4 Кръг/ЦСКА - Черно Море /09.08.2025/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 4 Кръг/ЦСКА - Черно Море /09.08.2025/ 19:00 ч.
Данко, Керкез говори това, което искате да чуете феновете и да ви гали егото.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
danko_sot написа:Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Тоя Кордоба днес за кво беше на трибуните, някой знае ли???
Исека казаха, че тренирал вече.
Предполагам, че ще получат и те последен шанс и да видим колко струват.
Тасев и Локило за мен са почти сигурни пътници в момента, в който дойде нов на тяхната позиция.
Същото се отнася и за Пинто.
Бютучи сигурно ще се опитат да разтрогнат по негова вина, но при него трябва да се бара много внимателно. И пак кой идиот го докара, след като не бе играл половин година и са знаели какви проблеми е създавал на турския си клуб и как ги е осъдил???!!
За Вион не знам кво да кажа... Квото и да стане този играч си е спечелил моето уважение!
Ето нещата се изясняват! Но трябваше да минем и през това, за да ги видим някои неща и осъзнаем.
Апелирам да се даде шанс на Керкез!!! Нека получи левия бек, крилото и вътрешния халф и тогава да го съдим.
Айде няма нужда да се убеждаваме дали Кордоба и Исека стават или не. Колко още трябва да те убеждават? Мен са ме убедили много отдавна.
Принципен е въпросът! При нов треньор всички футболисти трябва да получат шанс.
Е ако нямат желание да получат такъв и да играят в ЦСКА, тогава е друг въпрос.
Кордоба да получи шанс преди Теодор Иванов? Принципни въпроси няма. Нито има въпросителни дали тези футболисти имат място в ЦСКА или не. Гледахме този филм с шанса за Купър. Гледаме го и в момента с шанса за Турицов.
Dust написа:Данко, Керкез говори това, което искате да чуете феновете и да ви гали егото.
Аз имам глава на раменете и мога да преценя кой какво говори и за какво го говори!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Тоя отбор с тези футболисти, с този треньор и с това физическо,ментално и тактическо състояние няма бъдеще. Трябваше лятото тотална чистка, нова селекция и започване на чисто. Спортният директор се оказа менте,който грам си няма понятие от селекция и мъжки футбол. Самият факт че е избрал Керкез от 45 други кандидати говори достатъчно. Те и хората в Португалия се изненадали като разбрали че е станал спортен директор в България. Той човека се оказало че работил досега само в детския и юношеският футбол, комуникация с родителите, учебни планове и съчетаване на уроците с училище, лекции по университети и училища на безмислени теми от рода на "Как да бъда добър ученик и добър футболист". Тоя сезон приключи още предният кръг,дано успеем да останем в групата с паник селекцията която искат или не искат ще направят. На Керкеза извиненията му ще важат още два кръга. Не бием ли някой измежду Арда и 1948 си заминава
Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Тоя Кордоба днес за кво беше на трибуните, някой знае ли???
Тасев и Локило за мен са почти сигурни пътници в момента, в който дойде нов на тяхната позиция.
Бютучи сигурно ще се опитат да разтрогнат по негова вина, но при него трябва да се бара много внимателно. И пак кой идиот го докара, след като не бе играл половин година и са знаели какви проблеми е създавал на турския си клуб и как ги е осъдил???!!
За Вион не знам кво да кажа... Квото и да стане този играч си е спечелил моето уважение!
Ето нещата се изясняват! Но трябваше да минем и през това, за да ги видим някои неща и осъзнаем.
Апелирам да се даде шанс на Керкез!!! Нека получи левия бек, крилото и вътрешния халф и тогава да го съдим.
Айде няма нужда да се убеждаваме дали Кордоба и Исека стават или не. Колко още трябва да те убеждават? Мен са ме убедили много отдавна.
