Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ugly bug » 29 юли 2025 18:57

Ко стаа ....!?
'Неска неа ли преговори с 323 изключително добри уникуми на футболната игра?
Некои дет сме им предложили по неколко милки заплата само заради оскубаните им вежди и избръснатите им нозе...
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 юли 2025 19:27

Tony_CSKA написа:
danko_sot написа:
Tony_CSKA написа:
danko_sot написа:Според мен Ради е пич! Но как му дойде тогава наум да го изтърси тва за памперса като го питаха защо се маха?????

Най-реално обаче ми се струва, че просто ръководството е преценило, че Ради не се справя под някаква със задачите и му е било подсказано, че е най-добре и за двете страни да си тръгне.

Това с памперса го каза, защото явно са предложили десетки футболисти от месеци насам, ама с този темп на преговори за тях ще се наложи 20 години да чакаме да ги привлечем.

Ако ръководството не е доволно от работата му тогава защо привлича Пастор, когото скаутското звено е набелязало, когато и той е бил част от него?

От 10 кладенеца носиш вода само и само Златкова да не я изритат от клуба. Как така се случва, че вече доста хора свързани с футбола се махнаха/бяха махнати от клуба и обявени за некадърни, ама само Златка е кадърната?

Данко, ти така подкрепяше и Купър преди мача със Спартак. Дано да е знак!

Така е. На мача с Ботев, където бях и на стадиона, Купър ми се стори в много добра физическа форма, за разлика от Ето'о например. За грешката му при отскока не мисля, че беше чак толкова показателна, както тази със Спартак.

Даже ще кажете, че съм луд, но ако бях на Керкез и аз щях да пусна горе-долу същия състав от Ботев и срещу Спартак, въпреки че и в Пловдив бяха трагични.

Трябваше да се види още по-добре кой какво и колко може. И по-добре сега в началото на сезона, отколкото да ги оставиш резерва с Ботев с надеждата да си вземат поука и да се подобрят, те да се сърдят и цупят и развалят съблекалнята, после по някое време в 3-4 кръг пак да ги пуснеш, те пак да се осерат и т.н.

Това е по- нетрадиционен метод, но в дългосрочен план е по-успешен.

Мислиш ли, че ако Купър бе останал резерва със Спартак, днес щеше да разтрогне по взаимно съгласие???

Първо тестваш, после решаваш. Но трябва да си сигурен!

Относно Радо просто споделям лично мнение. Вие искате да го махнат още сега, аз мисля, че трябва да му се даде още време. Може след време и аз да се присъединя към вас.

Нормално е да има недоброжелатели. Нормално е хора като Фичо и Ради да не са доволни, че не са вече в клуба.

Нормално е да има и хора, които може би виждат, че нещата в клуба тръгват в правилната посока с това ръководство и се опитват да настроят феновете срещу тях с всякакви средства, за да се спре развитието на клуба отново.

Затова трябва да се гледа обективно и трезво на случващото се в клуба и да не се прибързва също особено при тежките оперативни решения.

Не казвам, че Радо, Нога и Томанов със сигурност ще се справят и те са точните хора за ЦСКА, но със сигурност трябва да им се даде още време, за да се разгърнат и да видим наистина на къде ще тръгне клубът с тях и имат ли капацитет да се справят.

П.П. Това е лично мнение. Не казвам, че е правилно. Просто така мисля.

Само искам да ти е ясно, че не те нападам персонално. Зная, че ще прогледнеш и ти един ден.

За Ради и Фичо може да имаш право - Керкез обаче е в клуба. Той също ли е недоброжелател? Каза ли, че очаква 80% от селекцията ще бъде завършена по време на подготвителния лагер? Беше ли подведен в това отношение и от кого при положение, че Пастор като пример е бил набелязан преди 6 месеца? Значи скаутите дали са подбрали правилните футболисти или не - набелязали са ги достатъчно отдавна. Кой е виновен да не дойдат навреме?

Много е специфичен моментът с тайминга при трансферите. Той е бил набелязан, но ние имахме по онова време един силно играещ Вион и един наскоро преподписал за немалко пари Турицов.

