Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот Янис Зику » 20 авг 2025 13:20

Взехме го за 700 хилки преди половин година, тоест те трябва да извадят поне милион. Ако му вземем толкова, аз не бих имал нищо против.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 авг 2025 13:23

soulfly1948 написа:И Халапеньо можел да отплава към Чемпиъншип.....Ще стане още по-забавно....

Чудесно. Още една задачка за перфектният Мето Томанов. Какво е толкова за него ?!
Освен крила и халфове, трябва да намери и нова защита. Детска игра :evil: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 20 авг 2025 13:48

Какъв милион бе пичове. Не виждате ли, че нямаме играчи. Всеки играч, който поне малко става за нещо и бъде продаден прави ситуацията ни още по-трудна. От една година се знае че ни трябват крила и бекове и още няма такива. Как виждате Метката и Златка да намерят добър централен защитник в кратък срок. Това е единственият ни пост, където можем да кажем, че имаме трима прилични за родното първентство футболисти. Дайте да не разваляме това.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 авг 2025 14:29

Янис Зику написа:Взехме го за 700 хилки преди половин година, тоест те трябва да извадят поне милион. Ако му вземем толкова, аз не бих имал нищо против.
Аз също, абсолютен средняк от испански средняшки отбор дошъл в още по-слаб отбор :mrgreen: Той човечеца поне каза че е дошъл заради парите. Мечтата му е, да си се прибере обратно в Кордоба.....

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 авг 2025 14:33

Не се прави така, какъвто и испански анонимник да е.
Първо привличаш, после освобождаваш. Говорим за основен футболист, а не за втора резерва като Кордоба.
Не ми се мисли как ще съберем група за мача в Неделя :oops:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 авг 2025 14:41

Не можем да си позволим да продадем и Лапеня.

Ще започнем да приличаме не на футболен клуб, а на някаква центрофуга, в която всичко се продава и купува на абсолютно случаен принцип и без никаква логика. Не че вече не приличаме, ама....

Буквално е тъжно да се гледа какво се случва в клуба в момента. ;)

Как се мъчим да възстановим по някакъв начин нормалните процеси за един футболен отбор.

Все едно сме някаква машина, в която всичко работи наопаки, и няма майстор, който да я оправи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 авг 2025 14:49

CSKArforever написа:Агонията ни продължава, трансфери няма. Трябват ни спешно минимум 2 попълнения (ляв бек и дясно крило) за да съставим що годе прилична 11ка (и това при условие че португалеца, шиптъра и пастора стават за нещо).
Но освен тях ни трябват и резервни играчи по крилата след отстраняването на Бютучи и Локило.
Трябва ни и креативен халф.
Това прави 5 играча общо. И то ни трябват сега, спешно, защото всяка точица в борбата за бараж ще бъде ценна.
От началото на август сме взели единствено португалеца. Ние сме най-малоумно функциониращият клуб, който съм виждал. Да си с такъв бюджет в едно от най-слабите първенства в Европа и да не можеш да влезеш в 3ката три поредни години е висша форма некадърност. Или играем тото, или Златков, Томанов и другите са най-големите некадърници и олигофрени раждали се някога.
Бараж за оставане в групата имаш предвид нали?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 авг 2025 14:53

danko_sot написа:Все едно сме някаква машина, в която всичко работи наопаки, и няма майстор, който да я оправи.

Много добре казано. Това изречение описва напълно дейноста на футболния клуб.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 авг 2025 14:54

Аз съм сигурен, че Пафос от Кипър е с по-малък или поне сходен бюджет като нашия. Но там се работи професионално и резултатите се виждат. На една крачка са от ШЛ ! :shock:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 авг 2025 14:59

Явно се върви към намаляване на заплатите ,които се дават и се взимат играчи за по 20 000 евро макс на месец, което е правилно според мен , тези които взимат повече или разтрогваме с тях или ги продаваме.
Следва Питас.

Върни се в “ЦСКА”