Ето взехме ляв бек. Аз лично съм много позитивно настроен за този аржентинец.
От клиповете изглежда борбен, сравнително бърз, с добра игра в защита и нелошо центриране.
Сега се говори и за Балов от Славия. Такъв тип крило ни трябва, което търси най-прекия и директен път към вратата и не се колебае да стреля и с двата крака. Малко тип перде ми се вижда, отиграва бързо, без да му мисли много.
И остава един по-типичен номер 10, който да може да играе зад нападателя, но проблем е донякъде, че разполагаме с двама класни нападатели, които трябва да играят някакси в една схема заедно, а при наличие и на 10-ка в едно стандартно 4-2-3-1 не виждам как ще стане.
Възможно е Питас да бъде продаден зимата при изгодна оферта.
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Ето взехме ляв бек. Аз лично съм много позитивно настроен за този аржентинец.
От клиповете изглежда борбен, сравнително бърз, с добра игра в защита и нелошо центриране.
Сега се говори и за Балов от Славия. Такъв тип крило ни трябва, което търси най-прекия и директен път към вратата и не се колебае да стреля и с двата крака. Малко тип перде ми се вижда, отиграва бързо, без да му мисли много.
И остава един по-типичен номер 10, който да може да играе зад нападателя, но проблем е донякъде, че разполагаме с двама класни нападатели, които трябва да играят някакси в една схема заедно, а при наличие и на 10-ка в едно стандартно 4-2-3-1 не виждам как ще стане.
Възможно е Питас да бъде продаден зимата при изгодна оферта.
Нека проблемите ни да са породени от наличието на прекалено много класни футболисти на всяка позиция. Достатъчно години бяхме в противоположната позиция да се чудим кой да играе, защото никой не става.
Защо да бъде продаден Питас, алергия към добри футболисти ли трябва да развиваме? Ако сме взели трети на тази позиция, който да е по-класен - окей. Иначе двама, както сега е санитарният минимум.
Доста сериозен отзвук в Аржентина през последния час, този трансфер може да бъде ползотворен не само като намиране на подходящ футболист на проблемна зона.
Питас е 30 + , а и за него бяха дадени доста пари.
Освен това той като единствен ЦН не се справя. Като крило също ме съмнява. Сега пробваме в двойка с друг нападател дали ще стане нещо.
Ако има добра оферта за него и за нас зимата по-добре ще е според мен да го пуснем, докато още има време да вземем добра сума за него и да вземем някое младо здраво момче, което да може да играе само като 9-ка, а и с Годой като двойка, ако се наложи.
Освен това той като единствен ЦН не се справя. Като крило също ме съмнява. Сега пробваме в двойка с друг нападател дали ще стане нещо.
Ако има добра оферта за него и за нас зимата по-добре ще е според мен да го пуснем, докато още има време да вземем добра сума за него и да вземем някое младо здраво момче, което да може да играе само като 9-ка, а и с Годой като двойка, ако се наложи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Питас е 30 + , а и за него бяха дадени доста пари.
Питас преди месец навърши 29. Докато нямаме нов играч на тази позиция никаква продажба, ако искаме да ставаме отбор някой ден.
Успех и здраве на Мартино с червената фланелка! Да видим Керкеза как ще си нареди отбора за следващият мач. След лагера и новите футболисти няма място за оправдания
Той не го харесва от първият ден.Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Питас е 30 + , а и за него бяха дадени доста пари.
Питас преди месец навърши 29. Докато нямаме нов играч на тази позиция никаква продажба, ако искаме да ставаме отбор някой ден.
soilwork написа:Той не го харесва от първият ден.Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Питас е 30 + , а и за него бяха дадени доста пари.
Зная. :lol:
Аржентинеца е добър, сега най вероятно вече ще се върнем към схема с четирима защитници, не знам кой ще пуска да играе като халф пред него, но повече ме притеснява десния фланг след изпълненията на Пастора, Вион го отпратихме та какъв е избора? Ми ще си гледаме отново Туриста.
Между другото на Пинто вече са му казали след мача му с Люксембург да не се връща. Официално