Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 03 авг 2025 10:02

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 авг 2025 12:19

Някаква измама тече в клуба и скоро ще стане ясно според мен. Такова изливане на милиони в бездънна яма има някаква причина. Мъкнат се зверски ментета от изпадащи отбори за стотици хиляди евра, възвръщаемост.....нулева. Кви са тия милионери непукисти, какви заплати се дават на фона на кризата в Европа

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 авг 2025 12:27

И Пастор и Додай ли са ментета според теб?
Виж какво каза фена на ЛОКО ПД в темата за мача.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 авг 2025 12:32

soilwork написа:Някаква измама тече в клуба и скоро ще стане ясно според мен. Такова изливане на милиони в бездънна яма има някаква причина. Мъкнат се зверски ментета от изпадащи отбори за стотици хиляди евра, възвръщаемост.....нулева. Кви са тия милионери непукисти, какви заплати се дават на фона на кризата в Европа

До тук сме дали 1,3 млн. евро за трансфери.
Не виждам драма .

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 авг 2025 12:35

Излязоха коефициентите за следващия мач.
Познайте какви са :) Черно Море не ги броят за живи.
1,68/3,30/5,14

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 03 авг 2025 12:37

soilwork написа:Някаква измама тече в клуба и скоро ще стане ясно според мен. Такова изливане на милиони в бездънна яма има някаква причина. Мъкнат се зверски ментета от изпадащи отбори за стотици хиляди евра, възвръщаемост.....нулева. Кви са тия милионери непукисти, какви заплати се дават на фона на кризата в Европа

Не мисля, че е измама.
Конспирации също не мисля че има. Работя за чуждестранна бетинг компания, интересувал съм се от уинбет и мисля че имам идея защо Папазки взе ЦСКА. Много накратко, има планове да навлезе на европейският пазар, за това ти трябват партньорства. Каква по добра реклама и показване на сериозност пред подобни хора от това да вземеш заспал футболен гранд и да го върнеш на европейската сцена. Може да звучи странно но това е изключително важно и е огромен коз, като се правят сериозни сделки.
Защо сме толкова зле?
Натрупа се поредица от сериозни грешки, които в комбинация оказаха много по сериозно влияние от очакваното.
Според мен най-голямото зло го направи Филипов, в желанието си да направи топ отбор, реши да селектира високо ниво футболисти, които ни отказаха, вместо да бъде последователен и първо да създаде някаква основа от играчи които са наясно със ситуацията и познават първенството.
От там нататък всичко се случва лавинообразно.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 авг 2025 12:41

gihuelo написа:Излязоха коефициентите за следващия мач.
Познайте какви са :) Черно Море не ги броят за живи.
1,68/3,30/5,14
До тук три кръга съм без грешка в прогнозите :) Падаме с 1:2/0:2

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 авг 2025 12:52

Sens85 написа:

Не мисля, че е измама.
Конспирации също не мисля че има. Работя за чуждестранна бетинг компания, интересувал съм се от уинбет и мисля че имам идея защо Папазки взе ЦСКА. Много накратко, има планове да навлезе на европейският пазар, за това ти трябват партньорства. Каква по добра реклама и показване на сериозност пред подобни хора от това да вземеш заспал футболен гранд и да го върнеш на европейската сцена. Може да звучи странно но това е изключително важно и е огромен коз, като се правят сериозни сделки.
Защо сме толкова зле?
Натрупа се поредица от сериозни грешки, които в комбинация оказаха много по сериозно влияние от очакваното.
Според мен най-голямото зло го направи Филипов, в желанието си да направи топ отбор, реши да селектира високо ниво футболисти, които ни отказаха, вместо да бъде последователен и първо да създаде някаква основа от играчи които са наясно със ситуацията и познават първенството.
От там нататък всичко се случва лавинообразно.
Дано си прав

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 авг 2025 13:37

.Организираните защо мълчат???

Програмата в следващите мачове е много тежка. Не съм сигурен, че Керкез ще оцелее след този период....

Проблемът е, че в тази ситуация той не може да направи и отбор. Съблекалнята е раздирана от проблеми и скандали най-вероятно.

От една страна има 6-7 играчи, които са с единия крак извън клуба. Половината са контузени и с огромни заплати, което няма как да не дразни и другите футболисти. Сега в тази ситуация вече ептен пък няма да се напъват.

Има група младоци като Чорбата, Петко, Лапухов, Борносузов и т.н., които са много малки и вероятно си пасуват, но няма лидери и опора около тях, на които да се опрат и вероятно им е много трудно и на тях.

Новите като Додай, Иванов, Сегер, Пастор още не знаят къде се намират, но със сигурност им се отразява и на тях тая съблекалня.

От по-утвърдените Делова и Ето'о със сигурност са силно разколебани. Няма да е никак чудно Делова да направи скоро трансфер само за да се махне от тази атмосфера, а Ето'о вчера в края на мача се видя, че продължава да си прави каквото си иска и не уважава особено мнението на треньора си.

Най-големият проблем е, че няма лидери. Единствен такъв е Бусато.

. Що се отнася до състава има две огромни липси:
1. Няма халф тип- барометър, който да контролира темпо, ритъм на игра и да насочва атаките от по-задна позиция.
2. Няма човек, който да играе зад Питас и до него, когато се наложи, както и да навлиза в наказателното поле, когато кипъреца е извън него.

Тези играчи трябваше да дойдат много по-рано и бяха абсолютен приоритет!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 03 авг 2025 14:20

С цялото ми уважение към Бусато, твърдо съм против той да е капитан.
Първо защото е вратар, лично мнение но капитан трябва да е някой измежду полевите футболисти.
Някак ми е нелогично как вратар ще даде съвет или увереност на полеви играч в труден момент.
Второ, той за толкова години не научи нито български нито английски на прилично ниво. Вчера Турицов му превеждаше преди началото на мача.
Меко казано е несериозно за капитан..

Върни се в “ЦСКА”