6 Кръг/ЦСКА - ЦСКА 1948 /24.08.2025/ 20:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 6 Кръг/ЦСКА - ЦСКА 1948 /24.08.2025/ 20:15 ч.
Лошото е, че тоя Петко за мен е "Муха без глава". Същия като онзи Митков от Левски :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Лошото е, че тоя Петко за мен е "Муха без глава". Същия като онзи Митков от Левски :lol:
С Локо Пд си игра много адекватно момчето и с огромно желание, което липсва при много от другите.
MASTER_COOL написа:Лошото е, че тоя Петко за мен е "Муха без глава". Същия като онзи Митков от Левски :lol:
Лошо е, може и да си прав, ама нямаме избор, ако ще правим отбор.
Трябва да се научим да налагаме и развиваме младите.
Само с наемници няма да стане.
Справка - Бютучи сега обяснява как не можел да се мотивира в тоя хаос и с тия лоши терени и затова нямал по време на престоя си никаква мотивация ...
В тази връзка, искам да обърна внимание, че ЦСКА не е национален отбор и ние нямаме селекционер, а ... теньори.
Имаме старши треньор и куп помощник треньори, 3 ли, 5 ли, не съм сигурен, ама и цяла сюрия секси психоложки, и тяхната работа е да тренират и развиват тия играчи ... Тренират **** ми май май.
Аз ли нещо съм в грешка или работата на треньорите не е да избират стартовата 11-ка, ами от ден на ден, седмица след седмица, мач след мач, тия играчи да играят все по-добре, да тичат все повече, да скачат все по-високо, да са все по-точни, ударите им да са все по-силни, да печелят все повече единоборства, първи и втори топки ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
То хубаво 3-5-2 ама ние не сме го играли това досега. А и Керкеза не изглежда много адаптивен. Ще настане още по голям хаос
soilwork написа:То хубаво 3-5-2 ама ние не сме го играли това досега. А и Керкеза не изглежда много адаптивен. Ще настане още по голям хаос
Ние до момента нещо играли ли сме? Не виждам проблем. Поне Питас и Годой ще са двамата напред, иначе някой от тях ще си виси изолиран...
4-2-3-1 и 4-1-4-1 това са любимите тактики на босненеца от времената в Кипър,Сърбия и Ботев. Не вярвам да измени на стила сиTony_CSKA написа:soilwork написа:То хубаво 3-5-2 ама ние не сме го играли това досега. А и Керкеза не изглежда много адаптивен. Ще настане още по голям хаос
Ние до момента нещо играли ли сме? Не виждам проблем. Поне Питас и Годой ще са двамата напред, иначе някой от тях ще си виси изолиран...
-
- Контакти:
Tony_CSKA написа:MASTER_COOL написа:Лошото е, че тоя Петко за мен е "Муха без глава". Същия като онзи Митков от Левски :lol:
С Локо Пд си игра много адекватно момчето и с огромно желание, което липсва при много от другите.
Пичове, стига с това ваше желание! И аз го имам, но не ставам за ЦСКА!
Do Something Different!
-
- Контакти:
Тия ако не ги биете Керкеза ще изхвърчи. Интересно кой ще е след него, дали ще вземете някой тип Пенев и Стойчо или ще търсите пак чужденци на стоп по магистралите.
Благодарим Ви, г-н Сираков!
Трябва някой от шефове, треньори, главни лица да седни и да им каже да имат повече самочувствие и по-малко притеснения. Да им покаже мачовете от снощи на трите български отбори, два от които се водят "претенденти" за титлата и които с изключение второто полувреме на Арда, бяха тотално размазани. "Конкуренцията" ни в момента не е нищо особено и играчите, които имаме не са по-лоши от на останалите отбори и ние трябва да излизаме с максимално самочувстие във всички мачове.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Трябва някой от шефове, треньори, главни лица да седни и да им каже да имат повече самочувствие и по-малко притеснения. Да им покаже мачовете от снощи на трите български отбори, два от които се водят "претенденти" за титлата и които с изключение второто полувреме на Арда, бяха тотално размазани. "Конкуренцията" ни в момента не е нищо особено и играчите, които имаме не са по-лоши от на останалите отбори и ние трябва да излизаме с максимално самочувстие във всички мачове.
Браво ,един смислен и точен коментар.Не само песимистични мнения.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