Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот CSKA 78 » 30 юли 2025 17:21

Tony_CSKA написа:
CSKA 78 написа:
Tony_CSKA написа:Добре, наредихме ги нещата. Питас, Делова и Ето'о вън! Тези тримата некадърници пречат на Сейни, Брайън и Джейсън, че и на Аарон да си разгърнат умопомрачителния потенциал.

А и да не забравим много бързо да вземем Турицов 2.0, на който са му прекратили договора след по-малко от месец след като са го взели...

Нямам думи.

Е, глупости с`а! Локило и Исека са нарочени за гонене! Чакаме само последният да започне да подтичва на тренировка, както го прави първия в офиц. мач и...ги обявяваме за продажба в пакет на прИмоция! Но понеже няма чак толкова глупави меринджеи, които да се излъжат да ги купят, затова ще се опитаме да ги дадем под наем! Още повече, че им остават още две години от договорите и никак няма да е умно да разтрогнем с тях, понеже няма да искат да е по вазимно съгласие!
Като ги знам подобни футболистчета, попаднали в клуб като нашия как се мислят за звезди едва ли не! Тренировката им обикновено включва ходене до джимА и вдигане на тежест(от лека до...много лека) няколко пъти! Няколко селфита към огледалото с насочен показалец, в стил "Ти си човекът"! И накрая една обиколка на стадиона в лек свински тръс! Та направо да им се чуди човек как се контузват толкова често?!
Освен ако "контузиите" им не са скатаване от тренировъчния процес и да могат да си получават заплатите без да се напрягат особено!
Колкото до уж тримата ни най-добри - косоварят, камерунецът и кипАреца(трите уж големи "К" :) )...те са може би най-добри в един посредствен отбор! С други, думи са малко по-малко посредствени! И ако можем да се разделим с тях, както и да привлечем по-добри от тях, тогава аз съм с две ръце ЗА! :)

Като се снимат Ван Дайк, Енцо Фернандес и Гьокереш с нашия екип - да ги продадем. На сегашното нямане - нека не им спрягаме имената, защото тръгнат ли си със скоростта, с която Златка договаря трансфери ще имаме техни заместници към лятото на 2028.

Е, чак пък толкоЗ?! :lol: :lol: Аз викам да са трима бразилци, или южноамериканци! Ще са напълно достатъчни да заместят големите ни "звезди"! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 30 юли 2025 17:32

CSKA 78 написа:
Tony_CSKA написа:
CSKA 78 написа:
Tony_CSKA написа:Добре, наредихме ги нещата. Питас, Делова и Ето'о вън! Тези тримата некадърници пречат на Сейни, Брайън и Джейсън, че и на Аарон да си разгърнат умопомрачителния потенциал.

А и да не забравим много бързо да вземем Турицов 2.0, на който са му прекратили договора след по-малко от месец след като са го взели...

Нямам думи.

Е, глупости с`а! Локило и Исека са нарочени за гонене! Чакаме само последният да започне да подтичва на тренировка, както го прави първия в офиц. мач и...ги обявяваме за продажба в пакет на прИмоция! Но понеже няма чак толкова глупави меринджеи, които да се излъжат да ги купят, затова ще се опитаме да ги дадем под наем! Още повече, че им остават още две години от договорите и никак няма да е умно да разтрогнем с тях, понеже няма да искат да е по вазимно съгласие!
Като ги знам подобни футболистчета, попаднали в клуб като нашия как се мислят за звезди едва ли не! Тренировката им обикновено включва ходене до джимА и вдигане на тежест(от лека до...много лека) няколко пъти! Няколко селфита към огледалото с насочен показалец, в стил "Ти си човекът"! И накрая една обиколка на стадиона в лек свински тръс! Та направо да им се чуди човек как се контузват толкова често?!
Освен ако "контузиите" им не са скатаване от тренировъчния процес и да могат да си получават заплатите без да се напрягат особено!
Колкото до уж тримата ни най-добри - косоварят, камерунецът и кипАреца(трите уж големи "К" :) )...те са може би най-добри в един посредствен отбор! С други, думи са малко по-малко посредствени! И ако можем да се разделим с тях, както и да привлечем по-добри от тях, тогава аз съм с две ръце ЗА! :)

Като се снимат Ван Дайк, Енцо Фернандес и Гьокереш с нашия екип - да ги продадем. На сегашното нямане - нека не им спрягаме имената, защото тръгнат ли си със скоростта, с която Златка договаря трансфери ще имаме техни заместници към лятото на 2028.

