идея как го правим, но наистина след похарчени 5 млн евро - отбора ни изглежда много по-слаб от предната година :x
Нямам идея как го правим, но наистина след похарчени 5 млн евро - отбора ни изглежда много по-слаб от предната година :x
Може би работят по привличането на още някой свободен играч след Брахими.
Има логика да вземат някой такъв, защото следващите почти 12 месеца ЦСКА няма да се бори за нищо. За нас сезонът е свършил.
Да залагаш на купа, да изхарчиш още 5 милиона примерно, при положение, че си предпоследен, е като да си мечтаем ние за някоя холивудска звезда. Просто ще е смешно и нелепо.
Отделно, че няма логика в ЦСКА в тази ситуация да искат да дойдат някакви класни нападатели и крила. Все едно никъде другаде не могат да идат. Е ми, те, ако са класни, могат да са избират.
Сега има една година да се чисти ... златки, шматки, скаути безполезни, всякакви безобразни нещастници, дето ни навлякоха днешната ситуация и белким с новия стадион другата година лятото Бойко Величков да прилъже някой класен играч да дойде.
Има логика да вземат някой такъв, защото следващите почти 12 месеца ЦСКА няма да се бори за нищо. За нас сезонът е свършил.
Да залагаш на купа, да изхарчиш още 5 милиона примерно, при положение, че си предпоследен, е като да си мечтаем ние за някоя холивудска звезда. Просто ще е смешно и нелепо.
Отделно, че няма логика в ЦСКА в тази ситуация да искат да дойдат някакви класни нападатели и крила. Все едно никъде другаде не могат да идат. Е ми, те, ако са класни, могат да са избират.
Сега има една година да се чисти ... златки, шматки, скаути безполезни, всякакви безобразни нещастници, дето ни навлякоха днешната ситуация и белким с новия стадион другата година лятото Бойко Величков да прилъже някой класен играч да дойде.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Съгласен съм с горното мнение. Може би една от грешките последата година и нещо беше да се иска да се постигне максимален резултат тук и сега, веднага на момента. Е, понякога това не е възможно. Оттам изкривено възприятие и нереални изисквания и цели както на ръководство и всички по веригата, така и на феновете. И да, феновете сме мноого виновни за цялата тази ситуация. Гледам сега ревете за Локило, Бютючи, Томаш....Преди 4 месеца обаче същите бяха некадърници, неможачи, боклуци и т.н, а пък изглежда ръководството доста се вслушва в това, което пишат феновете, което не знам дали е особено правилно, тъй като пък нашите мнения са продиктувани на 99% от емоции, тъй като никой не е пряко запзнат от първо лице какво се случва вътре в клуба. Затова сега няма друга алтернатива, освен да се търси постепенното развитие и надграждане в клуба. Първата реалистична цел е затвърждаване в средата на табицата около 6-то, 7-мо място до края на есенния полусезон. След това да се прецени къде са слабите места и зимата да се купят 3 или мааксимум 4 нови, но да се гледа този път да са сравнително качествени. Оттам нататък вече може да се мисли за евентуална атака на 3-тото място според както се развият събитията.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Като не могат да играят, поне да избират футболисти с по-красиви жени и да ги карат да идват на стадиона, да рекламират екипите и други маркетингови похвати. :lol:
Сещам се как пернишките докараха Асдис Ран да ги е..
Сещам се как пернишките докараха Асдис Ран да ги е..
CSKArforever написа:От тъжната реалност с националния отбор се връщаме на тъжната реалност с ЦСКА. Трансферния прозорец затвори, а ние по крилата сме с Тасев, 19 годишния Додай и Брахими, който е бил посредствен играч дори в Ботев. Другите са някакви българчета от школите, които са учени на футбол от тотални некадърници и са обречени да бъдат унижавани от отбори като Грузия, Косово, Черна Гора и Литва.
Общо взето съм съгласен с теб, но без частта за треньора. Керкез за българските стандарти не е лош треньор. Аз лично съм на мнение, че той е по-добър треньор от Томаш.
Проблемът е по-скоро селекционен и във вътрешната мотивация на футболистите.
По първия проблем темата за селекцията нещата да доста объркани.
Видяхме, че Ради Здравков напусна по никое време по неясни причини.
Същото се отнася и за Нога, за който не знаем дали е имал дума по селекцията докато беше на работа.
После на една пресконференция изведнъж разбрахме, че главният скаут ще има основната власт по селекцията. Не знаем преди това как е било.
Отделно оставаме с впечатлението, че след безобразията в селекцията миналия сезон и пръснатите милиони, сега се таргетира върху играчи за около 500-600 хиляди. Единствено за Годой да били дадени повече по информация от медиите.
Т.е. виждаме една обърканост и хаотичност при основни критерии и въпроси, свързани със селекцията. Това няма как да не се отрази.
По отношение на втория въпрос, свързан с проблемите в клуба, а именно вътрешната мотивация на футболистите, въпросите същи са доста и с неясен отговор.
Ние ставаме свидетели как при нас идват футболисти с добри наглед качества и визитки като Хайнц, Фаетон, Линдсет, Бютучи, та дори и Питас, които бързо губят мотивация и изпадат в общия хор на посредственост.
За това нещо не са виновни само футболистите, защото това е всеизвестна човешка слабост. Например вие ако идете да работите в някоя нова компания от вашия бранш и в началото сте мотивирани да се докажете, но ако видите, че реално там никой не си дава зор, а повечето служители отбиват номера, но въпреки това прибират големите заплати, то 70/80 процента от хората са склонни да "последват този пример" и да се присъединят към тълпата.
Тук има и доза Психология от една страна поради което съм склонен да се съглася, че работата на психолозите в клуба в важна, но там май са събрани по конкурс за красота, а не да вършат нещо реално. Аз лично бих дал шанс на човек като Пифа да работи в клуба от тази гледна точка.
От друга страна обаче за тази отчайваща липса на амбиция и желание и футболистите очевидно е виновен всеки един в клуба, защото тя е плъзнала като зараза.
Наслушали сме се на клишета, че в един отбор е важен всеки един служител в клуба, но реално това е точно така и за да върви и да е успешен един клуб мотивация, желание и максимално усилие трябва да полагат всичко- от играчите и треньорът, през директорите, до чистачки и готвачи.
За мен е повече от очевидно, че в нашия отбор не е така. И наистина тук топката е най-вече в градината на Златков, тъй като негова работа основно е според мен да създаде такава среда, в която всеки служител си знае мястото и дава от всички от себе си. И тук не говоря само за треньор, скаут, директори и т.н.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Локо Сф привлече Лясков&Минчев ;) без пари :)
MASTER_COOL написа:Локо Сф привлече Лясков&Минчев ;) без пари :)
За тия ли съжаляваш?
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