Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
АХахахах ДА !!! :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
ivo55 написа:Ето, излезе и на сайта на клуба, за да подготвят почвата за предстоящата пресконференция:ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
ЦСКА въвежда иновативна медийна стратегия за връзки с феновете и обществеността
Ръководството на ЦСКА официално обявява, че клубът стартира прилагането на изцяло новаторска концепция за комуникация с феновете и медиите, която ще го позиционира като лидер в областта на обратните публични практики.
Вместо да следва остарелите и вече демодирани принципи на прозрачност, честност и откритост, ЦСКА ще заложи на „Засекретяване на нищоправенето“ – стратегия, в която всяка информация за трансфери, спортно-техническа дейност или вътрешни решения ще бъде напълно елиминирана от публичния поток.
Новата методология включва и изключително майсторско използване на техниката „говорене за нищо“ – изкуството да се казват дълги и важни на вид изречения, които при внимателно изслушване не съдържат абсолютно никаква смислена информация. С този похват клубът цели да поддържа високи нива на напрежение и очакване, без да рискува някой да научи нещо конкретно.
Освен това ЦСКА вече експериментира и с пълно заместване на смислените действия с безсмислени PowerPoint презентации, изпълнени с банални фрази от типа „Вярваме в успеха“, „Мислим стратегически“ и „Бъдещето е пред нас“ – без капка практически смисъл или приложимост. Така се гарантира, че вместо резултати, публиката ще получава визуално приятни, но съдържателно празни слайдове, които ще се превърнат в новата марка на клуба.
Важен елемент от новата концепция е и философията „Работим като едно семейство“, в което Изпълнителният директор и Главният скаут са „мама и тате“ – обичани безусловно, недосегаеми и абсолютно имунизирани срещу критика, смяна или търсене на отговорност. Всички проблеми са „семейна тайна“ и се решават с класическата тактика „търпете и стискайте зъби“.
При това, както във всяко традиционно семейство, мама и тате си запазват пълното право да счупят всяко нахално пръстче, ако някой посмее да ги посочи като виновни за нещо… някога… за каквото и да било.
„Целта ни е да наложим ЦСКА като безспорен лидер в прилагането на принципа ‘По-малко знаеш – по-спокойно спиш’, превръщайки го в нов глобален стандарт за спортен PR. А когато се наложи все пак да кажем нещо – да го кажем така, че никой да не може да го разбере“ – заяви говорител на клуба.
1 към 1, но трябва да допълним и празния лозунг "Няма стабилност", след който бяха засечени с подигравки от журналистите, че Спартак Вн, Локо Пд и Ботевъ бяха пред фалит, ама не се оправдават, а ни мачкат ... при което педер.унегела се оплете и почна да пелтечи "няма стабилност, няма стабилност ...".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Без да искам да го защитавам много, имаше предвид, че при нас няма стабилност в самия отбор, в съблекалнята. Докато при тези отбори може да няма финанси, но има сплотеност.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Златков поне застана пред медиите! Аз не очаквах !
Папазки си го харесва и му има доверие на този етап.
Притеснителното е, че има още два, три бушона преди да изгори и самия той.
Първо ще е Керкез, след него ще е Томанов и последен Величков.
Папазки си го харесва и му има доверие на този етап.
Притеснителното е, че има още два, три бушона преди да изгори и самия той.
Първо ще е Керкез, след него ще е Томанов и последен Величков.
Бойко: "Аз ще отговарям за всички процеси, без да имам последната дума." :lol:
И как точно ще отговаряш?
Не ви ли прави впечатление, че главният скаут, демек Томанов, щял да има последната дума по селекцията.
Ами направете го СД тоя Томанов, за къв х.. ви е Бойко тогава?;?!?!
За първи път чувам във футболен клуб, в който скаута ще има последната решаваща дума за трансферите.
