Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Вион изпадна в дълбока дупка след грешката му на финала, подобно на Турицов и профуканата от него дузпа (сега и с него очаквам разтрогване). Други играчи се изправят и забравят за извършената от тях фатална грешка, но хора като тия двамата просто са със слаба психика и никога не успяват да се оправят. По-добре е, че си тръгна.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много празнуващи ще има след раздялата с Тибо Вион.
Аз не съм от тях. Благодаря му за професионализма и старанието. Според мен никога не се "покриваше" на терена и се раздаваше максимално за нас.
Това, че няма нужните качества - не е негов проблем.
Надявам се, че сме се разделили човешки с него.
Аз не съм от тях. Благодаря му за професионализма и старанието. Според мен никога не се "покриваше" на терена и се раздаваше максимално за нас.
Това, че няма нужните качества - не е негов проблем.
Надявам се, че сме се разделили човешки с него.
Последна промяна от MASTER_COOL на 21 авг 2025 12:38, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Респект за Тибо! Пожелавам всичко най-добро!!!
Но.....
Тук има едно голямо НО...? :idea:
Доколкото помня именно това ръководство със Златков и Томанов подновиха договора му.
Няколко месеца по-късно разтрогват по взаимно съгласие. И отново се губят едно пари.
Това пак е грешка на това ръководство. Не на Фичо . Хубаво е да спрат с извиненията и да почнат понасят отговорност за действията и постъпките си.
Но.....
Тук има едно голямо НО...? :idea:
Доколкото помня именно това ръководство със Златков и Томанов подновиха договора му.
Няколко месеца по-късно разтрогват по взаимно съгласие. И отново се губят едно пари.
Това пак е грешка на това ръководство. Не на Фичо . Хубаво е да спрат с извиненията и да почнат понасят отговорност за действията и постъпките си.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Янис Зику написа:soilwork написа:Разчиствай.....Бусато,Турицов,Кордоба,Тасев, Локило,Исека
+ Санянг под наем, Лапухов вместо Бусато бих казал също под наем или ако се намери някой да го продадем за печалба, просто няма смисъл да стои резерва.
Мохамед Брахими е разтрогнал днес с Факел, голям любимец на Керкез, залагам, че ще е новото ни дясно крило. ;)
Осмото ми подсъзнание ми подсказва че си журналист в Блиц :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Доколкото помня именно това ръководство със Златков и Томанов подновиха договора му.
Днес прочетох някъде, че лично Томаш е настоял за Вион. Може и да не е вярно.
Вион беше от любимците на Томаш. Неслучайно му удължиха договора до 2027 по време на режима на Сашето. За съжаление ще бъде запомнен с грешката си във финала за Купата. Навъртя доста мачове за клуба. Да му благодарим все пак. Да е жив и здрав и той и семейството му
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://www.transfermarkt.com/mohamed-brahimi/profil/spieler/820381
Това ли е новата стратегия на Златков ?
Да привличаме пропадняци от всякъде :evil:
Това ли е новата стратегия на Златков ?
Да привличаме пропадняци от всякъде :evil:
Какво му е на Брахими, още докато беше в Пирин, а после и в Ботев имахме интерес към него.
soilwork написа:Разчиствай.....Бусато,Турицов,Кордоба,Тасев, Локило,Исека
+1
Трябва да останат само играчи, които биха имали реален принос за отбора в бъдеще и юноши. Останалите да вземат пример от Вион и да си тръгнат и те.
Аз на Вион бих му благодарил за раздаването. Никога не е бил футболист за ЦСКА, но даваше и това, което нямаше за отбора.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Янис Зику написа:Какво му е на Брахими, още докато беше в Пирин, а после и в Ботев имахме интерес към него.
efbet Liga 51 4 11
Сериозно ли ?
За 51 мача - 4 гола и 11 асистенции
Това ли е ниво ?
В Руската лига : 42 мача - 1 гол/1 асистенция
Ако беше толкова добър , нямаше да си тръгне като свободен агент.