Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Седя на морето и решавам да проверя новините за любимия отбор с надеждата, че сме привлекли нови играчи. Не останах много изненадан, че няма нищо ново, но реших все пак да се огледам да не би Томанов и Златков да си почиват някъде някъде около мен, защото явно не се върши никаква работа в клуба.
- MASTER_COOL
- Контакти:
The_Miz написа:Седя на морето и решавам да проверя новините за любимия отбор с надеждата, че сме привлекли нови играчи. Не останах много изненадан, че няма нищо ново, но реших все пак да се огледам да не би Томанов и Златков да си почиват някъде някъде около мен, защото явно не се върши никаква работа в клуба.
Ако си на Миконос има шанс да ги срещнеш, не губи кураж :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Тенденцията вече е атакуващо дуо с "тежък" и лек нападател неслучайно всички в Европа търсят и купуват тарани: Делап,Екитике,Гьокереш,Шешко,.. Завръщат се и типичните бекове сновящи по фланговете и с центрирания към високите нападатели. Неслучайно това лято след тежките деветки, бековете бяха втората най-търсена стока. Контраатака,директен,вертикален футбол, много центрирания и изстрели с глава+ статичните положения. Това е новата модаDoSomethingDifferent написа:soilwork написа:Доколкото имам информация ,Керкез е с ключова роля за освобождаването на играчите за които на няколко пъти каза че не са "гладни" и от които няма да има нужда. Ще е интересно да видим как ще конструира състава по неговият си начин и каква ще бъде тактическата схема. Футболът с много пасове и безкрайно владеене на топката наследен от Томаш ,продължава да носи негативи в мачовете заради футболистите от "старият" отбор. Сега с вливането на свежа кръв и изграждането на почти нов състав би трябвало да гледаме по бърз и директен футбол(поне по думите на треньора)Mitata написа:Къде го чукаш, къде се пука. ЦСКА Тибо Вион се разделиха по взаимно съгласие.
Това с тики-таката по български беше отвратително за гледане. В интерес на истината, оригиналната барселонска също беше негледаема за мен и завинаги ме отказа от испанския футбол.
Явно няма да се прави селекция, най-много още един да привлекат до края на прозореца. Цяла седмица само гонят, без да взимат. Интересно ми е кой от втория отбор ще викнат, поне да имаме някакви резерви.
1 септември затваря трансферния прозорец в Европа, след това може да се привличат свободни агенти без проблемиVesko85 написа:Явно няма да се прави селекция, най-много още един да привлекат до края на прозореца. Цяла седмица само гонят, без да взимат. Интересно ми е кой от втория отбор ще викнат, поне да имаме някакви резерви.
soilwork написа:1 септември затваря трансферния прозорец в Европа, след това може да се привличат свободни агенти без проблемиVesko85 написа:Явно няма да се прави селекция, най-много още един да привлекат до края на прозореца. Цяла седмица само гонят, без да взимат. Интересно ми е кой от втория отбор ще викнат, поне да имаме някакви резерви.
Ако не вземем ляв бек, дясно крило и плеймейкър до края на прозореца ни очаква най-трагичният сезон в историята.
Ще вземем поне 3-ма. Дано не са панически трансфери само, понеже има наченки да излезем от тоя кръговрат. Най-вероятно ще изчакат да мине мача с 1948 и тогава ще обявят трансфера на Талис.
След това следва и пауза заради квалификациите, до 4 септември трябва да е окомплектован състава и ще имат време да потренират заедно и последен шанс да изградят нещо смисленоЯнис Зику написа:Ще вземем поне 3-ма. Дано не са панически трансфери само, понеже има наченки да излезем от тоя кръговрат. Най-вероятно ще изчакат да мине мача с 1948 и тогава ще обявят трансфера на Талис.
Докато виждам Туриста, Нянг-Мянг, Бусатката и Тасев в състава, ще ме извинявате, ама виждам само ясни знаци, че си продължаваме по старому. Да не говорим, че не са махнали и Локило, Мика Пинто и Исека.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Трудно и бавно става щом имат действуващи договори. Трябва да се плащат компенсации. Ако се запъне някой, може да си стои до краят на договора без да играе и да взема 30-35 хилядиivo55 написа:Докато виждам Туриста, Нянг-Мянг, Бусатката и Тасев в състава, ще ме извинявате, ама виждам само ясни знаци, че си продължаваме по старому. Да не говорим, че не са махнали и Локило, Мика Пинто и Исека.