По целия свят скаутите само предлагат, а решаващата дума има или СД или треньорът, ако е тип "Мениджър", както в Англия. Макар че и там в някои тимове СД решава за трансферите.
Явно Бате Бойко са го взели да обира и тушира напрежението било пред медии, било вътре в съблекалня, Но Не И Да Взима Тежки Решения
Общо взето Бушонче.
Стойчо примерно не би се съгласил друг да има крайна дума за трансферите.
Но на Бойко може и да му хареса. Хем ще се прави на шефче, хем няма да носи голямата отговорност. Ех.... че кеф.
Ами направете го СД тоя Томанов, за къв х.. ви е Бойко тогава?;?!?!
За първи път чувам във футболен клуб, в който скаута ще има последната решаваща дума за трансферите.
По целия свят скаутите само предлагат, а решаващата дума има или СД или треньорът, ако е тип "Мениджър", както в Англия. Макар че и там в някои тимове СД решава за трансферите.
Явно Бате Бойко са го взели да обира и тушира напрежението било пред медии, било вътре в съблекалня, Но Не И Да Взима Тежки Решения
Общо взето Бушонче.
Стойчо примерно не би се съгласил друг да има крайна дума за трансферите.
Но на Бойко може и да му хареса. Хем ще се прави на шефче, хем няма да носи голямата отговорност. Ех.... че кеф.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
djd написа:Бойко: "Аз ще отговарям за всички процеси, без да имам последната дума." :lol:
Точно!
Още с първата пресконференция ОЛЕКВА!!!
Все едно казва: " Мето ще взима решенията, пък аз съм бушонче" .
Несериозна работа.... ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:djd написа:Бойко: "Аз ще отговарям за всички процеси, без да имам последната дума." :lol:
Точно!
Още с първата пресконференция ОЛЕКВА!!!
Все едно казва: " Мето ще взима решенията, пък аз съм бушонче" .
Несериозна работа.... ;)
Не, аз разбрах, че решенията се вземат от чорбаджията.
ИД, СД, главният скаут отговарят директно пред него. Начи той ги пита, те отговарят, а той решава. :lol:
Човекът се е видял в чудо. Давай пари, а насреща едно няма нищо.
Беше обявено в прав текст: " Крайното решение дали да бъде взет играч Х е на главния скаут"
Ти си прав обаче според мен.... ;)
И аз това си мисля.
Бай Мето ще обира Големия пешкир.....
И уж той ще има последната дума, но всъщност тя ще е на Собственика.
А пък БВ сигурно им е казал: " Ами като няма аз да имам крайната дума за трансферите, това нека се обяви, а не после мен да гърбят всички".
И ония като е нямало как да кажат че Бачо Папаз ще има всъщност крайната са решили да сложат на Топа на оръдието Бай Мето.
Той без тва никъде не се появява, никой не го знае къде ходи, къде не ходи. За 20 години сигурно я има едно-две интервюта, я няма. Спокоен човек.
Ти си прав обаче според мен.... ;)
И аз това си мисля.
Бай Мето ще обира Големия пешкир.....
И уж той ще има последната дума, но всъщност тя ще е на Собственика.
А пък БВ сигурно им е казал: " Ами като няма аз да имам крайната дума за трансферите, това нека се обяви, а не после мен да гърбят всички".
И ония като е нямало как да кажат че Бачо Папаз ще има всъщност крайната са решили да сложат на Топа на оръдието Бай Мето.
Той без тва никъде не се появява, никой не го знае къде ходи, къде не ходи. За 20 години сигурно я има едно-две интервюта, я няма. Спокоен човек.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Развалиха спокойните и безгрижни години на Папаза :) ебати некадърниците, за да се наложи да го цитират днес.
Не мога повече, пак заминавам на релакс.
Соли, прави трансфери. Като се върна, поне 2ма! :mrgreen:
Не мога повече, пак заминавам на релакс.
Соли, прави трансфери. Като се върна, поне 2ма! :mrgreen: