Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот Tony_CSKA » 01 авг 2025 11:48

MASTER_COOL написа:Тони
Препоръчвам ти да изгледаш Боби Борисов.
На 100 % съм съгласен с него.

"За да стане ЦСКА силен, трябва да е първо слаб !"
Прав е за много неща.
Споменава и за Левски, които просто са на различен етап от развитието си. И отново е прав.

Като намеря време ще го изгледам. Без да съм го гледал съм съгласен.

Както помниш аз най-много исках да се разделим с Линдсет и Кареасо без да имаме техни заместници. Зарадвах се, че Фаетон се махна, макар да нямаме никаква алтернатива. Зарадвах се и на заминаването на Купър. Ще се зарадвам, когато кажа чао на Исека, Локило, Бютучи, Турицов, Пинто, Вион, Кордоба, Илиев младши, Тасев и Санянг.

Ако всички изброени по-горе си тръгнат днес ще се радвам. Ще сме по-слаби от вчера, но поне няма да се залъгваме. А докато страдаме в чакане на нови все някой от юношите може да захапе и да е адекватна алтернатива на класни нови футболисти.

Въпросът е, че ние държим отбора в положение твърде слаб прекалено дълго и не изглежда да имаме стратегия как да станем силни, вместо това реагираме със забавени реакции.

Предишният сезон беше достатъчно дълъг да се вземе решение, че на тези футболисти не може да се разчита. Лагерът трябваше да се проведе без тях. Вместо това Купър ни коства 4 точки този сезон, а беше ясно, че няма място в ЦСКА.

Това, което ме ядосва е, че година след година сваляме критериите и ЕКТ става мираж, а това спъва развитието ни като клуб страшно много.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 авг 2025 12:03

Tony_CSKA написа:Предишният сезон беше достатъчно дълъг да се вземе решение, че на тези футболисти не може да се разчита. Лагерът трябваше да се проведе без тях. Вместо това Купър ни коства 4 точки този сезон, а беше ясно, че няма място в ЦСКА.

Това, което ме ядосва е, че година след година сваляме критериите и ЕКТ става мираж, а това спъва развитието ни като клуб страшно много.

Има едно АКО
И то е, ако Томаш не се беше провалил.
Тогава щеше да надгради. Затова и мразя смените на треньорите. Керкез е прав, че му е било нужно време да се убеди сам във всичко.
"По един начин ги виждах играчите отвън, но сега в съблекалнята знам на всеки способностите".
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 01 авг 2025 12:14

Това ляво бекче наистина, ако го вземем, ще е топ трансферът ни до тук, особено на фона на материала с който разполагаме на тази позиция.
Do Something Different!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 01 авг 2025 12:25

MASTER_COOL написа:
Tony_CSKA написа:Предишният сезон беше достатъчно дълъг да се вземе решение, че на тези футболисти не може да се разчита. Лагерът трябваше да се проведе без тях. Вместо това Купър ни коства 4 точки този сезон, а беше ясно, че няма място в ЦСКА.

Има едно АКО
И то е, ако Томаш не се беше провалил.
Тогава щеше да надгради. Затова и мразя смените на треньорите. Керкез е прав, че му е било нужно време да се убеди сам във всичко.
"По един начин ги виждах играчите отвън, но сега в съблекалнята знам на всеки способностите".

Съгласен съм. Томаш прецака нещата като в мача с Арда тръгна да пази резултата така, както тръгна да го пази в дербито. Абсолютна малоумщина и тотален страх.

Обективно погледнато, за да имахме гаранция, че ще се класираме за ЕКТ ни трябваше по-сериозна зимна селекция. Някой обаче стопира този процес, а до момента тотално се проваля и в лятната.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 авг 2025 13:21

Сега гледам средната оценка на Поати в мача срещу Вардар. Доста добре 7.7
Дано дойде този.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 авг 2025 13:36

MASTER_COOL написа:Сега гледам средната оценка на Поати в мача срещу Вардар. Доста добре 7.7
Дано дойде този.

Хубаво е, че има слухове за ляв бек! Тъкмо няма да се наложи да гледам професор Пинто на бека! Но не можахме ли да изберем някой по-млад, който ще се влага повече, за да се докаже?! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 01 авг 2025 13:37

Все още тая надежди за Камили. С него и Вентура, лявото бекче, Пастора и Додай ще сме коренно различен отбор.

Да не забравяме, че Купър освободи място за чужденец извън ЕС, евентуално Кордоба също ще бъде разкаран ако наистина привлечем Симеон Петров, тоест имаме място за поне още двама, да не кажа трима извън ЕС, съмнява ме двата слота да сме ги платили за нищо. И даже не броя този на Санянг (за който аз упорито мисля, че трябва просто да бъде пратен във Враца за един сезон), а и потенциално напускане на Лапухов (и за двете страни май ще е по-добре).

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 01 авг 2025 13:44

Янис Зику написа:Все още тая надежди за Камили. С него и Вентура, лявото бекче, Пастора и Додай ще сме коренно различен отбор.

Да не забравяме, че Купър освободи място за чужденец извън ЕС, евентуално Кордоба също ще бъде разкаран ако наистина привлечем Симеон Петров, тоест имаме място за поне още двама, да не кажа трима извън ЕС, съмнява ме двата слота да сме ги платили за нищо. И даже не броя този на Санянг (за който аз упорито мисля, че трябва просто да бъде пратен във Враца за един сезон), а и потенциално напускане на Лапухов (и за двете страни май ще е по-добре).

Съгласен съм с теб. Само с частта за Лапоухов и Симеон Петров не съвсем.

На годините на Бусато махнем ли Лапоухов след година пак ще трябва да търсим вратар.

От български национали най-много ме е страх, примери бол. Като добавим и 20 дни престой в предишния му отбор - по-добре да сме пас.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 авг 2025 13:58

CSKA 78 написа:
MASTER_COOL написа:Сега гледам средната оценка на Поати в мача срещу Вардар. Доста добре 7.7
Дано дойде този.

Хубаво е, че има слухове за ляв бек! Тъкмо няма да се наложи да гледам професор Пинто на бека! Но не можахме ли да изберем някой по-млад, който ще се влага повече, за да се докаже?! ;) :)

Висок е 177 см, добре ли е ? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 авг 2025 14:17

MASTER_COOL написа:
CSKA 78 написа:
Дано дойде този.

Висок е 177 см, добре ли е ? :lol: :lol: :lol:

Като за бекче става, но все пак можеше да една идея по-висок! :lol: :lol: Все пак е краен защитник и ще ни защитава при центрирания! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”