MASTER_COOL написа:Тони
Препоръчвам ти да изгледаш Боби Борисов.
На 100 % съм съгласен с него.
"За да стане ЦСКА силен, трябва да е първо слаб !"
Прав е за много неща.
Споменава и за Левски, които просто са на различен етап от развитието си. И отново е прав.
Като намеря време ще го изгледам. Без да съм го гледал съм съгласен.
Както помниш аз най-много исках да се разделим с Линдсет и Кареасо без да имаме техни заместници. Зарадвах се, че Фаетон се махна, макар да нямаме никаква алтернатива. Зарадвах се и на заминаването на Купър. Ще се зарадвам, когато кажа чао на Исека, Локило, Бютучи, Турицов, Пинто, Вион, Кордоба, Илиев младши, Тасев и Санянг.
Ако всички изброени по-горе си тръгнат днес ще се радвам. Ще сме по-слаби от вчера, но поне няма да се залъгваме. А докато страдаме в чакане на нови все някой от юношите може да захапе и да е адекватна алтернатива на класни нови футболисти.
Въпросът е, че ние държим отбора в положение твърде слаб прекалено дълго и не изглежда да имаме стратегия как да станем силни, вместо това реагираме със забавени реакции.
Предишният сезон беше достатъчно дълъг да се вземе решение, че на тези футболисти не може да се разчита. Лагерът трябваше да се проведе без тях. Вместо това Купър ни коства 4 точки този сезон, а беше ясно, че няма място в ЦСКА.
Това, което ме ядосва е, че година след година сваляме критериите и ЕКТ става мираж, а това спъва развитието ни като клуб страшно много.