Сега пак ги имаме, но се вижда, че и Вион, а и Пинто са вече в залеза си и просто нямат нужната скорост и енергия за този пост.

Това с бавните преговори също има логично обяснение. Радо поне в това отношение трябва да е печен. Вие видяхте, когато договорите се сключват бързо без протакане от човек като Фичката какви договори са сключвани всъщност и като трансферна сума и като заплати и като клаузи. Примери мога да дам и с Коялипу, и с Делова, и с Ето.

А най- хубавото ще е ако оня Исека, дето дадохме милион за него и той има откупна клауза. Даже ако бях на Златков щях да поискам актуализиране и на неговия договор. Ако има откупна клауза непременно да се намали, барем някой се подлъже да го вземе.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 юли 2025 19:31

Щом ръководството проявява най-сетне по-смели решения, това е добре. Знаете в Лудогорец как не се церемоняха и на няколко пъти сменяха например треньор точно преди евромачове и после новия ги вкарваше в групите.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 29 юли 2025 19:34

Значи най-обичам такива "честни пичове" като Ради Здравков, които говорят с недомлъвки и без имена. Ако имаш да казваш нещо- казваш направо всичко с факти и имена, защото в противен случай това е просто създаване на интрига, а такива напоследък си имаме достатъчно. И ако някой се разпознае в разказа ти винаги можеш да кажеш- "А, не, имена не съм споменавал". Приемаме, че те са намерили играчи, но Златков (вероятно) е оценил конкретните трансфери за скъпи и несигурни финансово. Ние имаме буквално половин отбор за гонене и Златков е назначен именно от Папазки, именно с тази цел- ситуацията от миналото лято да не се повтаря, защото "Парите не растат по дърветата".

Ако това иска да каже Ради Здравков, значи проблемът е Папазки и никой друг. Той си назначи "мениджър", който да му минимизира загубите и да дърпа уши на тези долу. Златков ако наистина не се справя той ще изгърми рано или късно, след което Папазки ще си сложи нов Златков, и после още един нов Златков и ще чакаме евентуално да уцели правилният Златков, който да разбира И от финанси, И от футбол, а не само от първото или само от второто. На практика бушонът е точно Златков и единственият който може да го дръпне и смени е Папазки. Докато се пререже лентата на новия стадион дали ще чуем поне една критика към Папазки от организираните? Това също следя с интерес.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 юли 2025 19:39

Не искам да се правя на адвокат на Златков, но каква е тази истерия по него?! :lol:
Миналата година бяхме супер едва ли не - в първите 6 мача имахме 5 загуби, но тук се пишеха дитирамби колко сме добре! След това смениха треньора и в първите му мачове пак имахме две загуби! Но...всичко беше наред и изграждахме отбора! Така го "изградихме" накрая, че бяхме седми в редовния сезон...но не пак си бяхме супер и оставихме треньора да доосере без извинение целия сезон! И пак имаше гласове да продължим с него! :shock: :lol:
Да се върнем на Златков - не съм сигурен, но ако шефът е казал на Златков да внимава в картинката с много високи заплати, тогава ИД-то със сигурност ще внимава и няма да допуска подобни заплати при новопривлечени футболисти! И ако цялата ни скаутска "мрежа" се крепи на 2-3-ма мениджъри, всъщност както и през миналия сезон! Които предлагат скрап на много високи цени, е тогава е ясно защо сме отказали на доста уж уговорени футболисти, ако това въобще е истина! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 юли 2025 21:38

https://sportal.bg/news-2025072917333904502
ЦСКА 1948 взе резерва на Беласица, пусна го в 7 мача и го продаде за рекордна сума

Е така се прави :) . Не е ли време за малко скаутски поглед и към родните лиги?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 юли 2025 23:11

https://www.tribunasofia.bg/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b2-%d1%86%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%81-%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b8-%d0%b4%d1%83%d0%bc%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba/?fbclid=IwQ0xDSwL2CgdjbGNrAvYJzWV4dG4DYWVtAjExAAEeZa5ndfR_nAU8FtHJ77BM7bCotFU2mHW6wxUG6GQjIQqkTDSeE5ppsC2GPV0_aem_2bTGUis9fVL029TFb2BINw

