Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот Tony_CSKA » 31 юли 2025 19:36

Не зная за вас, но аз съм истински отчаян. Нищо по отношение на изграждане на силен отбор не се случва. Никога не съм смятал, че ще има момент, в който да не знаем дали ще успеем да се преборим за ЕКТ и даже вероятността да се класираме да е по-малка от тази да не се класираме.

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 31 юли 2025 20:48

danko_sot написа:Така не се прави отбор. Остави го, резерва да е, играе на няколко позиции, все ще ти влезе в полза. Сериозно, мъжко момче и за съблекалнята е добре да има такива там. Малко или много и той е някакъв лидер и думата му се чува.

Одеве чета Евтимов. Изказва мнение, че едва ли не без Купър ще е още по-зле ( очевидно визира атмосферата в съблекалнята). Според него е бил пич и обединителна фигура, а сега няма такива там.

Кои да са лидерите на този отбор - такива като Делова и Ето'о ли, дето само се чудят как по-бързо да сменят клуба???????????

Да ама когато лидерът осира всеки мач, в който играе, какъв лидер е? Това го правят младите футболисти, които се учат. И как този лидер досега е обединил отбора, как ги е нахъсал, как им е дал пример? За Купър говоря. Вион също не прояви лидерски качества по време на финала.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 юли 2025 21:40

Лидерът го изгониха "умниците", щото беше прекалено черен, прекалено едър и прекалено човек на микренския според мнозина.
Втори сезон в този отбор лидер аз не виждам!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 юли 2025 21:51

Tony_CSKA написа:Не зная за вас, но аз съм истински отчаян. Нищо по отношение на изграждане на силен отбор не се случва. Никога не съм смятал, че ще има момент, в който да не знаем дали ще успеем да се преборим за ЕКТ и даже вероятността да се класираме да е по-малка от тази да не се класираме.

Приятел, не го мисли толкова. Футболът не е най-важното в живота.

Ние няма как да въздействаме, тези процеси са извън нашия контрол, така че няма смисъл от излишни фрустрации.

Пичове, цитирал съм мнение на Митко Евтимов, никъде не съм казал, че съм съгласен с него. Но още една гледна точка не вреди да се види.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 авг 2025 00:05

[offtopic]Не се косете чак толкова, по-спокойно. Държава ни вече е друга в сравнение с онази България от преди 35 години, когато националното чувство бе силно развито. Ценностната система през последните десетилетия се промени тотално, също така важно е да се подчертае, че целокупният български футбол отстъпи от позициите си. При това положение няма как ситуацията в ЦСКА да е по-различна. Би било цяло чудо, ако не беше така.

Вижте, че един Лудогорец чиито собственици са най-богатите българи с милиарди капитал зад гърба си, не показва нищо особено, та ние ли? За съжалене онзи армейски дух от едно време е в миналото. Днес нашите футболисти (колко са наши е отделен въпрос, защото повечето от тях са в ЦСКА да получават високите заплати) не играят за себе си, за своята чест, за отбора, а за пари, за успешни трансфери и да се забавляват през свободното време. Друго не им е в главата.

Затова не бива да живеем с някакви особени илюзии. Някои ще кажат, поне шампиони да станем - и това ще се случи някой прекрасен ден, но вече няма да е същото, уви. Чисто и просто времената са други, ценностите също., съответно клубната атмосфера не може да е кой знае колко по-различна от атмосферата в обществото - ние сме скачени съдове.

Затова е редно да се порадваме на новия стадион и на новата база, които могат да дадат позитивен импулс за развитието на клуба.[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 01 авг 2025 10:55

Морган Поати се очаква да напусне Лозана-Спорт и да подпише с ЦСКА София!

Според нашата информация, всичко е уредено за трансфер към българския клуб ЦСКА София. Левият бек и национал на Конго трябва да замине този уикенд, за да премине медицински прегледи, след което го очаква тригодишен договор, ако всичко мине по план.

Снощи, срещу ФК Вардар в Лига на конференциите, той вероятно е изиграл последния си мач с цветовете на Лозана.

https://pbs.twimg.com/media/GxPy_59W8AA ... ame=medium

90 минути в първият кръв срещу Винтертур и по 90 минути в двата мача срещу Вардар (загуба 1:2 като гост и победа снощи с 5:0) за конференциите. Ляв бек, има френски паспорт.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 авг 2025 10:59

https://www.transfermarkt.com/morgan-poaty/profil/spieler/272640

Колегата ме е изпреварил !

Тоя изглежда злобен ! Дано го вземем. Както казахме вече - писна ни от добри белокожи скандинавски момченца !

Левият ни фланг е покъртително слаб ! Надявам се този да е някаква стабилна основа, АКО ДОЙДЕ разбира се.

Очакваме и Вентура. Снощи Апоел отпадна от ЕКТ !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 01 авг 2025 11:26

MASTER_COOL написа:https://www.transfermarkt.com/morgan-poaty/profil/spieler/272640

Колегата ме е изпреварил !

Тоя изглежда злобен ! Дано го вземем. Както казахме вече - писна ни от добри белокожи скандинавски момченца !

Левият ни фланг е покъртително слаб ! Надявам се този да е някаква стабилна основа, АКО ДОЙДЕ разбира се.

Очакваме и Вентура. Снощи Апоел отпадна от ЕКТ !

Изглежда супер. Остава да вземем още двама централни халфа, дясно крило и нападател. Ще заприличаме на отбор така поне откъм титуляри.

Лошото е, че по-добре да бяхме казали в началото, че искаме да започнем с минус 10-15 точки и да не се мъчим да участваме в първите няколко кръга.

П.П. Как така се проявява такъв феномен, че футболистите не искат да идват при нас заради неучастие в ЕКТ, а същевременно подписваме с футболисти от отбори, които продължават в ЕКТ?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 01 авг 2025 11:33

Току-що Керкез говори по тая тема, чистка няма как да има в началото на сезона, понеже трябваше да започнем с Б отбора. А Б отбора няма да го коментирам, само ще кажа, че за жалост Димитър Николов, който беше на лагера в Словения е скъсал връзки, а вратарчето от Дунав си е нарязал ръката след червения картон, понеже е забил юмрук на някакъв прозорец, сега ще го оперират...

Иначе левия бек изглежда много стабилен, отделно има раздвижване в последните дни и има индикации, че самия Папазки е взел нещата в свои ръце, като нищо Златков е вън.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 авг 2025 11:34

Тони
Препоръчвам ти да изгледаш Боби Борисов.
На 100 % съм съгласен с него.

"За да стане ЦСКА силен, трябва да е първо слаб !"
Прав е за много неща.
Споменава и за Левски, които просто са на различен етап от развитието си. И отново е прав.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”