CSKA_FEN4E написа:The_Miz написа:Керкез е пуснал Турицов, Санянг и Тасев. Сам си копае гроба.
Ако загубим този мач , Керкез на момента да изчезва .
Верно ли
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA_FEN4E написа:The_Miz написа:Керкез е пуснал Турицов, Санянг и Тасев. Сам си копае гроба.
gihuelo написа:
MASTER_COOL написа:CSKA_FEN4E написа:The_Miz написа:Керкез е пуснал Турицов, Санянг и Тасев. Сам си копае гроба.
Верно ли
CSKArforever написа:Хахахахах след Купър капитан, сега Керкеза е решил да пуска и Турицката, Санянг и Тасев пак са титуляри, а Пастора и Додай явно са дошли за резервни футболисти на мега класнине ни стартови играчи. Ненавиждам смяната на треньори, но предпочитам Томаш, Илич, че дори и Маестро пред този шумадийски клоун.
На рожден ден съм и мислех да ги гледам от телефона, но докато Санянг и Тасев са титуляри аз наш мач няма да пусна.
MASTER_COOL написа:Коментирах само изречението, че в 19 ч. ще ти свърши кредита на доверие към треньора.
MASTER_COOL написа:Не е започнал мача, а негативизма ви е страхотен. Аз ако съм футболист на отбора и попадна на такива фенчета, няма и да се загичам за вас. Нещо повече ще ви размахам средни пръсти!
CSKArforever написа:Хахахахах след Купър капитан, сега Керкеза е решил да пуска и Турицката, Санянг и Тасев пак са титуляри, а Пастора и Додай явно са дошли за резервни футболисти на мега класнине ни стартови играчи. Ненавиждам смяната на треньори, но предпочитам Томаш, Илич, че дори и Маестро пред този шумадийски клоун.
На рожден ден съм и мислех да ги гледам от телефона, но докато Санянг и Тасев са титуляри аз наш мач няма да пусна.
Потребители, разглеждащи този форум: PorcoRosso, soilwork и 23 госта