Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 12 авг 2025 13:38

Не знам каква е тая нова версия. По принцип през сайта на гонг. Ама аз влизам като тръгна да пиша на някой, то ми предлагад а се логна, аз се логвам и се връщам в основната страница. Сигурно има и по лесен начин, ама нонстоп ме разлогва, а ме мързи всеки път да отварям гонг.

Ноооо, при теб може модератор да ти отмъщава, след като ни налъга вчера всичките :)))
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 12 авг 2025 13:40

soilwork написа:Как се влиза във форума при новата версия?

просто си въвеждаш в браузъра

forum.gong.bg
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 12 авг 2025 13:42

ivo55 написа:Ноооо, при теб може модератор да ти отмъщава, след като ни налъга вчера всичките :)))

Що да ни е излъгал :lol: Почти позна
Ако довечера пишат и за Морган - пак ще си спечели питиетата :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 12 авг 2025 13:43

soilwork написа:Херо/Стойчо спортен директор. Мъри -треньор е оптималният вариант ако си решил да правиш нещо голямо с ЦСКА и имаш милионите за инвестиране

Да добавим и Наско Сираков за пълна картинка :lol:

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 12 авг 2025 13:46

MASTER_COOL написа:Ред Нек
Научил съм се да оценявам хората по делата им, а не по думите.
Бойко Величков е проявявал определени качества като анализатор, но като директор предполагам ще демонстрира съвсем други !
Разбирам, че критиката ти е насочена към "Фондацията". И аз имам съмнения за тяхната подготовка за ръководене на Футболен клуб и с течение на времето се разбра, че засега основният им метод на управление е "проба-грешка", предполагам защото нямат никакъв опит преди това с управление на спортен клуб, в частност футболен и още по-специфичен такъв - ЦСКА, където напрежението е най-голямо.

В момента принципно управлението на ЦСКА прилича на електрическата крушка на Едисън....
Той не се е провалил, а е открил 2500 начина по които не може да я създаде....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 12 авг 2025 13:51

ivo55 написа:Не знам каква е тая нова версия. По принцип през сайта на гонг. Ама аз влизам като тръгна да пиша на някой, то ми предлагад а се логна, аз се логвам и се връщам в основната страница. Сигурно има и по лесен начин, ама нонстоп ме разлогва, а ме мързи всеки път да отварям гонг.

Ноооо, при теб може модератор да ти отмъщава, след като ни налъга вчера всичките :)))

:lol: :lol: :lol:

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 12 авг 2025 13:57

soilwork написа:Как се влиза във форума при новата версия?

Влизам си в профила, после в търсачката пиша Форум , след това гледаш къде пише Бг футбол/футбол свят ,баскетбол и най накрая пише форум

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 авг 2025 14:03

ivo55 написа:Не знам каква е тая нова версия. По принцип през сайта на гонг. Ама аз влизам като тръгна да пиша на някой, то ми предлагад а се логна, аз се логвам и се връщам в основната страница. Сигурно има и по лесен начин, ама нонстоп ме разлогва, а ме мързи всеки път да отварям гонг.

Нова версия на сайта, ново оформление, нови секции....не виждам никъде форум на началната страница

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2025 14:03

Red_Neck написа:Напротив, чета внимателно и ден след ден се изумявам от прочетеното.

Ето, ти говориш за "млади и талантливи" хора, но БВ е набор 74 и единственият му познат (на мен) талант е да говори гладко и добре. :)))
Очакваш от него "твърда ръка", но хората които го познават казват, че е по-младата версия на Пламен Марков.
Аз лично нямам нищо против БВ. Даже напротив - харесвам го като типаж с когото бих пил бира и говорил за футбол.
Аз се изумявам от решението на човекът, който ръководи клуба, да заложи на телевизионен анализатор да му решава ОГРОМНИТЕ проблеми в клуба.
С 2 думи, назначението на БВ по никакъв начин не кореспондира с бюджета, афишираните цели и най-вече с моментното състояние на ЦСКА, защото клубът се нуждае от доказан специалист, а не от чирак, който на 51 тепърва ще му се дава шанс да се учи .....

Наскоро някой даде хубав пример за Лудогорец.
Ти знаеше ли, че Ангел Петричев е кадър на Дарик радио???

След като не стана с човек, работил в ПСЖ и Спортинг?......

След като единственият подходящ наоколо изглеждаше Стойчо Младенов, но той първо е вече на години и второ в дългосрочен план не съм много сигурен, че е най-добрият вариант.

Слушах БВ снощи до късно в един подкаст. И аз принципно не отхвърлям и твоето мнение, но нека не го подценяваме чак толкова и след като е назначен вече- Нека му дадем и шанс!

Това, че един човек е скромен и възпитан и не се бие по гърдите колко е велик не го прави автоматично Некадърник.

В неговата школа, която е създадена през 2012 г. и функционира до момента той каза, че на моменти са работили близо 12 треньори, като всеки отговаря и за различни дейности. На практика той е отговарял за тях и за всичко в школата, като собственик.

Като погледнем вариантите за СД в родната джунгла и пред варианта пак да вземем чужденец, който да го чакаме да влиза в бг действителността или възможността да е просто наемник, който да си пълни джобчетата, БВ не изглежда чак толкова нелогичен избор.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 авг 2025 14:07

MASTER_COOL написа:
ivo55 написа:Ноооо, при теб може модератор да ти отмъщава, след като ни налъга вчера всичките :)))

Що да ни е излъгал :lol: Почти позна
Ако довечера пишат и за Морган - пак ще си спечели питиетата :mrgreen:
Казах ви още в неделя вечер 8-) бекче и бразилче(мислех че тоя Жордао е бразилец) позабавят се нещата предвид процесите в клуба. Трябва да има и крило до краят на седмицата

Върни се в “ЦСКА”