Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот mistreated » 01 сеп 2025 15:33

Огромна грешка беше махането на Томаш. Да, много псувни изяде и от мен след финала и баража, но отборът играеше футбол. При Стипич и при Керкез играем ганкиното! Ритане на топката нагоре и надалеч, тотален хаос в защита, абсолютно никаква идея в атака. Играчите сега не са по-лоши от тези преди половин година, напротив - дори трябва да са по-добри. Не знам какво тренират по цяла седмица, не знам и какво разузнаване на противниците с е прави (лично за мен - никакво). Фактите са, че играчите са най-малко виновни за сегашната ситуация в клуба. Безхаберието трябва да спре веднъж завинаги!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 сеп 2025 15:42

В шаха на това му се вика цунг-цванг.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 сеп 2025 16:25

CSKA_FEN4E написа:
soilwork написа:Керкеза още ли е треньор на ЦСКА? Обед стана....

Незнам още ръководството какво се мотае а не са уволнили Керкез , треньора на Леверкузен Ден Хаг само след два кръга са го уволнили ( равен и загуба
+1 Германците са го формулирали точно както трябва "
Последните седмици обаче показаха, че изграждането на нов и успешен отбор в този състав не може да бъде проектирано по целенасочен начин". Това в пълна степен важи и за босненското менте и трупата треньори които домъкна

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 01 сеп 2025 16:42

Ако е Любо,трябва договора да му е за 2,5 месеца,че после ще се е изпокарал със всички и ще си тръгне :mrgreen:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 сеп 2025 16:59

Да, грешка беше, че махнахме Томаш. А също и Фичо...
Пък и Орманджиев...

Дайте да ги връщаме всички.

И Стойчо също за скаут!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 01 сеп 2025 17:18

Отборът заминава на лагер тази вечер! С кого?! Това е супер несериозно.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 сеп 2025 17:20

Любо Пенев очаквам до довечера да го обяват

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 01 сеп 2025 17:43

Томаш се наложи да плати сметката на Фичо и вероятно за да се угоди на "организираните". Избора на Керкез изглежда бе пожарен вариант, защото в плановете на шефовете не е влизала смяната на Томаш. Ако иска да изгради стабилен клуб, този, който дава парите трябва да не се влияе от мнението на феновете. Лично за мен назначаването на Пенев, еле пък Младенов, по никакъв начин няма да допринесе за стабилизиране на клуба в дългосрочен план. Това го казвам с цялото си уважение към футболистите Пенев и Младенов.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 сеп 2025 17:54

dedko2022 написа:Томаш се наложи да плати сметката на Фичо и вероятно за да се угоди на "организираните". Избора на Керкез изглежда бе пожарен вариант, защото в плановете на шефовете не е влизала смяната на Томаш. Ако иска да изгради стабилен клуб, този, който дава парите трябва да не се влияе от мнението на феновете. Лично за мен назначаването на Пенев, еле пък Младенов, по никакъв начин няма да допринесе за стабилизиране на клуба в дългосрочен план. Това го казвам с цялото си уважение към футболистите Пенев и Младенов.
Краткосрочен вариант до лятото. От там нататък да търсят треньор от чужбина 40-50 годишен, с модерна визия за играта. Предлагаме нов стадион, почти изградена инфраструктура, Академия, бюджет и т.н Нещо от типа на Мичел (Жирона)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 сеп 2025 17:56

Аз пък съм за някой млад перспективен младеж чужденец.
Бих звъннал на някоя престижна треньорска школа и бих ги попитал кой им е най обещаващия кандидат.
Поне ще е пълен с енергия да прилага наученото.
Стига с тия стари претоплени манджи.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “ЦСКА”