Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Е, това си е удар- това треньор на Локо Мездра и Ботев Враца, това спортен директор на Локо София един сезон и Пирин Благоевград... един сезон- това е сериозно CV, което крещи "спортен директор на европейски отбор" :roll:
- MASTER_COOL
- Контакти:
soilwork написа:Бойко Величков е новият ни спортен директор
Дано не употребят и него!
Вече изразих подкрепа за него, така че съм доволен
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Кредит на доверие до зимата. Да видим.
Синята Златка обаче си остава изключително страхлива кучка, която провали целия сезон 2025-2026.
Кучка и интригантка.
Синята Златка обаче си остава изключително страхлива кучка, която провали целия сезон 2025-2026.
Кучка и интригантка.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Кредит на доверие до зимата. Да видим.
Кучка и интригантка.
И самоподкрепяща се некадърница.
Поне има дар слово :) Да очакваме напоителни пресконференции след мачовете. Да видим и евентуалните трансфери които ще минават през негоMASTER_COOL написа:soilwork написа:Бойко Величков е новият ни спортен директор
Дано не употребят и него!
Вече изразих подкрепа за него, така че съм доволен
Добре дошъл е Бойко Величков.
Ако иска да бъде успешен веднага да извади от отбора Кордоба, Турицов, Пинто, Илиан Илиев, Вион, Локило, Исека и Тасев. Да нареди Сегер да влиза само като резерва, докато не покаже за какво е взет (т.е. завинаги).
На техните места да играят юноши, така поне някий може да стане футболист. Резултатите ще са съща трагедия.
И така да се продължава до момента, в който на всяка от техните позиции имаме нови попълнения.
Трябва да се действа радикално, винаги сме се изправяли, когато сме действали така. А по-паднали отсега не сме били никога.
Също много бързо да се действа с привличането на нови футболисти.
Пожелавам му успех от все сърце! И да има нов изпълнителен директор за шеф до дни!
Ако иска да бъде успешен веднага да извади от отбора Кордоба, Турицов, Пинто, Илиан Илиев, Вион, Локило, Исека и Тасев. Да нареди Сегер да влиза само като резерва, докато не покаже за какво е взет (т.е. завинаги).
На техните места да играят юноши, така поне някий може да стане футболист. Резултатите ще са съща трагедия.
И така да се продължава до момента, в който на всяка от техните позиции имаме нови попълнения.
Трябва да се действа радикално, винаги сме се изправяли, когато сме действали така. А по-паднали отсега не сме били никога.
Също много бързо да се действа с привличането на нови футболисти.
Пожелавам му успех от все сърце! И да има нов изпълнителен директор за шеф до дни!
-
- Контакти:
Новият спортен директор ще назначи ли треньор по свой избор или ще се придържа към подкрепящята декларация от вчера за Керкез ?
Еее то това си е идеалното бушонче .....,.
Добър, възпитан, интелигентен и усложлив.
Като му каже Златков нещо или някой друг по-нагоре веднага ще им услужи.Няма да има мрънкане, фасони......, изпълнения за пред медиите и т.н. Всичко ще бъде деликатно премълчано.
Това е поредното нереалистично назначение в ЦСКА.
Подобно на Нога, за който се създаде една бутафорна мечта-илюзия, че видиш ли ще ставаме европейски клуб.
Сега ни слагат един сладкодумен човечец, продукт на ЦСКА, който редовно обясняваше в студиото на Диема колко обича ЦСКА и даваше акъли как ЦСКА трябва да функционира и да бъде структуриран, за да бъде успешен клуб.
Ама то акъли и аз мога да давам.
Визитката му е впечатляваща наистина.
Да заместиш Пауло Нога с БВ :) Изкарал цяла една година като СД на Пирин, че и треньор е бил някога си на Ботев Враца... Бре......!!!
Как ви звучи???
Сега ако махнат и Керкез .........
Мисля да си пусна един дълъг отпуск от всичко случващо се в ЦСКА........
Има ли Вариант да греша????????
Как мислите ?
Добър, възпитан, интелигентен и усложлив.
Като му каже Златков нещо или някой друг по-нагоре веднага ще им услужи.Няма да има мрънкане, фасони......, изпълнения за пред медиите и т.н. Всичко ще бъде деликатно премълчано.
Това е поредното нереалистично назначение в ЦСКА.
Подобно на Нога, за който се създаде една бутафорна мечта-илюзия, че видиш ли ще ставаме европейски клуб.
Сега ни слагат един сладкодумен човечец, продукт на ЦСКА, който редовно обясняваше в студиото на Диема колко обича ЦСКА и даваше акъли как ЦСКА трябва да функционира и да бъде структуриран, за да бъде успешен клуб.
Ама то акъли и аз мога да давам.
Визитката му е впечатляваща наистина.
Да заместиш Пауло Нога с БВ :) Изкарал цяла една година като СД на Пирин, че и треньор е бил някога си на Ботев Враца... Бре......!!!
Как ви звучи???
Сега ако махнат и Керкез .........
Мисля да си пусна един дълъг отпуск от всичко случващо се в ЦСКА........
Има ли Вариант да греша????????
Как мислите ?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Стой си във форума, какви отпуски те гонят :) За Бойко Величков освен работата му като коментатор в Диема не знам нищо.Май че преподава в НСА.... Не е постигнал някакви успехи като треньор или директор. Може пък да му потръгне. То кой ли не се изреди в последните години
Мисля, че има и някаква футболна академия, но може да греша.
Гьок8 Хаджиевски макар и на 70 годишна възраст ще сложи Керкез в малкия си джоб.
Гьок8 Хаджиевски макар и на 70 годишна възраст ще сложи Керкез в малкия си джоб.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.