Срам ме е от начина по който се отнесохме с тази легенда. Адски позорно е за мен!!!!!
Можехме просто да го продадем на отбор от Чемпиъншип.
Купър е класа и няма да обели и дума, но заслужаваме да ни разнесе из целият Остров
Последна промяна от MASTER_COOL на 29 юли 2025 23:13, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 29 юли 2025 23:12

Gotzev.88 написа:Значи най-обичам такива "честни пичове" като Ради Здравков, които говорят с недомлъвки и без имена. Ако имаш да казваш нещо- казваш направо всичко с факти и имена, защото в противен случай това е просто създаване на интрига, а такива напоследък си имаме достатъчно. И ако някой се разпознае в разказа ти винаги можеш да кажеш- "А, не, имена не съм споменавал". Приемаме, че те са намерили играчи, но Златков (вероятно) е оценил конкретните трансфери за скъпи и несигурни финансово. Ние имаме буквално половин отбор за гонене и Златков е назначен именно от Папазки, именно с тази цел- ситуацията от миналото лято да не се повтаря, защото "Парите не растат по дърветата".

Ако това иска да каже Ради Здравков, значи проблемът е Папазки и никой друг. Той си назначи "мениджър", който да му минимизира загубите и да дърпа уши на тези долу. Златков ако наистина не се справя той ще изгърми рано или късно, след което Папазки ще си сложи нов Златков, и после още един нов Златков и ще чакаме евентуално да уцели правилният Златков, който да разбира И от финанси, И от футбол, а не само от първото или само от второто. На практика бушонът е точно Златков и единственият който може да го дръпне и смени е Папазки. Докато се пререже лентата на новия стадион дали ще чуем поне една критика към Папазки от организираните? Това също следя с интерес.

Мислиш ли , че трябва да чуем такива критики, убеден съм ,че човека който дава такива бюджети за школи, стадиони, заплати иска не по-малко от теб и мен отбора да успее.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 29 юли 2025 23:43

MASTER_COOL написа:https://www.tribunasofia.bg/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b2-%d1%86%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%81-%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b8-%d0%b4%d1%83%d0%bc%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba/?fbclid=IwQ0xDSwL2CgdjbGNrAvYJzWV4dG4DYWVtAjExAAEeZa5ndfR_nAU8FtHJ77BM7bCotFU2mHW6wxUG6GQjIQqkTDSeE5ppsC2GPV0_aem_2bTGUis9fVL029TFb2BINw

Срам ме е от начина по който се отнесохме с тази легенда. Адски позорно е за мен!!!!!
Можехме просто да го продадем на отбор от Чемпиъншип.
Купър е класа и няма да обели и дума, но заслужаваме да ни разнесе из целият Остров

Чакай за какво да ни разнася взел си е всяка стотинка от заплатата до сега, но дали е свършил това за което е дошъл. Да сега разбираме ,че бил лидер ,но само в съблекалнята, феновете очакват да бъде лидер на терена, там той изпадна в общата летаргия вместо да измъкне другите от нея. Съжалявам ,но предпочитам грешките които ги прави да ги прави някой юноша на клуба вместо легенда на Лийдс. На стари лаври не може да се лежи, а шансовете които му се даваха не бяха малко. Така е по-добре и за него и за ЦСКА, защото няма как някой с тази заплата да бъде резерва.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 30 юли 2025 00:17

sly написа: Мислиш ли , че трябва да чуем такива критики, убеден съм ,че човека който дава такива бюджети за школи, стадиони, заплати иска не по-малко от теб и мен отбора да успее.

Убеден съм, че и Гришата искаше ЦСКА да успее и даваше толкова пари, колкото можеше. Това не значи, че не беше скъсван от критики... повечето заслужени. Папазки няма представа как се управлява футболен клуб и се вслушва в неподходящи хора и агенти, които не е сигурно колко ни мислят доброто. И дори и той да е с добри намерения пак може да ни вкара в много сложен филм от незнанието си. А да не говорим и че за ГГ беше логично да е собственик на отбор, а Папазки дори не се интересува от футбол и личната му мотивация да помага все още не ни е съвсем ясна. Нека бъдем честни.

Върни се в “ЦСКА”