Е, чак пък толкоЗ?! :lol: :lol: Аз викам да са трима бразилци, или южноамериканци! Ще са напълно достатъчни да заместят големите ни "звезди"! :)

Кой и кога ще ги договори?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юли 2025 17:37

Много зависи от това с кои мениджъри поддържаме връзка! Ако са само двама-трима и "благодарение" на тях имаме "селекцията" от миналия сезон...май ще е по-добре да не взимаме нови от тях! Дано скоро да започнем да изпращаме скаути, които да гледат на живо футболисти и да набелязват добрите от тях!

ПП Оказва се, че Бандаловски(мениджърът) е виновен за много голяма част от българите в отбора ни! :o ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 30 юли 2025 17:40

CSKA 78 написа:Много зависи от това с кои мениджъри поддържаме връзка! Ако са само двама-трима и "благодарение" на тях имаме "селекцията" от миналия сезон...май ще е по-добре да не взимаме нови от тях! Дано скоро да започнем да изпращаме скаути, които да гледат на живо футболисти и да набелязват добрите от тях!

ПП Оказва се, че Бандаловски(мениджърът) е виновен за много голяма част от българите в отбора ни! :o ;) :)

Да си избираш футболист по това кой му е мениджър е аматьорско. Тук съм съгласен.

Ама отговори ми дали ти ще договаряш новите? Ние двама не можем да картотекираме повече от седмица вече, ти ми обясняваш как Златко щял да трансферира светкавично трима класни заместници на Делова, Ето'о и Питас...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юли 2025 17:54

Tony_CSKA написа:
CSKA 78 написа:Много зависи от това с кои мениджъри поддържаме връзка! Ако са само двама-трима и "благодарение" на тях имаме "селекцията" от миналия сезон...май ще е по-добре да не взимаме нови от тях! Дано скоро да започнем да изпращаме скаути, които да гледат на живо футболисти и да набелязват добрите от тях!

Да си избираш футболист по това кой му е мениджър е аматьорско. Тук съм съгласен.

Ама отговори ми дали ти ще договаряш новите? Ние двама не можем да картотекираме повече от седмица вече, ти ми обясняваш как Златко щял да трансферира светкавично трима класни заместници на Делова, Ето'о и Питас...

За съжаление аз не съм мениджър, нито ИД в клуба :) ! Но ако по този начин търсим футболисти, то ще е по-добре да се допитаме до мениджъра на Бусато, или на Пастор! Всъщност май точно това сме направили, понеже мениджърът на Вентура е същият като на Пастор! Нищо чудно да извади и едно крило, както и нападател от неговия списък, подходящи за нас! :)

ПП Не знам откъде тръгна този слух, че ИД-то договаря футболисти?! Това не му влиза в работата, понеже е Изпълнителен директор! СД-то преговаря с футболистите обикновено, а ИД-то одобрява договорите, или не ги одобрява! В нашата структурА не знам как е, понеже всичко е объркано! :shock: ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 юли 2025 20:01

Тоя Машадо където го взимат Лудогорец миналата година беше един от набелязаните за нас :) Много добро нападателче

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 30 юли 2025 20:41

Пореден продуктивен ден на нашето ръководство. Новите все още не са картотекирани.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 юли 2025 10:19

Слуховете от днес :

- Турицов и Вион са на изхода.
- Предстоят разговори за прекратяване на договорите на Исека и Локило

- До часове пети нов. Чужденец. Като медиите са разбрали, че става въпрос за ляв бек, крило или халф :lol: :lol: :lol:

АХАХАХАХАХАХА - велики са просто :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 юли 2025 10:34

Трагедия сме.....

Сега и Вион ще махат? Само че същото ръководство му поднови договора преди половин година. Не виждам логика.

Не могат ли да продадат някой? Нямат ли толкова някакви връзки, не могат ли да предложат Турицов и някой от другите на някои клубове било чрез мениджъри или подставени хора.

И други се замислих как така при ГГ намерихме играчи като Тиаго и Пинто, а сега с невероятния Нога, работил в ПСЖ, в Спортинг и не знам си къде не можем да намерим един португалски талант или футболист от тамошното първенство или някакъв специалист- методист , треньор за ДЮШ, нещо си там.......

Напълно безполезен е г-н Нога.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 юли 2025 10:40

На Турицов договора беше удължен от господата Фичо и Ормата :oops:

Още тогава ми светна червената лампичка, че са тотално неадекватни
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”