Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Истинският е вече във Валенсия :lol: , който ти така упорито оплю в началото :P
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://blitz.bg/sport/svetoven-futbol/prvo-v-blits-natsional-se-osvobodi-za-tsska_570751.html
Този дори не съм го чувал. Нормално като за човек, който пуска балет при мач на националите
Този дори не съм го чувал. Нормално като за човек, който пуска балет при мач на националите
MASTER_COOL написа:Истинският е вече във Валенсия :lol: , който ти така упорито оплю в началото :P
Явно не съм сбъркал чак толкова много в преценката си! Понеже явно не е този нападател, който са търсели от Ланс! Затова са го дали под наем на новака в Ла Лига Леванте, но и има опция за откупуване...за 3 млн. евро! Само с един повече, отколкото са го купили! На нас ни вършеше много добра работа, но повечето му голове бяха заради Шопов! В Ланс е отбелязал едва 4 гола за 15 мача! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
MASTER_COOL написа:https://blitz.bg/sport/svetoven-futbol/prvo-v-blits-natsional-se-osvobodi-za-tsska_570751.html
Не съм му гледал много мачове, само няколко. Но ми беше направил добро впечатление. Което значи, че няма да дойде в ЦСКА.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Е, свободен агент е и няма да струва много на клуба като заплата! Трансферните суми, които са плащани за него са от порядъка на 150-200 хил. евро!
Интересно е обаче, че Видеотон са го купили за 150 хил. евро на 1 юли, а на 28 юли договорът му е прекратен?! :o Та не знам дали въобще трябва да рискуваме с подобен футболист?!
Интересно е обаче, че Видеотон са го купили за 150 хил. евро на 1 юли, а на 28 юли договорът му е прекратен?! :o Та не знам дали въобще трябва да рискуваме с подобен футболист?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Я по-добре Кордобата....Ако не продаваме Делова, нямаме нужда от още един ЦЗ
При продажба на Делова, можем да вземе този Симеон. Но трябва да се действа бързо.
Аз засега не мисля, че може да се мисли за продажба на Питас.
Но вие виждате предвид неговия профил какви затруднения имаме.
Аз още миналата година съм писал тук, че това ще бъде труден за решаване ребус.
Има различни опции:
1. Да вземем типичен ЦН и Питас да играе зад него. Недостатъци са, че оставаме с двама вътрешни халфа и че оня Исека и да се оправи пак няма да има много варианти да играе.
2. Взимаме една типична десятка, която да играе зад Питас. Да де ама това дали ще реши проблемът му, че той пак ще е забит в атака и ще бъде задушен от ЦЗ. Освен това с Шопа като десятка не им се получи взаимодействието.
Питас като крило също мисля, че няма да го бъде. Оня ден със Спартак поигра малко отляво и едно голямо НИЩО.
Едно по-интересно решение ми се вижда Питас да играе в двойка с друг лек нападател, като и двамата пресират и се връщат да помагат в защита, така и при организацията на атаките . Така ще бъде компенсирана тази липса на трети халф, а пък Питас няма да е принуден да играе постоянно като типичен ЦН и да прекарва много време в наказателното поле на противника. Занапред може да бъде пробвана двойка леки подвижни нападатели Питас-Додай.
Малко отбори в света са играли такова 4-4-2, а сега дори не се сещам някой отбор да ги прави. Но си спомням добре МЮ с Анди Коул и Дуайт Йорк. Играеха впечатляващ футбол.
Аз засега не мисля, че може да се мисли за продажба на Питас.
Но вие виждате предвид неговия профил какви затруднения имаме.
Аз още миналата година съм писал тук, че това ще бъде труден за решаване ребус.
Има различни опции:
1. Да вземем типичен ЦН и Питас да играе зад него. Недостатъци са, че оставаме с двама вътрешни халфа и че оня Исека и да се оправи пак няма да има много варианти да играе.
2. Взимаме една типична десятка, която да играе зад Питас. Да де ама това дали ще реши проблемът му, че той пак ще е забит в атака и ще бъде задушен от ЦЗ. Освен това с Шопа като десятка не им се получи взаимодействието.
Питас като крило също мисля, че няма да го бъде. Оня ден със Спартак поигра малко отляво и едно голямо НИЩО.
Едно по-интересно решение ми се вижда Питас да играе в двойка с друг лек нападател, като и двамата пресират и се връщат да помагат в защита, така и при организацията на атаките . Така ще бъде компенсирана тази липса на трети халф, а пък Питас няма да е принуден да играе постоянно като типичен ЦН и да прекарва много време в наказателното поле на противника. Занапред може да бъде пробвана двойка леки подвижни нападатели Питас-Додай.
Малко отбори в света са играли такова 4-4-2, а сега дори не се сещам някой отбор да ги прави. Но си спомням добре МЮ с Анди Коул и Дуайт Йорк. Играеха впечатляващ футбол.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://www.transfermarkt.com/adrian-dieguez/profil/spieler/355335
Нов играч в радара :lol: , според transfermarkt - моите хора
Добре, наредихме ги нещата. Питас, Делова и Ето'о вън! Тези тримата некадърници пречат на Сейни, Брайън и Джейсън, че и на Аарон да си разгърнат умопомрачителния потенциал.
А и да не забравим много бързо да вземем Турицов 2.0, на който са му прекратили договора след по-малко от месец след като са го взели...
Нямам думи.
А и да не забравим много бързо да вземем Турицов 2.0, на който са му прекратили договора след по-малко от месец след като са го взели...
Нямам думи.
MASTER_COOL написа:https://www.transfermarkt.com/adrian-dieguez/profil/spieler/355335
Този не го ли искахме миналата година?