Tony_CSKA написа:CSKA 78 написа:Tony_CSKA написа:Добре, наредихме ги нещата. Питас, Делова и Ето'о вън! Тези тримата некадърници пречат на Сейни, Брайън и Джейсън, че и на Аарон да си разгърнат умопомрачителния потенциал.
А и да не забравим много бързо да вземем Турицов 2.0, на който са му прекратили договора след по-малко от месец след като са го взели...
Нямам думи.
Е, глупости с`а! Локило и Исека са нарочени за гонене! Чакаме само последният да започне да подтичва на тренировка, както го прави първия в офиц. мач и...ги обявяваме за продажба в пакет на прИмоция! Но понеже няма чак толкова глупави меринджеи, които да се излъжат да ги купят, затова ще се опитаме да ги дадем под наем! Още повече, че им остават още две години от договорите и никак няма да е умно да разтрогнем с тях, понеже няма да искат да е по вазимно съгласие!
Като ги знам подобни футболистчета, попаднали в клуб като нашия как се мислят за звезди едва ли не! Тренировката им обикновено включва ходене до джимА и вдигане на тежест(от лека до...много лека) няколко пъти! Няколко селфита към огледалото с насочен показалец, в стил "Ти си човекът"! И накрая една обиколка на стадиона в лек свински тръс! Та направо да им се чуди човек как се контузват толкова често?!
Освен ако "контузиите" им не са скатаване от тренировъчния процес и да могат да си получават заплатите без да се напрягат особено!
Колкото до уж тримата ни най-добри - косоварят, камерунецът и кипАреца(трите уж големи "К" :) )...те са може би най-добри в един посредствен отбор! С други, думи са малко по-малко посредствени! И ако можем да се разделим с тях, както и да привлечем по-добри от тях, тогава аз съм с две ръце ЗА! :)
Като се снимат Ван Дайк, Енцо Фернандес и Гьокереш с нашия екип - да ги продадем. На сегашното нямане - нека не им спрягаме имената, защото тръгнат ли си със скоростта, с която Златка договаря трансфери ще имаме техни заместници към лятото на 2028.
Е, чак пък толкоЗ?! :lol: :lol: Аз викам да са трима бразилци, или южноамериканци! Ще са напълно достатъчни да заместят големите ни "звезди"! :)