Red_Neck написа:MASTER_COOL написа:Янис Зику написа:Напълно си прав. Но Величков показа, че се е захванал от ден 1. Вероятно искат първо да разкарат ненужните, но като цяло освободихме доста стабилен бюджет за нови и силно се надявам да се е работело по привличането им паралелно с освобождаването на ненужните. Не е лошо да се допускат грешки, лошото е да се повтарят и да не се извличат поуки. Златков го знае много добре.
+1
И за мен Величков прави много силно начало ! Действа с размах !
Това е малък коментар към тези, които го бяха определили за "Мека Мара"
Има една приказка, ... още не се е качил на магарето и вече маха с крака :)))
БВ е директор от около седмица. Дали може БВ (а и който и да е външен за клуба човек) за няколко дни толкова бързо да оцени обстановката, че да изгони няколко футболисти, които първо не са били евтини за клуба, второ - самото им освобождаване няма да е хич без пари, защото са чужденци.
Аз лично съм скептик. Според мен има няколко по-вероятни сценария: - инициативата идва от треньора и БВ го е подкрепил пред ИД; - инициативата идва от ИД поради раздутия бюджет и липсата на резултати;
За мен лично няма значение причината, следствието е факт - повтаря се сценария от миналия сезон с трудното начало и 5 кръга в шампионата тепърва ще се селектират играчи и ще се сглобява отбор.
Но да се върнем на темата за БВ, ... .за една седмица работа едва ли може да дадем оценка кой е "меката" и кой "коравата" Мара в управлението на клуба, но като знам, че футболисти масово ги "разкриваме" за мач и половина ( а някои и преди даже да са си помислили да идват в клуба), значи всичко е възможно.
Аз лично ще се въздържа от оценки поне до зимния трансферен прозорец.
Веднага ти отговарям - МОЖЕ. Мога да ти посоча 15 човека от форума, които без да имат ден в клуба биха направили същото, което направи той.
Факт е, че тези футболисти бяха премахнати след неговото идване. Дали е предложил, дали се е вслушал, дали е съгласувал, убедил еди кой си - няма абсолютно никакво значение. Важното е, че е намерил начин да се случи.
Нека не приписваме на Златина неща, които можеше да направи преди Бойко Величков да дойде. Да ги беше направила. След като всичко това се случи след идването на Бойко Величков и рязко контрастира с това, което се случваше преди него - цялата заслуга я пишем на него. Не на треньора, не на Нога, не на Златинка, защото всички те можеха да го направят преди това. Точка по въпроса.