Роберто Карлош и Кафу са ми примери номер 1 за бекове. Много са високи :lol:
Аз съм 190 см, но не съм бърз. По-добре ли е ?
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Роберто Карлош и Кафу са ми примери номер 1 за бекове. Много са високи :lol:
Ако те наболяват и зъбите си идеален за ЦЗ при нас!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Имам оплаквания да :lol:
MASTER_COOL написа:Роберто Карлош и Кафу са ми примери номер 1 за бекове. Много са високи :lol:
В съвсем "малка" грешка си тук! Цитираните от теб са атакуващи бекове! Не го знам спряганият за нас дали има вкус към атаката?! Но ако предпочита да си стои отзад, тогава ще е по-добре да е по-висок!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
В сравнение със господин Сейни и Пинто, тоя Морган ми изглежда като бог на фланга :) много добра левачка, пробива и много добре центрира. Заедно с Пастора на другият фланг ще изглеждаме по съвсем различен начин. Тоя Петров не е лош, преди да напусне авиаторите съм му гледал доста мачове. Играе много добре с глава, висок е 192см, мощен и здрав.Идеален е за статичните положения....ще е добра алтернатива при ротирането на състава. Нищо чудно и да е титуляр. Едно ниво по добър е от Лапеня(лично мнение)
- MASTER_COOL
- Контакти:
И Пастор и Поати имат подчертан вкус да се включват в атака.
- MASTER_COOL
- Контакти:
soilwork написа: Нищо чудно и да е титуляр. Едно ниво по добър е от Лапеня(лично мнение)
Лапеня през пролетта направи много силни мачове. Сега е слаб, защото просто неможе да играе ДХ.
Вентура е много важно да дойде.
Вентура-Ето'О-Скаршем/Сегер би било доста добре.
Значи ни трябват Вентура,Камили и един нападател бързак като Питас и заспиваме :) Джуниър не е никак лош, ако не играе на крилото. Трябва да е халфа,който раздава пасове
Скаршем за мен е идеалната резерва. Сегер е грешка на скаутите, като Исека и Локило. Дано ме опровергае.MASTER_COOL написа:soilwork написа: Нищо чудно и да е титуляр. Едно ниво по добър е от Лапеня(лично мнение)
Лапеня през пролетта направи много силни мачове. Сега е слаб, защото просто неможе да играе ДХ.
Вентура е много важно да дойде.
Вентура-Ето'О-Скаршем/Сегер би било доста добре.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Илиев JR не е никак лош за резерва. Определено ни трябва класен разиграващ халф. Такъв не сме имали от времето на Тиаго