Не знам защо някои хора си мислят, че Делова е някакъв топ играч?!
Можело е да направят клаузата и 2 млн., но реално стойността му е не повече от 1,2-1,3 млн. и няма кой да даде повече.
От друга страна един нов договор с увеличена клауза е свързан и с увеличение на месечното възнаграждение. Т.е. тук има някаква друга сметка, която може да се направи, защото за близо година това увеличение на месечното възнаграждение също се калкулира.
Изобщо не съм убеден, че Делова трябва да остане в клуба след циганиите, които направи заедно с агента му.
Интересно Пощенският гълъб само с имейли ли комуникира с боса???
Общо взето, ако това е истина, явно и на боса му е през оная работа за случващото се в ЦСКА.
Общо взето рибата се вмирисва откъм главата. При това положение и като няма адекватна реакция скоро можем да почнем да се молим стадиона да стане по-бързо, след което властта по някакъв начин да премине в нечии други ръце.
Само че кой ще плати сметката накрая? То толкова наливане на кинти и накрая да си тръгнеш ей така без да взимаш нищо.....?!?!?????¿¿¿....
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
Прочетох тирадата на Фичката и се хванах за главата, тежка селяния. А тук някой обясняваше как при Папазки всичко щяло да е професионално и стегнато. След прочетеното аз вече съм фен на директора, когото всички тук хулите. Самият факт, че е разкарал Фичката, е за уважение.
Също така стана ясно кой е удължил договора на Вион, а според мен, без да се казва и на Турицката. Ами, тези хора аз не бих ги пуснал дори на стадиона. Това са тежки вредители. То и при Гришата беше тежка селяния, но Фичката кърти.
Също така стана ясно кой е удължил договора на Вион, а според мен, без да се казва и на Турицката. Ами, тези хора аз не бих ги пуснал дори на стадиона. Това са тежки вредители. То и при Гришата беше тежка селяния, но Фичката кърти.
Do Something Different!
-
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
CSKA 78 написа:Да бяха само "звездите", но и черноработниците като Вион май не са съгласни с треньора ни! :shock: :)
Верно си е черноработник, загубихме поне 15 мача заради него.
Do Something Different!
- MASTER_COOL
- Контакти:
DoSomethingDifferent написа:Прочетох тирадата на Фичката и се хванах за главата, тежка селяния. А тук някой обясняваше как при Папазки всичко щяло да е професионално и стегнато. След прочетеното аз вече съм фен на директора, когото всички тук хулите. Самият факт, че е разкарал Фичката, е за уважение.
Директора също е трагичен, НО Фичо наистина чупи глупомера.
Тежка, много тежка простотия !
Прилича на ощипан, да не казвам какъв или на зарязан от любовта на живота му, но никога тя не е знаела че има връзка с него..... :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Общо взето рибата се вмирисва откъм главата. При това положение и като няма адекватна реакция скоро можем да почнем да се молим стадиона да стане по-бързо, след което властта по някакъв начин да премине в нечии други ръце.
Само че кой ще плати сметката накрая? То толкова наливане на кинти и накрая да си тръгнеш ей така без да взимаш нищо.....?!?!?????¿¿¿....
Същото си го мисля от две седмици ;)
Но нещо уравнението накрая и на мен не ми излиза. Много бяга математиката ИЛИ пък всичко си е точно.
Да сме живи и здрави и ще разберем.
DoSomethingDifferent написа:Прочетох тирадата на Фичката и се хванах за главата, тежка селяния. А тук някой обясняваше как при Папазки всичко щяло да е професионално и стегнато. След прочетеното аз вече съм фен на директора, когото всички тук хулите. Самият факт, че е разкарал Фичката, е за уважение.
Има някои случаи, в които и двете страни на даден спор не са прави. Този е точно такъв. И двамата не стават, по различен начин един от друг, но не стават.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Вече е с главобол ! :oops: :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
Столчетата са три !
Златков или Томанов ? :lol:
Залагайте
Златков или Томанов ? :lol:
Залагайте
Залагам че Златков няма да бъде на пресконференцията. Ще ми е интересно журналисти,блогъри,влогъри и инфлуенсъри които иначе са много отворени, дали ще задават въпроси тип "Право куме в очи" или пак ще мълчат и ще се правят на ощипани. Важните въпроси са за селекцията и забавената чистка на "мръсната" дузина: Бусато,Турицов,Вион,Пинто,Кордоба,Локило,Исека,Тасев,Санянг,Илиев. Друг въпрос: Кой е привлякъл Сегер и по какви критерии? Кой е удължил договора на Скаршем?