3 Кръг/ Локомотив ПД - ЦСКА /02.08.2025/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: 3 Кръг/ Локомотив ПД - ЦСКА /02.08.2025/ 19:00 ч.
След този мач ако не хвърчат оставки няма кога, играчи и ръководство наред , първи трябва да е 68 избор за треньор и после този който го назначи.
Керкенез е по зле от Стипич и Томаш. Да видим докога ще го издържат.
Отборът ви имаше доста добри ситуации за гол. Локо измъкнаха мача на магия. И вие като нас нямате търпение никакво.
Чакам с нетърпение всички оптимисти да се изкажат.
Най-притеснителното е че вече даже не се и ядосвам.
Като изключим всичко останало, Пастор и Додай ми изглеждат обещаващо.
Като изключим всичко останало, Пастор и Додай ми изглеждат обещаващо.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Вълчан написа:Отборът ви имаше доста добри ситуации за гол. Локо измъкнаха мача на магия. И вие като нас нямате търпение никакво.
Евала! Каза ли го на малоумниците тук
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
При контрата за гола на Локото никой от нашите не натисна противника с топката, Лапеня даже не опита да пресече центрирането.
MASTER_COOL написа:Не е започнал мача, а негативизма ви е страхотен. Аз ако съм футболист на отбора и попадна на такива фенчета, няма и да се загичам за вас. Нещо повече ще ви размахам средни пръсти!
Сега ако ги срещнеш тези нещастници да не забравиш да ги целунеш и да им носиш торбите от пазар.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Този отбор има сили само за едно полувреме. Хем през второто половината отбор на Локомотив окапа от преумора.
Нашите футболисти са твърде меки, лесно губят единоборства, нямат идея как да превземат вратата на съперника.
Ситуацията е тежка, спешни мерки са наложителни. Мисля, че този треньор не подхожда на ЦСКА. Не може отборът да има сили и енергия само за едно полувреме. Накрая теньорът изглеждаше безпомощен, безсилен. Сякаш искаше да каже "какво правя тук?".
Нашите футболисти са твърде меки, лесно губят единоборства, нямат идея как да превземат вратата на съперника.
Ситуацията е тежка, спешни мерки са наложителни. Мисля, че този треньор не подхожда на ЦСКА. Не може отборът да има сили и енергия само за едно полувреме. Накрая теньорът изглеждаше безпомощен, безсилен. Сякаш искаше да каже "какво правя тук?".
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Гледам гола. Тоя Пастор прегоря според мен в дебюта си. То си личеше, че е пренавит. Той изпусна Лами при гола. Отделно някакви безсмислени шутове отдалече.
Слушам професорите в студиото, че едва ли не Бусато е виновен за гола, но преди него други сгрешиха много повече. Визирам Лапеня, който не си даде много зор да пресече пасът и Пасторчето.
Слушам професорите в студиото, че едва ли не Бусато е виновен за гола, но преди него други сгрешиха много повече. Визирам Лапеня, който не си даде много зор да пресече пасът и Пасторчето.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]