Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Взехме го за 700 хилки преди половин година, тоест те трябва да извадят поне милион. Ако му вземем толкова, аз не бих имал нищо против.
- MASTER_COOL
- Контакти:
soulfly1948 написа:И Халапеньо можел да отплава към Чемпиъншип.....Ще стане още по-забавно....
Чудесно. Още една задачка за перфектният Мето Томанов. Какво е толкова за него ?!
Освен крила и халфове, трябва да намери и нова защита. Детска игра :evil: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Какъв милион бе пичове. Не виждате ли, че нямаме играчи. Всеки играч, който поне малко става за нещо и бъде продаден прави ситуацията ни още по-трудна. От една година се знае че ни трябват крила и бекове и още няма такива. Как виждате Метката и Златка да намерят добър централен защитник в кратък срок. Това е единственият ни пост, където можем да кажем, че имаме трима прилични за родното първентство футболисти. Дайте да не разваляме това.
Аз също, абсолютен средняк от испански средняшки отбор дошъл в още по-слаб отбор :mrgreen: Той човечеца поне каза че е дошъл заради парите. Мечтата му е, да си се прибере обратно в Кордоба.....Янис Зику написа:Взехме го за 700 хилки преди половин година, тоест те трябва да извадят поне милион. Ако му вземем толкова, аз не бих имал нищо против.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не се прави така, какъвто и испански анонимник да е.
Първо привличаш, после освобождаваш. Говорим за основен футболист, а не за втора резерва като Кордоба.
Не ми се мисли как ще съберем група за мача в Неделя :oops:
Първо привличаш, после освобождаваш. Говорим за основен футболист, а не за втора резерва като Кордоба.
Не ми се мисли как ще съберем група за мача в Неделя :oops:
Не можем да си позволим да продадем и Лапеня.
Ще започнем да приличаме не на футболен клуб, а на някаква центрофуга, в която всичко се продава и купува на абсолютно случаен принцип и без никаква логика. Не че вече не приличаме, ама....
Буквално е тъжно да се гледа какво се случва в клуба в момента. ;)
Как се мъчим да възстановим по някакъв начин нормалните процеси за един футболен отбор.
Все едно сме някаква машина, в която всичко работи наопаки, и няма майстор, който да я оправи.
Ще започнем да приличаме не на футболен клуб, а на някаква центрофуга, в която всичко се продава и купува на абсолютно случаен принцип и без никаква логика. Не че вече не приличаме, ама....
Буквално е тъжно да се гледа какво се случва в клуба в момента. ;)
Как се мъчим да възстановим по някакъв начин нормалните процеси за един футболен отбор.
Все едно сме някаква машина, в която всичко работи наопаки, и няма майстор, който да я оправи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Бараж за оставане в групата имаш предвид нали?CSKArforever написа:Агонията ни продължава, трансфери няма. Трябват ни спешно минимум 2 попълнения (ляв бек и дясно крило) за да съставим що годе прилична 11ка (и това при условие че португалеца, шиптъра и пастора стават за нещо).
Но освен тях ни трябват и резервни играчи по крилата след отстраняването на Бютучи и Локило.
Трябва ни и креативен халф.
Това прави 5 играча общо. И то ни трябват сега, спешно, защото всяка точица в борбата за бараж ще бъде ценна.
От началото на август сме взели единствено португалеца. Ние сме най-малоумно функциониращият клуб, който съм виждал. Да си с такъв бюджет в едно от най-слабите първенства в Европа и да не можеш да влезеш в 3ката три поредни години е висша форма некадърност. Или играем тото, или Златков, Томанов и другите са най-големите некадърници и олигофрени раждали се някога.
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Все едно сме някаква машина, в която всичко работи наопаки, и няма майстор, който да я оправи.
Много добре казано. Това изречение описва напълно дейноста на футболния клуб.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз съм сигурен, че Пафос от Кипър е с по-малък или поне сходен бюджет като нашия. Но там се работи професионално и резултатите се виждат. На една крачка са от ШЛ ! :shock:
Явно се върви към намаляване на заплатите ,които се дават и се взимат играчи за по 20 000 евро макс на месец, което е правилно според мен , тези които взимат повече или разтрогваме с тях или ги продаваме.
Следва Питас.
Следва Питас.