Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Това реално е трансфер от типа на изпуснатите такива на Кирилов и Сула. Добър вариант е за без пари. Ще може и да седне на скамейката без да мрънка, ако вземем някое дясно крило, което е мръсна класа.
The_Miz написа: и то най-вероятно искан от Керкез.
По-скоро на спортния ви директор. При Керкез в Ботев бе дълбока резерва.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Аз не знам вече как да коментирам. Взимаме играч, който в последните пет мача не записва и минута за отбора си във втора лига на Русия, защото преди три години има два добри мача за Ботев Пловдив и няколко за Пирин. Всяка година е в различен отбор, тоест като Бютучи и Локило, но те поне са сменяли прилични отбори в по- силни първенства от българското, а той е сменял български отбори и после е стигнал до Русия в момент, в който малко чужденци са съгласни да ходят там и клубовете нямат голям избор... Освен това, не може да се каже, че е и някаква млада надежда, която може да доразвием, защото след по-малко от месец става на 27. Обаче е поливалентен играч, което при нас най-често значи, че не е много добър на една позиция, а е средно добър на няколко позиции, тоест Вион 2. Остава наистина да вземем, тоест да си върнем, и Лясков, а после и Стойчо Атанасов и Джеферсон и можем да закрием цирка окончателно.
Керкез си го познава, сигурно има някакви планове за него, но въпросът е първо- колко ще се задължи самият Керкез? И второ- в момента селекция за първо място ли правим, или селекция за пето място и евентуален финал за купата? Да, хубавото е, че поне това пето място няма да е толкова скъпо като предишното...
Керкез си го познава, сигурно има някакви планове за него, но въпросът е първо- колко ще се задължи самият Керкез? И второ- в момента селекция за първо място ли правим, или селекция за пето място и евентуален финал за купата? Да, хубавото е, че поне това пето място няма да е толкова скъпо като предишното...
Добър трансфер за средняшки отбор, какъвто сме в момента ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Драпанос кохонес :mrgreen:The_Miz написа:Брахими остави добри впечатления в Пирин особено в оня луд мач 3-5 срещу Разград. След това в Ботев, като че ли се позагуби, но все пак мисля, че е добър играч за нашата джунгла.
Тука обаче ще измрънкам за нещо друго. Нали вече нямаше да се разчита на свободни агенти? Това излиза, че е абсолютно панически трансфер, и то най-вероятно искан от Керкез. Томанов в такъв случай какво прави?
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Добър трансфер за средняшки отбор, какъвто сме в момента ;)
Най-точното мнение до момента :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Малко информация за Брахими. В Ботев никога не е блестял, имал е някои окей моменти, но бе средняшки футболист за отбора ни, въртяха го на различни позиции за да запълва дупки. Най-доброто му качество е, че бяга много, но нито изпъква с техника, нито с центрирания, нито със завършвания. В началото на сезон 23/24 скъса връзки и се възстановяваше до пролетта когато Керкез почна да го пуска малко по-малко и така стана, че за финала на купата беше титуляр. Договора му изтичаше след този сезон и клуба реши да не му предлага нов въпреки голямото му желание да остане, по думи на Платек са искали да вдигнат нивото с по-качествени футболисти. Оттам отиде в слабак в Русия, изиграл е 30 мача миналия сезон при тях предимно като дясно крило, има 1 гол, 0 асистенции, отбора му изпада и така днес акостира при вас вероятно за доста висока заплата от това което е получавал до момента. На мен ми изглежда като много странен и несериозен трансфер спрямо заявените цели и наличния бюджет на вашия отбор.
Последна промяна от BPFC1912 на 22 авг 2025 18:52, променено общо 1 път.
Ти смятай щом и на тоя трансфер съм доволен аз...
Спомням си, че имаше тежка контузия, но в Пирин правеше голямо впечатление. Със сигурност имаме нужда от подобен тип футболист.
Спомням си, че имаше тежка контузия, но в Пирин правеше голямо впечатление. Със сигурност имаме нужда от подобен тип футболист.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Tony_CSKA написа:Това реално е трансфер от типа на изпуснатите такива на Кирилов и Сула. Добър вариант е за без пари. Ще може и да седне на скамейката без да мрънка, ако вземем някое дясно крило, което е мръсна класа.
Разсмя ме стабилно. На глас :mrgreen: 8-) :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
BPFC1912 написа:Малко информация за Брахими. В Ботев никога не е блестял, имал е някои окей моменти, но предимно средняшки футболист за отбора ни тогава, който го въртяха на различни позиции за да запълва дупки. Най-доброто му качество е, че бяга много, но нито изпъква с техника, нито с центрирания, нито със завършвания. В началото на сезон 23/24 скъса връзка и се възстановяваше до пролетта когато Керкез почна да го пуска малко по-малко и така стана, че за финала на купата беше титуляр. Договора му изтичаше след този сезон и клуба реши да не му предлага нов въпреки голямото му желание да остане. Оттам отиде в слабак в Русия, изиграл е 30 мача миналия сезон при тях предимно като дясно крило, има 1 гол, 0 асистенции, отбора му изпада и така днес акостира при вас вероятно за доста висока заплата от това което е получавал до момента.. На мен ми изглежда като много странен и несериозен трансфер спрямо заявените цели и наличния бюджет на вашия отбор.
Какво да се добави повече....
Ако е взет за дълбока резерва съм ОК.
Но, ако е за нещо друго - аматьорщината продължава