Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Колеги, малко кураж от мен. Следващите 3 мача си ги вземате и затова не се правят смени. Пък може и четвъртия да вземете. Арда - също.
И аз мисля, че трябва да се гледа малко по-ведро на нещата. Вие след 11 мача без победа за първенството, издигнахте Стоилов в култ, а ние режем вени едва след 6 неудачи! ;)
dedko2022 написа:Разбирам ... успех с обединението и с връщането на историята!
Само си мисля, утре ако някой болен реши да си направи клуб и да го кръсти ЦСКА 8491 и с него ли ще трябва да се обединяваме!
Надявам се всички тези неща не ги мислиш сериозно!
Яно лошата серия не ни се отразява добре и на нас феновете! :)
Не е същото. Всеки може да създаде клуб с подобно име, но предвид обстоятелствата, при които се появи числото и факта, че не е някакъв селски клуб, а е във висшата ни лига и е наш конкурент, нещата стават много по-различни. В България има няколко клуба с името Левски, но само един е във висшята лига. Няма дубликат.
Пак да кажа, че това е само предположение, интуиция. Нищо повече. Може да изглежда смешно, глупаво, но цялата ситуация в ЦСКА в момента е абсурдна и не се подчинява на никаква логика.
В крайна сметка, все едно нищо не съм написал. Ако модераторите искат, нека изтрият тази моя фантазия.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ivo55 написа:Не виждам нищо изненадващо. Този клуб все още е с Изпълнителен директор левскар. Левскар, който наложи управленската концепция "Другата седмица". Всъщност всяко друго решение щеше да е изненада.
Златков вероятно е пътник , но концепцията "другата седмица" я наложи цесекар миналото лято.
По принцип мен ме тормозеше несъответствието между сериозността, с която се изгражда базата и провалите в организационен и спортен план.
Но реално погледнато базата все още се изгражда, тя не е готова. Също така се изгражда и клубът като организация. Така че вече гледам да не си режа вените много, само лекинко.
Имам доверие в собственика, макар че не го познавам и очаквам да видя готовия продукт догодина - нов стадион за чудо и приказ, нова тренировъчна база, почти като на Милан, нови терени за академията, за да не скитат децата по чужди стадиони. Ии готов, перфектно функциониращ клуб, който няма да има проблем да привлича класни футболисти и треньори. Ии ще направим състав, който да се хвърли в борбата за титлата още от предсезонната подготовка.
Но реално погледнато базата все още се изгражда, тя не е готова. Също така се изгражда и клубът като организация. Така че вече гледам да не си режа вените много, само лекинко.
Имам доверие в собственика, макар че не го познавам и очаквам да видя готовия продукт догодина - нов стадион за чудо и приказ, нова тренировъчна база, почти като на Милан, нови терени за академията, за да не скитат децата по чужди стадиони. Ии готов, перфектно функциониращ клуб, който няма да има проблем да привлича класни футболисти и треньори. Ии ще направим състав, който да се хвърли в борбата за титлата още от предсезонната подготовка.
dedko2022 написа:И аз мисля, че трябва да се гледа малко по-ведро на нещата. Вие след 11 мача без победа за първенството, издигнахте Стоилов в култ, а ние режем вени едва след 6 неудачи! ;)
По принцип се имам за позитивно настроен. Знам, няма начин да не спечелим мач скоро. Ако не следващия мач ще е последващия и т.н..
В крайна сметка въпросът опира до това да е създаде стройна организация в ЦСКА и на тази база да се привлекат знаещи и можещи ръководители, треньори, скаути. В клуба да цари атмосфера на любов към ЦСКА, професионализъм, отговорност, така както бе на времето. Само че точно тук ЦСКА куца и неслучайно сме на опашката. Въпреки похарчените милиони за селекция, за лагер в чужбина.
Чакаме добри новини, най-важното победи с добра игра на ЦСКА.
Mitata написа:dedko2022 написа:И аз мисля, че трябва да се гледа малко по-ведро на нещата. Вие след 11 мача без победа за първенството, издигнахте Стоилов в култ, а ние режем вени едва след 6 неудачи! ;)
По принцип се имам за позитивно настроен. Знам, няма начин да не спечелим мач скоро. Ако не следващия мач ще е последващия и т.н..
В крайна сметка въпросът опира до това да е създаде стройна организация в ЦСКА и на тази база да се привлекат знаещи и можещи ръководители, треньори, скаути. В клуба да цари атмосфера на любов към ЦСКА, професионализъм, отговорност, така както бе на времето. Само че точно тук ЦСКА куца и неслучайно сме на опашката. Въпреки похарчените милиони за селекция, за лагер в чужбина.
Тук ще се съглася с теб на 100 процента, само не виждам къде в картинката е Цеката и с какво обединението с него ще е от полза?!Този човек е болен!
Както и да е - стискаме зъби и чакаме!
Последна промяна от dedko2022 на 01 сеп 2025 21:50, променено общо 1 път.
Това за обединение с оня мисир Цеката, е най-голямата глупост на света!
dedko2022 написа:Mitata написа:dedko2022 написа:И аз мисля, че трябва да се гледа малко по-ведро на нещата. Вие след 11 мача без победа за първенството, издигнахте Стоилов в култ, а ние режем вени едва след 6 неудачи! ;)
Тук ще се съглася с теб на 100 процента, само не виждам къде в картинката е Цеката и с какво обединение с него ще е от полза?!Този човек е болен!
Както и да е - стискаме зъби и чакаме!
Просто търся логика за противоречивите действия на Папазки. Някои мислят, че е възможно тото. Ето аз излизам с друга догадка/интуиция/фантазия. Нищо конкретно. Разбира се най-вероятно иде реч за липса на опит при управлението на ФК. Мисля, че се разбрахме. Приключвам.
-
- Контакти:
ЧЕРВЕНА СОФИЯ:
Най-тъжното е , че има фенове, на които им харесва сегашното положение на ЦСКА. Още по-лошото е, че тези идиоти получават трибуна в социалните мрежи, от където пишат тъпотиите, повече от които само те си ги разбират.
Това, че все още няма оставки и уволнени в ЦСКА е историческо дъно, което никога няма да бъде забравено.
Най-тъжното е , че има фенове, на които им харесва сегашното положение на ЦСКА. Още по-лошото е, че тези идиоти получават трибуна в социалните мрежи, от където пишат тъпотиите, повече от които само те си ги разбират.
Това, че все още няма оставки и уволнени в ЦСКА е историческо дъно, което никога няма да бъде забравено.