Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот DoSomethingDifferent » 16 авг 2025 13:58

Цяла страница с хейт заради партенка в жълт сайт… Момчета, айде малко по-сериозно.
Do Something Different!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 авг 2025 14:10

DoSomethingDifferent написа:Цяла страница с хейт заради партенка в жълт сайт… Момчета, айде малко по-сериозно.

Съгласен. Аз се извинявам от мое име
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 авг 2025 15:08

soulfly1948 написа:Такава потресаваща некадърност , че направо прилича все едно е с умисъл... :?: :!:

Значи знаем че Купър е с хронична контузия на прасеца и въпреки това му даваме 56 000 евро заплата на месец. :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 авг 2025 15:40

За Мика Пинто си спомням, че още преди да го вземем коментирахме тук във форума, че има много често, отразени и в статистиката, отсъствия заради травми на колена.

И имаше сериозни съмнения още като го взехме от феновете.

За Локило помните какво беше може би. За него най-много се коментира тук преди да го вземем.

Аз лично бях с крайно лоши очаквания при идването му спрямо Историята му в предишни клубове и това, че никъде не се бе задържал за повече от сезон. Също така никой не бе плащал за него нищо до онзи момент.

Така че кво да ви кажа......

Покрай нас започва да смърди..........

Всички тези трансфери, някои от които за огромни и необосновани меко казано суми, като този на Исека например......

Тези странни коефициенти в букмейкърските къщи.....
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2025 16:45

[offtopic]
danko_sot написа:За Мика Пинто си спомням, че още преди да го вземем коментирахме тук във форума, че има много често, отразени и в статистиката, отсъствия заради травми на колена.

За Локило помните какво беше може би. За него най-много се коментира тук преди да го вземем.

Аз лично бях с крайно лоши очаквания при идването му спрямо Историята му в предишни клубове и това, че никъде не се бе задържал за повече от сезон. Също така никой не бе плащал за него нищо до онзи момент.

Всички тези трансфери, някои от които за огромни и необосновани меко казано суми, като този на Исека например......

Така е, твърде много нелогични неща се случват с ЦСКА. От една страна се гради стадион за 100 милиона минимум, от друга се вършат безброй глупотевини, които нямат обяснение, поне на този етап. Ще поживеем, ще видим. Мисля да поогранича емоциите покрай ЦСКА, докато се забележи светлина в тунела.

За какво да се обсъждат предварително обречени трансфери, игра и резултати, които не подхождат на ЦСКА?[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 авг 2025 19:13

[offtopic]
Mitata написа:
danko_sot написа:За Мика Пинто си спомням, че още преди да го вземем коментирахме тук във форума, че има много често, отразени и в статистиката, отсъствия заради травми на колена.

Така е, твърде много нелогични неща се случват с ЦСКА. От една страна се гради стадион за 100 милиона минимум, от друга се вършат безброй глупотевини, които нямат обяснение, поне на този етап. Ще поживеем, ще видим. Мисля да поогранича емоциите покрай ЦСКА, докато се забележи светлина в тунела.

За какво да се обсъждат предварително обречени трансфери, игра и резултати, които не подхождат на ЦСКА?

Абсолютно съм съгласен!

И аз вече не виждам много смисъл да ги коментираме тези процеси около ЦСКА. Ние си говорим (лаем), но керванът си върви...

Като нищо можем да си направим тука едни подтеми за английски футбол, за геополитика, щото за ЦСКА и да си говорим и да не си говорим- Файда йог.

И като гледам докато не стане стадиона все така ще си я караме, а после може и да стане нещо и да се променят нещата.[/offtopic]
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2025 21:34

Пинеда и Мустака(Салидо) водят атаката на Берое. Скаутствам за ЦСКА

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2025 22:26

Салидо с асистенция засега, много здраво копеле, бързак и техничен. Изпълнява статичните положения,точни пасове,борбен. Ще ни свърши работа като десетката която ни липсва

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 авг 2025 23:31

soilwork написа:Салидо с асистенция засега, много здраво копеле, бързак и техничен. Изпълнява статичните положения,точни пасове,борбен. Ще ни свърши работа като десетката която ни липсва

Много на кратко... Нали бях пуснал тук един скаутски анализ на Додай, колега :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 17 авг 2025 09:45

След отстраняването на Пинто, Локило, Бютучи и Исека

Програма минимум :
Ляв бек, дясно крило и ляво крило
Оптимално :
Ляв бек, офанзивен халф, дясно крило и ляво крило.

Ако не се изпълни нито едно от двете - извън топ 6
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”