Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот Tony_CSKA » 22 авг 2025 15:07

Red_Neck написа:
MASTER_COOL написа:
Янис Зику написа:Напълно си прав. Но Величков показа, че се е захванал от ден 1. Вероятно искат първо да разкарат ненужните, но като цяло освободихме доста стабилен бюджет за нови и силно се надявам да се е работело по привличането им паралелно с освобождаването на ненужните. Не е лошо да се допускат грешки, лошото е да се повтарят и да не се извличат поуки. Златков го знае много добре.

+1
И за мен Величков прави много силно начало ! Действа с размах !
Това е малък коментар към тези, които го бяха определили за "Мека Мара"

Има една приказка, ... още не се е качил на магарето и вече маха с крака :)))
БВ е директор от около седмица. Дали може БВ (а и който и да е външен за клуба човек) за няколко дни толкова бързо да оцени обстановката, че да изгони няколко футболисти, които първо не са били евтини за клуба, второ - самото им освобождаване няма да е хич без пари, защото са чужденци.
Аз лично съм скептик. Според мен има няколко по-вероятни сценария: - инициативата идва от треньора и БВ го е подкрепил пред ИД; - инициативата идва от ИД поради раздутия бюджет и липсата на резултати;
За мен лично няма значение причината, следствието е факт - повтаря се сценария от миналия сезон с трудното начало и 5 кръга в шампионата тепърва ще се селектират играчи и ще се сглобява отбор.
Но да се върнем на темата за БВ, ... .за една седмица работа едва ли може да дадем оценка кой е "меката" и кой "коравата" Мара в управлението на клуба, но като знам, че футболисти масово ги "разкриваме" за мач и половина ( а някои и преди даже да са си помислили да идват в клуба), значи всичко е възможно.
Аз лично ще се въздържа от оценки поне до зимния трансферен прозорец.

Веднага ти отговарям - МОЖЕ. Мога да ти посоча 15 човека от форума, които без да имат ден в клуба биха направили същото, което направи той.

Факт е, че тези футболисти бяха премахнати след неговото идване. Дали е предложил, дали се е вслушал, дали е съгласувал, убедил еди кой си - няма абсолютно никакво значение. Важното е, че е намерил начин да се случи.

Нека не приписваме на Златина неща, които можеше да направи преди Бойко Величков да дойде. Да ги беше направила. След като всичко това се случи след идването на Бойко Величков и рязко контрастира с това, което се случваше преди него - цялата заслуга я пишем на него. Не на треньора, не на Нога, не на Златинка, защото всички те можеха да го направят преди това. Точка по въпроса.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 22 авг 2025 15:17

Според мен трябва да избягваме футболисти от по-силни първенства от нашето. Рискът да се демотивират си го има винаги.
Трябват ни фунболисти, които искат да играят в по-силни отбори. Ноо трябва да сме и практични и да не допускаме договори със смешни откупни клаузи. Казваме им - идваш тук, представяш се на ниво през целия сезон, помагаш ни да спечелим трофей и квота за ЕКТ и там вече ще те забележат. Ти ще си вдигнеш цената, ние ще спечелим 5 пъти по това, което сме дали за тебе и така.
Но ако ми лежиш цяла година, вадим те от отбора и се връщаш в начална позиция.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 авг 2025 15:34

Tony_CSKA написа:
Red_Neck написа:
MASTER_COOL написа:
Янис Зику написа:Напълно си прав. Но Величков показа, че се е захванал от ден 1. Вероятно искат първо да разкарат ненужните, но като цяло освободихме доста стабилен бюджет за нови и силно се надявам да се е работело по привличането им паралелно с освобождаването на ненужните. Не е лошо да се допускат грешки, лошото е да се повтарят и да не се извличат поуки. Златков го знае много добре.

