Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Наистина вървим към бараж за оставане в групата ! :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Звучи логично след като изоставаме с 10 точки от първите места и сезонът дефакто приключиgihuelo написа:Явно се върви към намаляване на заплатите ,които се дават и се взимат играчи за по 20 000 евро макс на месец, което е правилно според мен , тези които взимат повече или разтрогваме с тях или ги продаваме.
Следва Питас.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз не мога да разбера от пресконференция с продължителност над 1 ч., как така не се намери един адекватен журналист-олигофрен да зададе простия въпрос - само един - каква е целта през този сезон със следното пояснение - оставане в групата, средата на таблицата или борба за ЕКТ !!!!!
Оставане в групата би трябвало да е целта. Ние сме в зоната на изпадащите и делим последното място с Монтана за най-слабо нападение,.....MASTER_COOL написа:Аз не мога да разбера от пресконференция с продължителност над 1 ч., как така не се намери един адекватен журналист-олигофрен да зададе простия въпрос - само един - каква е целта през този сезон със следното пояснение - оставане в групата, средата на таблицата или борба за ЕКТ !!!!!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Дори за тая борба с Монтана ще ни трябват крила и бекове :lol:
- soulfly1948
Ако пък не успеем , ще имаме най- хубавият стадион във Втора лига...
Ще има да цъкат с език гостуващите ни отбори - все едно играят в чужбина... :) :) :)
Ще има да цъкат с език гостуващите ни отбори - все едно играят в чужбина... :) :) :)
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
- MASTER_COOL
- Контакти:
2 седмици без мач.
Идеален период за подготовка, лекуване на стари рани, спешна селекция, допълнителни тренировки и внедряване на нови футболисти в колектива
Какво се случва всъщност ?
-Методи Томанов заспива на бюрото си към 15:45 и очаква с трепет да стане 17:50,за да си тръгне към вкъщи. ( Ради Здравков каза точно това ). През периода на дрямка от 15:45 до 17:50 е осъзнал, че е пропуснал свободния трансфер на грузинеца - потропва нервно с крак и въздиша тежко "Ами сега, какво ще правя без Делова и Лапеня?!" Пляска се и по челото.
- Керкез и щаба му се разхождат из центъра и обикалят кафетата в очакване на 45 минутната свободна тренировчица в курортен комплекс Панчарево.
Пълна Аматьорщина !
Идеален период за подготовка, лекуване на стари рани, спешна селекция, допълнителни тренировки и внедряване на нови футболисти в колектива
Какво се случва всъщност ?
-Методи Томанов заспива на бюрото си към 15:45 и очаква с трепет да стане 17:50,за да си тръгне към вкъщи. ( Ради Здравков каза точно това ). През периода на дрямка от 15:45 до 17:50 е осъзнал, че е пропуснал свободния трансфер на грузинеца - потропва нервно с крак и въздиша тежко "Ами сега, какво ще правя без Делова и Лапеня?!" Пляска се и по челото.
- Керкез и щаба му се разхождат из центъра и обикалят кафетата в очакване на 45 минутната свободна тренировчица в курортен комплекс Панчарево.
Пълна Аматьорщина !
gihuelo написа:Явно се върви към намаляване на заплатите ,които се дават и се взимат играчи за по 20 000 евро макс на месец, което е правилно според мен , тези които взимат повече или разтрогваме с тях или ги продаваме.
Следва Питас.
Реално в отбора нито един футболист не е заслужил заплата по-висока от 20 000.
В този ред на мисли, Керкез се разписва срещу 30К без премиите. Един контролиран Х в неделя и може да свием още малко разходите :))))
... щото тия които останат и Владо Манчев може да ги води със същия успех :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Няма да изпадаме спокойно, но и евротурнирите изглеждат мираж. А селекцията е наистина голяма дупка и въобще не върви. Не можаха да привлекат никой от наистина добрите цели, не взеха нито един от добрите свободни играчи. Не знам какво правят скаутите и дали наистина проблема е в тях, но нещата наистина са много аматьорски. Чак се изненадвам, предвид че букмейкърската къща се развива много добре през последните 10-на години. За мен лично трябва да се наемат чужденци на всички постове в управлението с изключение на спортно техническия директор. Той трябва да е българин, от ЦСКА и поне с някакъв минимален опит като директор. Всички други от чистачката, до управителя на стадиона, скаути, изпълнителни директори, ПР, маркетинг и т.н. от чужбина.
- soulfly1948
На мен като на човек , който като дете е гледал Ицо, Любо, Емо- и като закъснее с баща си(Бог да го прости) 10 минути на стадиона - сме повели с 2: 0, ми е безкрайно обидно това което сега представлява ЦСКА като отбор....
Такава липса на качество, цел и ДУХ - дори не мога да си спомня за такъв продължителен период от време....
Вече като, че ли и надеждата ми се изгуби...
Такава липса на качество, цел и ДУХ - дори не мога да си спомня за такъв продължителен период от време....
Вече като, че ли и надеждата ми се изгуби...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....