MASTER_COOL написа:Ивчо , ако не беше стадиона - Да сме ги пребили с камъни "Папазки и Сие" - това е истината.
Срамен ЦСКА на футболния терен. Абсолютна агония.
Мастър, никога не си бил по-прав!!!!!
Момчета, недейте забравяйте Какво ни се Обеща!!!!!
ЦСКА ще бъде европейски клуб!!! С европейска структура и начин на управление!!! Това са думи на Златков!!!
Пауло Нога нали затова му бяха презентациите да покаже как ще се развием структурно и как клубът ще функционира след няколко години.
Тва че взехме Годой, Модой, после някой друг, може и оня бек от Лозана.... Мен тва не че не ме интересува, ама Аз тоя филм съм го гледал и не се впечатлявам толкова.
Това са блюда за наивните овце....
Големият въпрос е свързан със Структурата на клуба и Организацията в спортно-технически план на всяко едно равнище- от ДЮШ до Първия, Втория и Третия отбор. Клубът да бъде така организиран, че всеки един служител да си знае мястото и да работи като добре смазана машина. И най-вече в спортно-технически план да се знае кой какво прави и какви отговорности има. Ще има ли истински СД или ще има Директор на водопад и клубът ще си функционира както по Ганчово време с тази разлика, че ще се изливат едни огромни суми в канализацията??????
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]