Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот mistreated » 08 авг 2025 16:48

ivo55 написа:А ма това, че не се кефя на това в момента, не значи че ще почвам да харесвам 8-те пропиляни години от ниския лъжец. Егати и логиката ...

Не съм видял обаче да тръгнеш да плюеш по новите управници. "Славизацията" ли те е обзела (ако трябва да използвам твоите думи)? Дадох ти достатъчно аргументи, че са абсолютно некадърни - не съм видял да си ме оборил с нещо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2025 17:21

MASTER_COOL написа:Ивчо , ако не беше стадиона - Да сме ги пребили с камъни "Папазки и Сие" - това е истината.
Срамен ЦСКА на футболния терен. Абсолютна агония.

Мастър, никога не си бил по-прав!!!!!

Момчета, недейте забравяйте Какво ни се Обеща!!!!!

ЦСКА ще бъде европейски клуб!!! С европейска структура и начин на управление!!! Това са думи на Златков!!!

Пауло Нога нали затова му бяха презентациите да покаже как ще се развием структурно и как клубът ще функционира след няколко години.

Тва че взехме Годой, Модой, после някой друг, може и оня бек от Лозана.... Мен тва не че не ме интересува, ама Аз тоя филм съм го гледал и не се впечатлявам толкова.

Това са блюда за наивните овце....

Големият въпрос е свързан със Структурата на клуба и Организацията в спортно-технически план на всяко едно равнище- от ДЮШ до Първия, Втория и Третия отбор. Клубът да бъде така организиран, че всеки един служител да си знае мястото и да работи като добре смазана машина. И най-вече в спортно-технически план да се знае кой какво прави и какви отговорности има. Ще има ли истински СД или ще има Директор на водопад и клубът ще си функционира както по Ганчово време с тази разлика, че ще се изливат едни огромни суми в канализацията??????
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2025 17:24

mistreated написа:
ivo55 написа:А ма това, че не се кефя на това в момента, не значи че ще почвам да харесвам 8-те пропиляни години от ниския лъжец. Егати и логиката ...

Не съм видял обаче да тръгнеш да плюеш по новите управници. "Славизацията" ли те е обзела (ако трябва да използвам твоите думи)? Дадох ти достатъчно аргументи, че са абсолютно некадърни - не съм видял да си ме оборил с нещо.

Ако се появяваше по често от веднъж седмично и четеше, нямаше да ми искаш обяснение.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 авг 2025 17:33

Не само, че са ни се опънали нервите до краен предел - но и вече има обединение в червената общност - че по този начин няма да го бъде. Т.е при още една, две издънки - напрежението ще ескалира !

И Данко отново е прав за Годой ! Този трансфер е хаотичен и представлява хапче "валидол" за червената общност в опит да се прикрие една некадърност или по-зле една голяма измама :idea:

Убеден съм, че ако бяхме стартирали с 3 победи - такъв трансфер нямаше да има ! Подписвам се под тези думи !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 авг 2025 17:49

https://blitz.bg/sport/cska/lyubopitno-v-blic-shefovete-na-cska-pokaniha-izvesten-balgarin-i-chuzhdenec-v-ofisite-si_571349.html

Моят фаворит :)
Но според мен свободни съчинения ! :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 08 авг 2025 18:50

Бойко Величков е същия като Нога, на приказки го докарва.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2025 18:56

Не бих казал, че трансферът на Годой е хаотичен. На нас ни трябваше футболист, с който Питас да може да играе и оттам да се повиши и неговата успеваемост. Според мен такава раздвижена 9-ка е по-добре за Питас, ако беше типичен таран, който да се задържа повече време в наказателното поле кипъреца трябваше да играе на фланга, а ако там не стане можеше дори да седне на пейката.

Въпросът е, че ние пак сме супер непоследователни.

Идва Томаш и казва аз ще играя някво си мое тики-така с повече владеене и контрол на топката. Съответно и селекцията е насочена към такива играчи повече.
След това идва Керкез и казва: " Аз пък ще си играя по-директен футбол с типични крила". Айде пак нови играчи за новия стил.

Филипов не го коментирам. Той е в Топ 3 на най-некадърните директори в ЦСКА Ever. Оня Славов- пълен ташак. Нога- ???? Томанов и той мълчи като риба.

Идеята ми е, че няма никаква последователност. Единият треньор играе с един стил, следващият съвсем друг и т.н.

Единият СД има пълна власт почти за трансфери и т.н., другият- никакви правомощия.

Сега в момента няма СД, но трансферите си вървят. Кой ги движи, можем само да гадаем.

Трябва да се назначи СД в клуба за минимум 5 години и ако има сменени треньори в този период те трябва да със сходна философия и стил на игра. А футболистите, които се взимат да са подходящи за този стил и да са одобрени от СД.

Когато се махне някой ден този СД се взима такъв, който да може да продължи по същата линия. Това нещо се нарича приемственост.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2025 19:02

Бойко Величков за пресаташе ще свърши работа.

Наистина много е сладкодумен като го поканят в Диема.

Да коментираш е едно, а да управляваш, да контролираш, да носиш огромна тежест и да взимаш тежки решения съвсем друго.

И аз не мисля, че БВ може да се справи.

Гледайте подкаста с Кичуков. Каза, че и Фичо и Нога са били много добри и меки с футболистите, едва ли не не са смеели да им се скарат.

Тука трябва някой тип Стойчо, да ги строява, да имат респект и уважение. Като го видят да влиза в съблекалнята да стават прави и да козируват :)

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 08 авг 2025 20:12

MASTER_COOL написа:
Aronaks написа:Сега последно, вярно ли е, че говедото Златьо бил назначен с подривна мисия, понеже Домуса се уплашил от вашите пари :) Иначе Морето си ги биете по навик, той Илиянчо няма да спъва синчето.

Разсмя ме ! :lol:
По-скоро познавача е Манолов. И тази година без Европа ! Честит стадион :)

И Манолов знаеше,че съдията няма да свири 20 секунди по-рано на баража?

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 08 авг 2025 21:13

MASTER_COOL написа:Не само, че са ни се опънали нервите до краен предел - но и вече има обединение в червената общност - че по този начин няма да го бъде. Т.е при още една, две издънки - напрежението ще ескалира !

И Данко отново е прав за Годой ! Този трансфер е хаотичен и представлява хапче "валидол" за червената общност в опит да се прикрие една некадърност или по-зле една голяма измама :idea:

Убеден съм, че ако бяхме стартирали с 3 победи - такъв трансфер нямаше да има ! Подписвам се под тези думи !

Още един подпис под думите ти, че при 3 победи на старта Годой нямаше да го вземем.

Махането на Купър, това на Нога, гоненето на Бютучи, трансферът на Годой, както и преговорите за Морган и тези за допълнителни трансфери са опити за замазване на очите от един човек, който иска да си запази работата, а не си я свърши навреме, което беше повече от нужно да бъде направено.

За Годой говори доататъчно, че взе номера си от Исека. Ако имаше идея отначало да вземем Годой или друг централен нападател, то номер 9 никога нямаше да бъде даден на Исека първоначално.

Върни се в “ЦСКА”