Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Нямам представа, даже екипите им са различен модел. Докато Лудогорец примерно си играят с екипите от първия отбор. Може да има връзка с това, че играчи до определена възраст доколкото съм запознат май нямат право да играят със спонсори за залагания и алкохол, а двата ни отбора (особено третия) са на 16-17 г. Не че и толкова стриктно се спазва де, но това е друг въпрос.
- soulfly1948
Вътрешен или външен - нека някой да спомене на чорбаджиите, че ТАКА повече няма КАК да продължава.
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
Като гледам и днешния ден мина.
Очакваме статия в БЛИЦ-Пеефски как зли сили извън клуба са провалили и трансфера на аржентинеца. И че се насочваме към 23482-та ни опция за ляв бек. Изключително търсена, ценна и рядка стока на световния футболен пазар. Мисля че леви бекове по целия свят я има 4-5 човека, я не. Много е трудно да се привлече ляв бек. Преди Коледа няма как. А и тогава няма гаранция, защото е много вероятно тогава бай Мето и левскарчето да заменят следобедните дрямки с як зимен мечи сън.
Ляв бек, бе хора. Ляв бек ... Не можело и нямало как. 2-3 години откак нямаме читав шибан ляв бек.
Ако некой от тия глупаци ми е в момента пред очите не знам как бих се въздържал ...
Честно ви казвам, няма такива тъпанари.
Очакваме статия в БЛИЦ-Пеефски как зли сили извън клуба са провалили и трансфера на аржентинеца. И че се насочваме към 23482-та ни опция за ляв бек. Изключително търсена, ценна и рядка стока на световния футболен пазар. Мисля че леви бекове по целия свят я има 4-5 човека, я не. Много е трудно да се привлече ляв бек. Преди Коледа няма как. А и тогава няма гаранция, защото е много вероятно тогава бай Мето и левскарчето да заменят следобедните дрямки с як зимен мечи сън.
Ляв бек, бе хора. Ляв бек ... Не можело и нямало как. 2-3 години откак нямаме читав шибан ляв бек.
Ако некой от тия глупаци ми е в момента пред очите не знам как бих се въздържал ...
Честно ви казвам, няма такива тъпанари.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Пичове, не се косете толкова много, приемайте нещата повече за сведение, от любопитната им страна. Това не пречи да сме реалисти.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Разгеле
Сега да вземат крила и да се надяват, че не са сгафили тежко със селекцията.
Сега да вземат крила и да се надяват, че не са сгафили тежко със селекцията.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://www.sportlive.bg/bgfootball/cska/razkritie-tomash-nastojaval-cska-da-ne-privlicha-naj-novoto-mente-v-otbora-2491073.html?fbclid=IwdGRjcAMkAK9jbGNrAyQAHGV4dG4DYWVtAjExAAEe7nIqe0C063TzOLsRMIb2aWYT2TdWQuQDnTiK-772Unk9H-p01OJQyYVXluA_aem_fn8KGxhJ1_C0FjltvJD-PQ
За съжаление май е точно такъв!
За съжаление май е точно такъв!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://cska.bg/news/cska-signed-contract-angelo-matino-left-fullback-defender-argentina/
Честит да ни е. Оптимист съм
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Това момче го чакахме почти толкова, колкото се чакаше за червена Лада от Мототехника.
Дано не затегне двигател след 3 мача.

Дано не затегне двигател след 3 мача.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
MASTER_COOL написа:https://cska.bg/news/cska-signed-contract-angelo-matino-left-fullback-defender-argentina/
Айде честит да ни е! И да стане много пъти шампион с ЦСКА!