Кордоба да получи шанс преди Теодор Иванов? Принципни въпроси няма. Нито има въпросителни дали тези футболисти имат място в ЦСКА или не. Гледахме този филм с шанса за Купър. Гледаме го и в момента с шанса за Турицов.
Зависи дали си принципен човек.
Братко, за тези двамата са дадени над 4 млн. лева!!!
Какво искаш да ми кажеш, че трябва да разтрогнем по взаимно съгласие и да им дадем още по милион ли, без дори да сме им дали последен шанс?
Иди и го кажи това на собственика, дето е платил за тях!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Тоя Кордоба днес за кво беше на трибуните, някой знае ли???
Зависи дали си принципен човек.
Братко, за тези двамата са дадени над 4 млн. лева!!!
Какво искаш да ми кажеш, че трябва да разтрогнем по взаимно съгласие и да им дадем още по милион ли, без дори да сме им дали последен шанс?
Иди и го кажи това на собственика, дето е платил за тях!!!
Принципен съм, много съм принципен дори.
Когато съм дал 1.2 милиона евро за нападател и не е вкарал нито веднъж в първенството за цял сезон си взимаме довиждане още преди да е започнал новият.
Още чакам един пример, в който сме давали шанс на някого по същата причина и той се е отблагодарил с добри игри и сме си върнали парите от инвестицията.
Разтрогване по взаимно съгласие би ни спестило едни бъдещи пари, които ще му дадем, ако го държим при нас.
Ти мислиш, че някой ще ни плати пари за Исека ли? Или за Кордоба?
Тоя дървар Сегер който го е взел и този който е удължил договора на другото скандинавско дърво Скаршем да си подават оставките. Вион и Локило показвали средни пръсти на публиката в тунела,щото ги освирквали. Пълна анархия в клуба и в съблекалнята. 80% процента от футболистите знаят че са на изхода ,заедно с треньора и чакаме тия умрелите да бият
Отборът е много зле. Играе нещо, което не прилича кой знае колко на футбол, при това няма признаци, които да подскажат, че скоро нещата в ЦСКА ще тръгнат към по-добро. В резултат напълно логично възникна сериозно напрежение между футболистите и спортно-техническото ръководство от една страна и привържаениците от друга.
За да се успокоят нещата и намали напрежението, може би е редно феновете на ЦСКА да ограничат максимално своето присъствие на мачовете на отбора, докато той не започне да играе що годе футбол.
За да се успокоят нещата и намали напрежението, може би е редно феновете на ЦСКА да ограничат максимално своето присъствие на мачовете на отбора, докато той не започне да играе що годе футбол.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
А ми последния да направи карта къде е стадиона. За да може внуците ни да го открият след десетилетия, следвайки картата.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Какво сте се огледали на Керкез, вие слепи ли сте бе хора?
Този мач показа че 80% от футболистите ни са тотал щета.
Постоянно слушам как дори с тези, трябвало да бием, ми НЕ, не са и капка по-класни от повечето полу-аматьори в първенството ни.
Вие видяхте ли какви пасове си раздаваха!
Видяхте ли че освен Ето'о друг дори не се опитва да се надиграва човек на човек!
Дори при лесните пасове първо спират топката и после подават, вместо да играят с едно!
Няма тактика, която да им помогне на тези, просто няма как да я изпълнят, няма как да е ефективна когато действат толкова бавно и некадърно.
Този мач показа че 80% от футболистите ни са тотал щета.
Постоянно слушам как дори с тези, трябвало да бием, ми НЕ, не са и капка по-класни от повечето полу-аматьори в първенството ни.
Вие видяхте ли какви пасове си раздаваха!
Видяхте ли че освен Ето'о друг дори не се опитва да се надиграва човек на човек!
Дори при лесните пасове първо спират топката и после подават, вместо да играят с едно!
Няма тактика, която да им помогне на тези, просто няма как да я изпълнят, няма как да е ефективна когато действат толкова бавно и некадърно.