+1
И за мен Величков прави много силно начало ! Действа с размах !
Това е малък коментар към тези, които го бяха определили за "Мека Мара"

Има една приказка, ... още не се е качил на магарето и вече маха с крака :)))
БВ е директор от около седмица. Дали може БВ (а и който и да е външен за клуба човек) за няколко дни толкова бързо да оцени обстановката, че да изгони няколко футболисти, които първо не са били евтини за клуба, второ - самото им освобождаване няма да е хич без пари, защото са чужденци.
Аз лично съм скептик. Според мен има няколко по-вероятни сценария: - инициативата идва от треньора и БВ го е подкрепил пред ИД; - инициативата идва от ИД поради раздутия бюджет и липсата на резултати;
За мен лично няма значение причината, следствието е факт - повтаря се сценария от миналия сезон с трудното начало и 5 кръга в шампионата тепърва ще се селектират играчи и ще се сглобява отбор.
Но да се върнем на темата за БВ, ... .за една седмица работа едва ли може да дадем оценка кой е "меката" и кой "коравата" Мара в управлението на клуба, но като знам, че футболисти масово ги "разкриваме" за мач и половина ( а някои и преди даже да са си помислили да идват в клуба), значи всичко е възможно.
Аз лично ще се въздържа от оценки поне до зимния трансферен прозорец.

Веднага ти отговарям - МОЖЕ. Мога да ти посоча 15 човека от форума, които без да имат ден в клуба биха направили същото, което направи той.

Факт е, че тези футболисти бяха премахнати след неговото идване. Дали е предложил, дали се е вслушал, дали е съгласувал, убедил еди кой си - няма абсолютно никакво значение. Важното е, че е намерил начин да се случи.

Нека не приписваме на Златина неща, които можеше да направи преди Бойко Величков да дойде. Да ги беше направила. След като всичко това се случи след идването на Бойко Величков и рязко контрастира с това, което се случваше преди него - цялата заслуга я пишем на него. Не на треньора, не на Нога, не на Златинка, защото всички те можеха да го направят преди това. Точка по въпроса.

Ако зависи от мен, в договорите на чужденците ще има клауза, че ако е играл в по-малко от 50% от мачовете през последните 3 месеца, клуба има право да го освободи срещу неустойка от две трудови възнаграждения.

Чужденци за резерва не ни трябват. Щом в нашето смешно първенство не са по-добри от титулярите, значи е некой мега паразитест нещастник.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 авг 2025 16:00

Той от една година прави анализите и коментира играта на ЦСКА в Диемите. Дето се вика и да не е вътре в клуба знае горе-долу кои са играчите с които трябва да се разделим. Не е толкова сложна материята. То и ние във форума ги улучваме на 100%. За финансовата част и компенсациите отговаря Златков. Щом се разделяме толкова бързо и правим чистка значи всичко е уточнено. Досега никой от изгонените не е проплакал за пари

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 22 авг 2025 16:25

soilwork написа:Той от една година прави анализите и коментира играта на ЦСКА в Диемите. Дето се вика и да не е вътре в клуба знае горе-долу кои са играчите с които трябва да се разделим. Не е толкова сложна материята. То и ние във форума ги улучваме на 100%. За финансовата част и компенсациите отговаря Златков. Щом се разделяме толкова бързо и правим чистка значи всичко е уточнено. Досега никой от изгонените не е проплакал за пари

Чакай, може по-късно някой да изреве. Или на всички им е обяснено, че повече няма да се разчита на тях, предварително им е платено, по живо, по здраво, и кой откъде е.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 22 авг 2025 16:38

soulfly1948 написа:Турицов ще стои до края...
Него, в този живот -за професионален футболист няма кой да го вземе повече...

Кюстендилеца да го взима да вързва транспарантите по оградата.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 авг 2025 17:50

Ще плащаме яко,докато се отървем от всички негодници

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 авг 2025 17:51

Мохамед Брахими. Очаквано.
Дано добре да са направили договора и дано е здрав и във форма.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 22 авг 2025 17:51

Янис Зику написа:
soilwork написа:Разчиствай.....Бусато,Турицов,Кордоба,Тасев, Локило,Исека

+ Санянг под наем, Лапухов вместо Бусато бих казал също под наем или ако се намери някой да го продадем за печалба, просто няма смисъл да стои резерва.

Мохамед Брахими е разтрогнал днес с Факел, голям любимец на Керкез, залагам, че ще е новото ни дясно крило. ;)

Изображение

Познавам ли ги нещата, момчета?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 авг 2025 17:55

Кой залагаш да е следващия нов?

Върни се в “ЦСКА”