Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 05 авг 2025 12:00

Тончи Кукоч :

Ръководството от години допуска играчи, които не могат да играят футбол на сериозно ниво, да играят в ЦСКА. Играчите, които идват в клуба, трябва да знаят къде идват да играят, преди да подпишат договора, защото ЦСКА носи отговорност, характер и умира до последната секунда за победа, само качеството не е достатъчно, 90 процента от играчите, които дойдоха в ЦСКА през последните няколко години, не можаха да издържат на напрежението, което клубът оказва. Не можеш да постигнеш успех в дългосрочен план с третокласни играчи. ЦСКА НЕ Е ЗА НАС, ВСИЧКИ СМЕ В СЛУЖБА НА КЛУБА.
САМО ЦСКА.

Ако имахме трима, четирима с такъв характер щяхме да сме ОТБОР
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 05 авг 2025 12:01

ivo55 написа:Опитвам се да го възприема от хубавата му страна. Така поне става очеизбождащо, че без котарак (не визирам конкретен) в двора, мишките танцуват и безчинстват.

Нужен е рестарт и възстановяване на червеното ДНК - кеф им Младенов, кеф им Бербатов, кеф им Гочето, кеф им Велизар, кеф им Радуканов.

С договор до края на сезона. Да мине, да рине, да не слязат една година от Белмекен. Никакви чужбина, никакви хотели, тичане до припадък. Посред лято да ринат сняг по върховете.

Аз бих бил най- щастлив ако някак успеят да докарат Стилиян, може да няма опит но е повече мъж от повечето спрягани.
Има опит на топ ниво и огромно уважение и като човек и като футболист.
Към него бих проявил търпение дори резултати да са зле, без капка съмнение.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 05 авг 2025 12:17

Мисля че и от агитката вероятно ще се намесят по твърдо, защото говедото продължава да се крие и да си играе на бушони и отклоняване на вниманието. Не стига че е вреден интригант мислещ само за себе си, а ми е и отвратително страхлив. Все някой трябва да го изкара от там където се крие, да го нашамари и да го изхвърли от храма.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 авг 2025 12:41

И аз бях за Стилян преди, но той се дискредитира с това, че ни препоръча Купър. Освен това той го раздава непукист, живущ в Англия, и май му е през оная работа за нас, а камо ли да влезе в огъня в такъв момент.

За момента не виждам по-подходящ от Стойчо спрямо ситуацията, в която се намира клубът.

Дано да може да мели брашно с Томанов.

Ако се запази конфигурацията след време един екип от Стойчо- СД, Томанов- главен скаут и Тунчев- старши треньор ми се вижда добър вариант.

Говоря за следващия сезон, въпреки че и Душан не е лош треньор. Но в тази ситуация ще му е много трудно и на него.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 авг 2025 12:55

danko_sot написа:И аз бях за Стилян преди, но той се дискредитира с това, че ни препоръча Купър. Освен това той го раздава непукист, живущ в Англия, и май му е през оная работа за нас, а камо ли да влезе в огъня в такъв момент.

За момента не виждам по-подходящ от Стойчо спрямо ситуацията, в която се намира клубът.

Дано да може да мели брашно с Томанов.

Ако се запази конфигурацията след време един екип от Стойчо- СД, Томанов- главен скаут и Тунчев- старши треньор ми се вижда добър вариант.

Говоря за следващия сезон, въпреки че и Душан не е лош треньор. Но в тази ситуация ще му е много трудно и на него.
Бяха на нож двамата, сдобриха се. Едва ли ще работят заедно. Според мен трусовете в клуба тепърва предстоят, следва много тежка серия с Черно море,Арда, 1948. Керкеза за мен е пътник, както и Томанов и Златков. Ако не бием Морето, което е много вероятно нищо чудно да има пак лека атлетика след мача

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 авг 2025 14:00

На мястото на собствениците бих се поинтересувал кой е докарал футболисти със спорни качества в ЦСКА и защо.

Не може в ЦСКА да играят футболисти, чиито възможности са преценявани от няколко минутни клипчета в Интернет. Скаутите трябва да ги изучават с месеци да са установили всяко тяхно качество - позитивно и негативно. Освен чисто футболните им възможности е нужно да се знае дали са трудолюбиви, дали се раздават на терена, дали са скандалджии, интриганти. Скаутите трябва да изучат добре кариерата на кандидатите - колко време се задържат в клубовете, по какви причини са прекратили договорите и така нататък. Това е къртовски труд, без който не може.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 авг 2025 14:18

Аз харесвам повече профил Тончи Кукоч или тоя Пастор. Харесвам тип "пердета" , дори с цената на това да са скандалджии.
Такъв тип футболисти успяват да заредят и останалите с енергията си.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 авг 2025 14:44

MASTER_COOL написа:Аз харесвам повече профил Тончи Кукоч или тоя Пастор. Харесвам тип "пердета" , дори с цената на това да са скандалджии.
Такъв тип футболисти успяват да заредят и останалите с енергията си.
Тоя Пастора го нарочиха че е скандалджия и пияница. Гледам че е изиграл 31 мача за Фарензе миналият сезон.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 авг 2025 14:47

А харесват ли ти такива бледолики като Скаршем и Сегер :oops:
Тези имам чувството, че ако им ..... жените пред очите - ще се притеснят и ще излезнат от стаята :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 авг 2025 15:33

MASTER_COOL написа:А харесват ли ти такива бледолики като Скаршем и Сегер :oops:
Тези имам чувството, че ако им ..... жените пред очите - ще се притеснят и ще излезнат от стаята :lol:
Не. Не знам по каква причина сме се насочили към скандинавският пазар в последните години. Не знам защо продължиха договора на Скаршем като е очевидно ,че втора година няма никакво позитивно влияние върху играта и е лимитиран футболист. За Сегер казах още миналата седмица че е грешка и който го е гледал и привлякъл трябва да си подаде оставката.

Върни се в “ЦСКА”